PROSLI ZIVOT,KARMA

U Jarcu. Proucavala sam ja moj, ne treba. Ali hvala ti puno. :D
flowertt0.gif
Nije nesto inspirativan, zanimljiviji mi je tvoj. :D Kod mene me samo Mesec u 12. fascinira. :cool::kafa:

A Olivera kaze da imam jaku karmu i nestane. :rotf: Uvek me tako ostavi da lupam glavu.

Zdravo svima.
Strasno mi je zanimljiva cela ta prica o proslom zivotu i uticaju na sadasnji, pa bih zamolila nekog da li moze nesto vise da mi kaze sta sam bila u proslom zivotu i kakve to uticaje ima na sadsnji zivot.
Rodjena sam 16.03.1988. u 16:45, LIpljan (Pristina je najblizi grad Lipljanu).

Hvala unapred :))

Caos svima! :)

Hmmm tema je malo zamrla... Vidim vecina trazi da im se tumaci sta su bili u proslom zivotu. Pa, ja imam samo jedno pitanje. Da li se u karmickom horoskopu vidi samo prosli zivot ili vise proslih zivota? Nisam razumela kako funkcionise. I da li neko ima dobrog astrologa za karmicki horoskop da preporuci? Ja prosto moram da saznam ko sam i sta sam... Takve snove imam i toliko stvari osecam da ne znam sta cu sa svim tim :D :D :D ozbiljno! Hehehe, pa dobro, ako se neko javi super. Ako ne, nastavljam da kopam po netu ;)

Hmmm tema je malo zamrla... Vidim vecina trazi da im se tumaci sta su bili u proslom zivotu. Pa, ja imam samo jedno pitanje. Da li se u karmickom horoskopu vidi samo prosli zivot ili vise proslih zivota? Nisam razumela kako funkcionise. I da li neko ima dobrog astrologa za karmicki horoskop da preporuci? Ja prosto moram da saznam ko sam i sta sam... Takve snove imam i toliko stvari osecam da ne znam sta cu sa svim tim :D :D :D ozbiljno! Hehehe, pa dobro, ako se neko javi super. Ako ne, nastavljam da kopam po netu ;)

Bolje ti je, ako te vec toliko zanima, da uradis regresiju.

Bolje ti je, ako te vec toliko zanima, da uradis regresiju.

Da da :) nameravam i to vrlo uskoro! :D malo me plasi sta cu otkriti posto mi je jednom prilikom receno da sam jako stara dusa koja je prosla dug put, cesto bila ratnik, nag i tome slicno. Mislim da ce mi regresoterapija pomoci da oslobodim neke svoje talente jos vise nego do sad i da obuzdam malo... temperament :eek: Hehehe, a s druge strane jedva cekam da cujem sta sam sve radila, jao jao tesko meni :lol:

I mene to jako zanim, i ja imam snove, osecaje, predosecaje... ali nemam m*uda da kopam dublje odnosno da uradim regresiju, u stvari mozda bih i uradila kada bih malo vise cula iskustva drugih koji su kroz to vec prosli. Ako budes isla obavezno javi, mozes i na pp.

Za karmicku astrologiju ti preporucujem Pedju Petkovica.

Interesuje me nehipnoticka regresija. Zna li neko uspesnog i iskusnog regreso- terapeuta u Novom Sadu?

Posto se bavim pomalo hipnozom,samo cu ti reci da su nehipnoticka i hipnoticka regresija jako bliske,jer i u nehipnotickoj ti moras biti uveden u blagu hipnozu,pa i u hipnotickoj ti ne "spavas",podjednako si svestan svega samo mnogo lakse ulazis u regresiju.
Ljudi nisu dovoljno informisani,samo im se servira drugacija prica kako bi se oslobodili predrasuda i straha.

Ok, hvala ti na pojasnjenju. Ne razumem samo cemu tajanstvenost, ne mogu na netu naci konkretna imena koja se bave regresijom u Novom Sadu. Za Beograd nadjoh i za Hrvatsku npr., a bilo bi mi komfornije ukoliko se odlucim za regresiju, da to ucinim u gradu u kojem zivim.

Back