Prostatitis, upala prostate

• Začetnik teme Začetnik teme zlobo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ко засипа, не знам - јер се крију иза великих фирми и по секнкама. чак сам покушао да контактирам српску владу и министарства - нису се удостојили ни да одговоре на моје мејлове!

чиме засипа - то је микоплазма гениталис (између осталог). мени је било чудно пре две године а сада видим да упала и рак простате задобијају широке размере!

90тих амери су експериментисали овим изнад канаде,
у кемтрејловима нашли су микоплазму и то су објавили 2005.

2021 то видим у србији! - треба људи да знају шта их трује - доста више, бре!

ко мисли супротно или да нисам управу нек пружи доказе супротног?

Poslednja izmena:
i da to nesto ne
ide u disajne
иде у дисајне путеве - зато и ваде брис из носа а не из уста (мислим за вирус)
доказ за микоплазму гениталис: ја сам је добио 2х када сам био у србији - како? (а да нисам имао односе)...
имаш и плућну микоплазму..

онда видиш да прскају неке ствари из авиона а неће да кажу шта....јел тешко повезати две чињенице?

зато сам рекао, контактирајте рајанер и визер и затражите да вам написмено шта прскају - тако би отклонили све сумње?

Ti stvarno nisi cis u glavu Da ja pitam ove low kost kompanije
sto spricaju mlade i izgledne muskarce po Beogradu?
не, не можеш да их питаш у томе је поента, све и да хоћеш.
то што се теби мозак налази некој бајци да је све ок...то не значи да је тако.

врло сам чист и у тело (главу) и душу.. лично ми је жао ми је што ти
прича делује невероватно.

на крају крајева погледај одакле толико канцера у србији?
можеш то игнорисати или мене блатити али то је факат.
а када би се запитала одакле и мало истраживала - видела
би да то раде велике стране фирме које не можеш питати ништа
нити одговарају за ишта...а све легално.

зашто ово пишем: генерално не живим у србији али када дођем на недељу две обавезно добијем микоплазму гениталис, сваки пут!

и то већ тако коју годину у назад а нисам имао оснос ни са којом женом. а болест је полно преносива.
и онда сам размишљао како, и одакле.. и нађем на једном неком предавању о климатским променама из 2005 из канаде да су у хемијским траговима налазили микоплазму гениталис!!

ако сам у праву, онда не битно колико се рокате антибиотицима и којима - када ови засипају нон стоп, увек ћете је имати!
Ti si tu nešto pobrkao, izgleda mi ?

Dobar dan dobri ljudi.
Osacami se mokraca i cesto me tera u vece cim mi malo ozebu noge i na neku ne tako hladnu temperaturu spolja. Zimi sam bas mucio muku da ugrejem stopala i noge (noseci dugacke gace i tople gorotex cipele). Elem, odradio sam sledece preglede (urinokulturu, test urina, heliko bakterija, kandida, spermokulturu) i nista se nije pokazalo. Nakon prepisanog ciproinala nestao je mirs i donekele odlazak u toalet tkom noci.
Zanima me da sta bih mogo jos od analiza da uradim kako bih otkrio zariste i da li preporucujete da uradim 'Bris Urete" na moguce ponele bolesti jel sam imao davno odnose sa par sumljivih curra i od tada mislim da mi se problem javlja.
Hvala na svakom savetu. Zdravi i zivi mi bili.
Ako imas, u jutro pogotovu, udvajanje mlaza mokraće, osecaj nelagodnosti prilikom dužeg sedenja, u predelu između anusa i korena penisa, problem sa kontrolom ejakulacije, nepredvidivost i nesigurnost prilikom seksualnog odnosa, sevajući bol u krstima i preponama, nervozu i često mokrenje kada su ti hladne noge znak je da imaš PROSTATITIS.
Nespecifični (nebakterijski) prostatitis tačnije.

доказ за микоплазму гениталис: ја сам је добио 2х када сам био у србији - како? (а да нисам имао односе)...

