malasajupitera
Zainteresovan član
- Poruka
- 375
U 6 a u kom znaku...saljem ti za 2 minuta, samo reci znak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uvek me tako ostavi da lupam glavu.
I da pisem i da citam. Poeziju uglavnom. Kakav je osecaj imati Sunce u 12? 
Uh volim mrak, tajne, mrtve jezike proucavati, pomagati dugima iz tame, pisati, leteti...
I ja volim tajne i misterije.

Ha, samo meni nemoj o tome...
cuti i uzivaj barem nisi jedina gresna 

)Ja sam imala regresiju i moj poslednji zivot je bio u Indiji, gde sam se utopila u jezeru.
To se slaze sa Neptunom u mojoj 12.kuci.

Da li je neko ko posecuje ovaj forum ikada radio regresiju? Mislim da sam negde procitala da je neko to pomenuo ali nisam sigurna gde da trazim po svim ovim forumima i podforumima.

Caos svima!
Hmmm tema je malo zamrla... Vidim vecina trazi da im se tumaci sta su bili u proslom zivotu. Pa, ja imam samo jedno pitanje. Da li se u karmickom horoskopu vidi samo prosli zivot ili vise proslih zivota? Nisam razumela kako funkcionise. I da li neko ima dobrog astrologa za karmicki horoskop da preporuci? Ja prosto moram da saznam ko sam i sta sam... Takve snove imam i toliko stvari osecam da ne znam sta cu sa svim tim![]()
![]()
ozbiljno! Hehehe, pa dobro, ako se neko javi super. Ako ne, nastavljam da kopam po netu
![]()
Bolje ti je, ako te vec toliko zanima, da uradis regresiju.
nameravam i to vrlo uskoro!
Hehehe, a s druge strane jedva cekam da cujem sta sam sve radila, jao jao tesko meni 
Caos svima!
Hmmm tema je malo zamrla... Vidim vecina trazi da im se tumaci sta su bili u proslom zivotu. Pa, ja imam samo jedno pitanje. Da li se u karmickom horoskopu vidi samo prosli zivot ili vise proslih zivota? Nisam razumela kako funkcionise. I da li neko ima dobrog astrologa za karmicki horoskop da preporuci? Ja prosto moram da saznam ko sam i sta sam... Takve snove imam i toliko stvari osecam da ne znam sta cu sa svim tim![]()
![]()
ozbiljno! Hehehe, pa dobro, ako se neko javi super. Ako ne, nastavljam da kopam po netu
![]()
Interesuje me nehipnoticka regresija. Zna li neko uspesnog i iskusnog regreso- terapeuta u Novom Sadu?