skydiver
Početnik
- Poruka
- 7
pozdrav svima !
tema je veoma inspirativna
tema je veoma inspirativna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je vrsta karme u nekom konkretnom slucaju u pitanju, odredjujemo u zavisnosti od postavke aflikovane planete u odgovarajucoj kuci. Kuce su one koje ce ukazati na to sa kog nivoa je u nekom prethodnom zivotu nacinila neku karmu , dok ce pripadnost po elementima vise ukazati na porodicnu , genetsku karmu.
Kada govorimo o iskustvima Duse u prethodnim inkarnacijama , uzimamo u obzir poziciju planeta po kucama i to na sledeci nacin:
1.vazdusne kuce 3,7,11
2.vatrene kuce 1,5,9
3.vodene kuce 4,8,12
4.zemljane kuce 2,6,10
Svaka aflikcija planete po nekoj od odredjenih kuca ukazuje na vrstu problema koju je osoba stekla iz razloga koji odgovara principu odredjenog elementa. Naravno, tu treba uzeti u obzir i vladarstva nad kucama , pa su ponekad moguce kombinacije u kojima jedna planeta igra ulogu dva elementa ( jednog po vladarstvu, drugog po kuci u kojoj se nalazi). Tada se radi o kombinovanom uticaju , ali kao i u natalnoj astrologiji potrebno je uociti faktore koji se ponavljaju npr. Vladar vazdusne kuce ode u drugu vazdusnu kucu i / ili ima aspekt sa planetom koja je vladar vazdusne kuce i slicno, sto daje potpuniju sliku i stavlja akcenat na tezinku karme za koju se osoba vezala. Ovo je jako vazno u karmickoj astrologiji, prepoznati pricu koja se ponavlja, jer to je ono sto zelimo da saznamo, tu se krije tajna proslog zivota...u faktorima koji se kod vise razlicitih ispitivanja ponavljaju...Moj frend jedan ovo ovako tumaci a ja se slazem sa ovim.Naravno sve je to...specificno rekla bih da kod karmickih tumacenja nema bas nikad pouzdanog pravila..te stvari se same od sebe vremenom razotkrivaju....
![]()
Olivera, ne znam da li sam razumela dobro... Ja sad treba da se patim citav zivot sto je neko pre mene zgresio i da budem dobra da do toga ne bi doslo opet?Lol, i Vodolija je vladar 7, i Lav je vladar 1, Rak je vladar 12, Jarac je vladar 6 a zamalo da Strelac bude vladar 5.
Ja gresila na sve strane.
Ali samo su 12. i 6. povezane, opozicijama.
po meni iskreno svako mora proci odredjen put i zadatak koji mu je ostao ili nametnut iz proslog zivotaMene samo zanima sta odredjuje da nam se neke osobe iz proslosti vracaju, ja ih zovem demonima ali,...znate ono kad budete sa nekom osobom ui onda vas taj neko povredi i vi ga zaboravite u medjuvremenu, zacelite rane, dusu i scre i onda posle par godina on vam se pojavi nazad u zivotu?
Jel to ima veze sa karmom ili sam na pogresnoj temi?
Ne mozas tek tako banalno postaviti pitanje e recitem sta sam bio, ako tako nesto interesuje moras se prvo upoznavati sa astrologijom, verama koje podrzavaju prosle zivotte, budizmom, moras duhovno raditi na sebi, regresija je jedna od mogucnosti uz pomoc kojih mozes "videti" sta si bio u proslom zivotu, dalje tvoja 12, polozaj saturna i meseca ce ti reci da li imas karmickoh dugova ili ne, to je jedna mnogo siroka i duboka tema...gde ti se nalaze cvorovi itd...a vidim da si postavio pitanje da li postoji mogucnost bavljenja pisanjem, ti kao pisac, a znam po sebi, moras mnogo dobro poznavati psihu, dusu, da bi mogao pisati, osim ako ne pises sf romane ili nesto slicno toj temi, moras dobro upoznati sebe i ljudsku psihu kako bi mogao odraditi karakterizaciju likova u bilo kom obliku pisanja.
Neupućeni u astrologiju mogu da lupaju koliko hoće ali medijatori su odgovorni za sve što se može pročitati.Kako drugačije da se objasni totalna glupost "čuvenog astrologa Imširagića" da se 12.kuća vezuje za prethodni život.Nikada nije bilo i neće ni biti.Prethodne živote određuje isključivo Saturn u znacima i kućama.Kako je moguće da poslednja kuća odlučuje o svemu prethodnom.Nije moguće i neće nikada ni biti.
Predrag Petkovic "Beskrajno putovanje duse"
Citiram
U njoj mozemo videti kojeg smo pola bili,kakav nam je bio temperament,
kakve karakterne osobine,kao i to sta cemo zbog proslih losih dela gubiti.
![]()
To mi nije jasno sta ond kad je sunce u 12...kad si ti u 12, kapiras sta hocu reci kako onda posmatrati tu 12...
Olivera, ne znam da li sam razumela dobro... Ja sad treba da se patim citav zivot sto je neko pre mene zgresio i da budem dobra da do toga ne bi doslo opet?Lol, i Vodolija je vladar 7, i Lav je vladar 1, Rak je vladar 12, Jarac je vladar 6 a zamalo da Strelac bude vladar 5.
Ja gresila na sve strane.
Ali samo su 12. i 6. povezane, opozicijama.
Ne nije to bilo zbog tamo nekog, vec zbog mene u nekom drugom obliku, neko drugom vremenu...
Zvakice(nemoj da se ljutis sto te ovako zovem ti znas da ja tebe volim)
sta ti treba poslacu ti na pp...gde ti je severni mesecev u kom znaku i polju....a za mene ma ok, skontala sam otprilike sta je...