онда видиш да прскају неке ствари из авиона а неће да кажу шта....јел тешко повезати две чињенице?

зато сам рекао, контактирајте рајанер и визер и затражите да вам написмено шта прскају - тако би отклонили све сумње?
Evo jutros majmuncine prskali a dugo nisu ,tek se sada razvedrilo i vreme kako treba ali mi smo “teoreticari zavere”.

ali mi smo “teoreticari zavere”
што је још горе а ће да дође до србије - то је када укључе "нешто" преко торњева мобилних оператера - има дрвеће да се суши ко лудо (ја лично видео свуда у "развијеним" земљама)..

... један наш казо "то је мултидисциплинарни пројекат - да би га разумели морате познавани многе области, медицину, радио технику, информационе технологије, авио технику, пирамидалне системе, карактере људи са пуно пара..

код мене у селу после прскања комараца побили једно 500 врабаца (све у селу)!

Valjda je normalno da presavijem tabak i pitam ministarku za zastitu covekove okoline ako sumnjam da me neko necim prska.
A onda ona da nalozi da se ispita vazduh ili tako nesto.

aljda je normalno da presavijem tabak i pitam ministarku za zastitu covekove okoline ako sumnjam da me neko necim prska.
A onda ona da nalozi da se ispita vazduh ili tako nesto.
питај.. могу само да претпостави какав би одговор добила,

само ево ти мој пример:
ја сам питао (више пута, разна министарства србије) у вези друге области - загађења етра електромагнетним таласима (вајфај, мобилни...) - а мислим да је уско повезано и са овом темом...
... нису се удостојили ни да одговоре типа "хвала на питању нисмо тренутно у стању да..."

онда сам ја видео да ме министарства, држава, и никакав херој неће спасити нити решити проблем.
додуше нашао сам званична мерења "густине зрачења" по општинама .. конкретно за град билизу кога живим мерили су и описали мерење и дали графике - ту је све уреду, и што се тиче изведбе мерења и што се тиче резултата.

проблем је у томе што они са тим мерењима уопште маше тему.
оно што се има на терену јесте да људи имају несанице, главобоље... и многе друге познате ефекте тровања радиоталасима. после сам ја сам направио апаратуру за мерење и сада могу сваком да докажем. али да ми је држава дала одговор био би "све је уреду - немој се бунити"! - што је наравно супротно од онога шта се дешава.

Ako imas, u jutro pogotovu, udvajanje mlaza mokraće, osecaj nelagodnosti prilikom dužeg sedenja, u predelu između anusa i korena penisa, problem sa kontrolom ejakulacije, nepredvidivost i nesigurnost prilikom seksualnog odnosa, sevajući bol u krstima i preponama, nervozu i često mokrenje kada su ti hladne noge znak je da imaš PROSTATITIS.
Nespecifični (nebakterijski) prostatitis tačnije.
Nemam veliku vecinu od ovih stmptoma sto ste naveli.

јел имаш смрад доњег веша, мокраће и дали ти "пушта" мокраћу кап по кап?
Da, imam te simptome, uvecan penis nakon pune i neispraznjene besike (obicno ujutru)
Evo stigli su mi neki od rezultata. Cekam jos rezultate briseva na Hlamidiju i Gonoreju pa cu kod urologa.
Postio sam sam proslog meseca nedelju dana pred Ostrog i simptomi nocnog i ucestalog mokrenja su vecinom prestali. Sumljam na mlecne proizvode i to opterecenje punog stomaka koji pritiska dole besiku. Svaki savet i informacija su dobrodosli. Hvala svima.

