velicanstven
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
Mogu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...i ja mislim isto.....mora da sam nesto zabrljala jako 
Ima li neki aspekt i kakav sa Mesecom npr?Mislim da imam tesku karmu ili se varam? Tako sam bar pronasla, procitala...
Meni je Saturn u dvanaestoj kuci u znaku raka, kazu sve knjige da je dosta nepovoljan taj polozaj. Pritom je i retrogradan...
Ne interesuje me toliko sta sam bila ili mogla biti u "proslom" zivotu, vec me interesuje sta mi je ciniti, tj. sta treba da naucim, cega da se cuvam i sl.
Naravno bitni su i aspekti, ali hajde nesto uopsteno...
Ima li neki aspekt i kakav sa Mesecom npr?
Ako kažeš da Saturn ima konjunkciju sa nekom planetom i opoziciju, upravo kroz te aspekte se može doći do spoznaje šta ti je činiti, tj kako se ophoditi, sextil sa Mesecom je tu da malo poboljša sliku, mada mi je drago da ti nisu Mesec i Saturn u konjunkciji.Ima aspekte i to nekoliko, sa Mesecom je valjda u sekstilu, jeste (sad sam pronasla), ali ima neku opoziciju i jednu konjunkciju.
Ne snalazim se bas najbolje, sorry.

Ako kažeš da Saturn ima konjunkciju sa nekom planetom i opoziciju, upravo kroz te aspekte se može doći do spoznaje šta ti je činiti, tj kako se ophoditi, sextil sa Mesecom je tu da malo poboljša sliku, mada mi je drago da ti nisu Mesec i Saturn u konjunkciji.
Ako ne želiš da ostaviš lične podatke, onda napiši koje 2 planete su u aspektima sa Saturnom, pa mogu onako malo nešto o tome da ti napišem i dam ti odgovor, bez insistiranja na tome da gledam čitavu natalnu kartu-koja naravno daje najbolju sliku.![]()
Ima Saturn opoziciju sa Venerom i moze biti i sa Merkurom, a u konjunkciji je sa podznakom koji je u Lavu.
True Node je u Skorpiji u cetvrtoj kuci. Tako nekako...

Izazovni aspekti Venere & Saturna govore o sputanosti. Glavni zadatak bi bio prepuštanje osećanjima, bez zahteva i uslova, prepuštanje bez obzira na ishod veze. Uslov da Venerina energija bude ispunjena jete davanje bez ograničenja,zabrana, sebičnih tendencija. Ženske osobe sa opozicijomSaturn/Venera imaju specifičan odbrambeni mehanizam, postoje varijajcije od dominantnog položaja u odnosu na partnera do odvajanja sexualnosti od emocija. Problem je što najčešće osobe sa ovim aspektom imaju mnogo da nauče o ljubavi i zadovoljstvu, a uglavnom extremno i kruto odbijaju da shvate da je problem u njima, a ne u drugim ljudima(partnerima), pa često krive partnere, poučene nekim prethodnim iskustvom.
Može delovati zahtevno ili surovo očekivati da neko pređe preko blokada i bodjikavih žica kojima se ,,opašu" osobe sa ovim aspektom. Čak i kada neko pprođe sve te prepreke (potencijalni partner) moguće je da će se nakon svega osećati iscrpljeno i umorono, od borbe da dobije naklonost.
Sa ovim aspektom neretko su moguće greške koje se ponavljaju, začarani krug, u strahu od neuspeha ili razočaranja.
Osim na naivou ljubavnih veza,vaj aspekt traži i pravilan odnos prema materiji, meru i nesebičnost u davanju, odgovornost i samostalnost u finansijama.
komplikacije na zdravstvenom planu nastaju kada je neizbalansirana energija potisnula potrebe i nagone, emocije. Tada su mogući problemi sa kožom,lojnim žlezdama, žlezdama uopšte, radom bubrega.
Rešavanje problema opozicije Venera/Saturn može biti bolno, ali i dugotrajno,jedini način je suočavanje sa tugom, ako postoji u tebi. Osoba koja shvati da Venerin uticaj podrazumeva spontanost i nesebičnost u ljubavi, kao i u svim ostalim emotivnim odnosima uspeće nklonost na isti način da dobije.

Ne znam zašto bi to značilo tajnu ljubav. Čime ti vlada Mesec?Pozdrav svima! Mene zanima isto 12 kuca. Ja u natalnoj karti imam mesec u 12 kuci,i to bi trebalo da znaci tajna ljubav jel tako? To me malo buni. Jel 12 kuca toliko losa?