Prilozi

• IMG_20210916_162329.jpg
    IMG_20210916_162329.jpg
    55,6 KB · Pregleda: 46
  • IMG_20210916_162338.jpg
    IMG_20210916_162338.jpg
    75,6 KB · Pregleda: 46
Evo da se i ja javim ovom tuznom skupu muskaraca.Imam 46 godina.Prostatis vucem od 24-e,tada uzrokovanog stafilkokama.Svi vec na zalost znate koliko je oporavak mukotrpan i tezak.Elem,nekako se sve dovelo u red,ozenio se dobio sina. Svih tih godina konstantno su blagi simptomi prisutni.I kao po pravilu,na 10-ak godina se jave neke bakterije i izazovu jacu upalu.Pre nekih 15-ak dana,dobih malo jace simptome,ne nesto jake (bol u donjem delu ledja,predeo iza testisa i naravno,kao po pravilu,promenljiva potencija).Inace vec godinama pijem caj od mlecike,koprive.....uradio sam briseve u svom malom gradu,na sve.Bili su negativni.Odmah sam otisao u Beograd na pregled kod dr.Dragicevica za koga sam cuo da je jedan od najboljih urologa u zemlji.Takodje dam briseve u kojima je nadjen umeren broj Enterococcus spp.Decidno mi je rekao da nije potrebna terapija,Stanje je daleko bolje,svi simptomi su daleko blazi.Uradjen UZ i RT.Prostata homogena,ogranicena,zlezdasta,tezine 17grama,sa kalcikatima u desnom reznju,Pijem Solgar MG,Cink,Grammin,juce sam krenuo sa Supoprostom.Uporedo pijem cistac organizma Botanice iz Novog Sada.Javljam iskustva vezana za Supoprost.Ono sto sam odmah primetio,datum proizvodnje je oktobar tekuce godine,sto po meni implicira da je potraznja velika,

Evo da se i ja javim ovom tuznom skupu muskaraca.Imam 46 godina.Prostatis vucem od 24-e,tada uzrokovanog stafilkokama.Svi vec na zalost znate koliko je oporavak mukotrpan i tezak.Elem,nekako se sve dovelo u red,ozenio se dobio sina. Svih tih godina konstantno su blagi simptomi prisutni.I kao po pravilu,na 10-ak godina se jave neke bakterije i izazovu jacu upalu.Pre nekih 15-ak dana,dobih malo jace simptome,ne nesto jake (bol u donjem delu ledja,predeo iza testisa i naravno,kao po pravilu,promenljiva potencija).Inace vec godinama pijem caj od mlecike,koprive.....uradio sam briseve u svom malom gradu,na sve.Bili su negativni.Odmah sam otisao u Beograd na pregled kod dr.Dragicevica za koga sam cuo da je jedan od najboljih urologa u zemlji.Takodje dam briseve u kojima je nadjen umeren broj Enterococcus spp.Decidno mi je rekao da nije potrebna terapija,Stanje je daleko bolje,svi simptomi su daleko blazi.Uradjen UZ i RT.Prostata homogena,ogranicena,zlezdasta,tezine 17grama,sa kalcikatima u desnom reznju,Pijem Solgar MG,Cink,Grammin,juce sam krenuo sa Supoprostom.Uporedo pijem cistac organizma Botanice iz Novog Sada.Javljam iskustva vezana za Supoprost.Ono sto sam odmah primetio,datum proizvodnje je oktobar tekuce godine,sto po meni implicira da je potraznja velika,
Pre neki dan sam naletela na neki clanak koji opisuje vezu izmedju kalcijuma i prostate i zakljucak je da
ne bi trebalo preterano unostiti/ mlecne proizvode, preporucuje se recimo samo 50 grama sira dnevno.
A ovo sto je lek iz oktobra zaista ne znaci nista.

Pre neki dan sam naletela na neki clanak koji opisuje vezu izmedju kalcijuma i prostate i zakljucak je da
ne bi trebalo preterano unostiti/ mlecne proizvode, preporucuje se recimo samo 50 grama sira dnevno.
A ovo sto je lek iz oktobra zaista ne znaci nista.
Znam za mlecne proizvode,da ih ne treba unositi u nekim vecim kolicinma,cak,treba ih izbegavati.Ovo moje zapazanje je vezano za rok vazenja od 12 meseci.Neka logika mi govori da je potraznja velika,ili pak,proizvodnja mala.Mozda i oboje.

Znam za mlecne proizvode,da ih ne treba unositi u nekim vecim kolicinma,cak,treba ih izbegavati.Ovo moje zapazanje je vezano za rok vazenja od 12 meseci.Neka logika mi govori da je potraznja velika,ili pak,proizvodnja mala.Mozda i oboje.
Mozda je samo slucajnost, ne verujem da je u Srbiji toliko bolesnih od prostate da se otimaju za lekove.
Bil Klinton je bio di juce na intenzivnoj zbog upale prostate, cak je i neku sepsu imao.
Vrlo nezgodna muska zlezda;)

A da,ima li neko iskustva sa Dr.Dragicevicem?Neverovatno kako se siptomi naglo jave i isto tako se gube.Sto se tice potencije,Dragicevic mi je prepisao Belivie od 5mg,mesec dana po jednu.Moja iskustva su da odlicno rade posao,cak su i prejake.Nisam nasao podatak da li ih ima u nekoj manjoj dozi.

Mozda je samo slucajnost, ne verujem da je u Srbiji toliko bolesnih od prostate da se otimaju za lekove.
Bil Klinton je bio di juce na intenzivnoj zbog upale prostate, cak je i neku sepsu imao.
Vrlo nezgodna muska zlezda;)
Pa kad moze Bili ....Ne znam.Videcu kako ce se pokazati pomenuti Supoprost.Nezgodna je u PM....Ni nebu ni na zemlji.Bukvalno usmeri zivot.Konstantno podseca na svoje postojanje.

Opet se reklamira taj "superlek" iz Mostara ? Staviš čepić i rešiš sve probleme. Čarobni lek se otapa i pravac prostata?
Prolazi zid debelog creva ko od šale a?

Takođe prolazi i zid same prostate ko od šale, probija se kroz gusto zbijeni žlezdani parenhim žlezde i ulazi u samu unutrašnjost žlezde, u deo zahvaćen upalnim procesom , tik do same uretre ?

Postavlja se razložno pitanje, od čega su satkani ti zidovi, od lako propusnog materijala ili su dizajnirani da zadrže i spreče bilo kakav prodor tečnosti i gasova van ?

Mislim, dajte neko zdravorazumno objašnjenje mehanizma dejstva, načina kako taj čarobni lek "leči" prostatitis ?

Verujem da to bosansko sočinenije nije uopšte jeftino.

Opet se reklamira taj "superlek" iz Mostara ? Staviš čepić i rešiš sve probleme. Čarobni lek se otapa i pravac prostata?
Prolazi zid debelog creva ko od šale a?

Takođe prolazi i zid same prostate ko od šale, probija se kroz gusto zbijeni žlezdani parenhim žlezde i ulazi u samu unutrašnjost žlezde, u deo zahvaćen upalnim procesom , tik do same uretre ?

Postavlja se razložno pitanje, od čega su satkani ti zidovi, od lako propusnog materijala ili su dizajnirani da zadrže i spreče bilo kakav prodor tečnosti i gasova van ?

Mislim, dajte neko zdravorazumno objašnjenje mehanizma dejstva, načina kako taj čarobni lek "leči" prostatitis ?

Verujem da to bosansko sočinenije nije uopšte j
Nemam nameru da bilo sta reklamiram iz bilo kog razloga,zelim samo da delimo iskustva u lecenju,nista vise.Novac je nebitan,nista nije skupo ako pomaze.Koristim te cepice treci dan,primecujem neke boljitke.Generalno,nisam imao neke jake i bolne simptome.Ne znam kako deluju,mozgam i o tome.Uopsteno bih probao sve ukoliko ne steti.Koliko pomaze,i to je individualno.I sam hronikus se kod nas manifestuje na nekoliko razlicitih nacina.Nekome pomaze,nekome ne

Back