Promocija antipatriotskih ciljeva na talasu ustanka protiv Vučića!

Poruka
9.079
Pokret protiv Vučića za osnovni cilj ima da se sruši Vučić i njegov režim. I u taj pokret pristupili su raznorazni!
Ali...
Nekolicina, misleći da su legitimni kao učesnici, ističu kolateralne ciljeve, koje žele da ostvare na talasu ustanka protiv Vučića!
Ti usputni ciljevi je promovišu su:
- Uspostaviti neprijateljstvo sa Srpskom,
- Uništiti bratstvo sa Rusijom,
- Promovisati evropederluk.
- Promovisati titoizam.
- Promovisati pro-nato politiku,
- Odustanak od Kosmeta.
itd. itd.

Kad bi izgubili veru da će ove usputne ciljeve postoći rušenjem Vučića, verujem da bi odustali od tog rušenja. Danas neki muslimanski analitičar iz Slovenija, navodi da nije zadoovljan ustankom protiv ava jer ustanici ne ističu zastave EU ne zagovaraju nato, i zapadne vrednosti... I forumski analitičar Zbiljaš slično razočarenje pokazao je žaleći se što opozicija nije usvojila antisrpsku percepciju Srebrenice i budućnosti Kosmeta.

Uz to, ističući kolateralne ciljeve zapravo nameću teme koje skreću pažnju sa glavnog cillja: Rušenje Vučića, pa time pomažu samom Vučiću.
A opet ko je protiv ovih njihovih usputnih ciljeva, po njima je isti kao Vučić, potencijalni esenesovac.

U suštini, antipatriotizam žele da istaknu kao glavnu pokretačku snagu rušenja Vučića, ali mislim da su se tu mnogo zajebali. :mrgreen:

Pokret protiv Vučića za osnovni cilj ima da se sruši Vučić i njegov režim. I u taj pokret pristupili su raznorazni!
Ali...
Nekolicina, misleći da su legitimni kao učesnici, ističu kolateralne ciljeve, koje žele da ostvare na talasu ustanka protiv Vučića!
- Promovisati titoizam.
- Odustanak od Kosmeta.
itd. itd.

Kad bi izgubili veru da će ove usputne ciljeve postoći rušenjem Vučića, verujem da bi odustali od tog rušenja. Danas neki muslimanski analitičar iz Slovenija, navodi da nije zadoovljan ustankom protiv ava jer ustanici ne ističu zastave EU ne zagovaraju nato, i zapadne vrednosti... I forumski analitičar Zbiljaš slično razočarenje pokazao je žaleći se što opozicija nije usvojila antisrpsku percepciju Srebrenice i budućnosti Kosmeta.

Uz to, ističući kolateralne ciljeve zapravo nameću teme koje skreću pažnju sa glavnog cillja: Rušenje Vučića, pa time pomažu samom Vučiću.
A opet ko je protiv ovih njihovih usputnih ciljeva, po njima je isti kao Vučić, potencijalni esenesovac.

U suštini, antipatriotizam žele da istaknu kao glavnu pokretačku snagu rušenja Vučića, ali mislim da su se tu mnogo zajebali. :mrgreen:
vučiću gradi ludnice a ne ceste

Pa ko odustaje od kosova i promovise pederluk vise od sns-a? --- NIKO
Braca sa rusima --- NISMO
Zar sns ne salje oruzje ukrajini?
Sve pokvareno rade pa optuzuju druge za to
Sve je OK, osim ovo da nismo braća sa Rusima.

Hteo sam da kažem da oni usputni ciljevi koje sam naveo, nisu ciljevi ustanka, ali neki žele da to budu ciljevi ustanka! Saja, Zbiljaš, 38, ssmsnsd i drugi.

Ako bi se to posmatralo iz ugla interesa.
Kakva je korist od navedenih "usputnih ciljeva".

Uspostaviti neprijateljstvo sa Srpskom,
- Promovisati titoizam
.

I nije li prenagljen zaključak (verovanje) da bi dotični odustali od rušenja Vučića ?

Ne vidim svrhu teme .
Pa komentar da bi odustali, više služi kao mamac njima da se izjasne. A oni izgleda da se prećutno slažu da bi to uradili. :lol:

Ali...
- Promovisati titoizam.
- Odustanak od Kosmeta.
itd. itd.

Uvek mi je drago kad neko otvori temu inspirisan mojim komentarima.

Samo što ja ne zagovaram sve ove ciljeve. Na primer, ja sam za povratak Kosmeta pod kontrolu Srbije, ali ne na način kako je rađeno do sada, čekanjem da Rusi izađu na Dunav.

A ni za pederluk isto nisam.

Uvek mi je drago kad neko otvori temu inspirisan mojim komentarima.

Samo što ja ne zagovaram sve ove ciljeve. Na primer, ja sam za povratak Kosmeta pod kontrolu Srbije, ali ne na način kako je rađeno do sada, čekanjem da Rusi izađu na Dunav.

A ni za pederluk isto nisam.
Pa dobro, nisam ni rekao da ste svi za sve... :D

Hteo sam da kažem da oni usputni ciljevi koje sam naveo, nisu ciljevi ustanka, ali neki žele da to budu ciljevi ustanka! Saja, Zbiljaš, 38, ssmsnsd i drugi.
To su vucicevi ciljevi i ostvaruje ih
Lezbejka mu je glavni igrac(ica)
Nismo braca ni sa jednim narodom, da smo braca bili bi zajedno u nekoj uniji
Kad smo bili u uniji sa rusijom?

Ok, ali ono što ja zagovaram uopšte nije antisrpski. Baš suprotno.
- Promovisati titoizam.
- Odustanak od Kosmeta.

Nisi za ovo gore, ili misliš da to gore nije antisrpski?

- Promovisati titoizam.
- Odustanak od Kosmeta.

Nisi za ovo gore, ili misliš da to gore nije antisrpski?
Znaš ti dobro za šta sam ja, samo se praviš da ne znaš
:per:

Pa, primećuje se to, slušala sam jednog lika iz NS kad je pričao na N1 nešto tipa nacionalisti nam došli u grad da nas malteriraju, misleći na Vučića.

To baš ozb smeta ciljevima stud pokreta, jer je on širok. To uglavnom nisu dali studenti u bg, kg i nišu. Podosta je karakteristika NS.
Ne žele da vide da je pokret većinski srpski, nacionalni, ali studenti treba da im skrenu pažnju.

Ali...
- Promovisati titoizam.
- Odustanak od Kosmeta.
itd. itd.

to mene i odbija od blokadera

blokaderstvom dominiraju antisrbi

Studenti u blokadi, međutim, za 1. novembar najavljuju miran komemorativni skup, a ističu da Rusi pokazuju strah od „prevlasti Evrope“ u Srbiji.

“Ima još mesec i po dana do 1. novembra, a Rusi se već javljaju da nas obaveste o detaljima protesta, o kojem ni mi još nemamo detalje. Ne znam odakle im ideja da bi bilo ko tog dana izazivao nemire, ali jasno je da su ovo objavili u sprezi sa našim vlasitma, kojima nasilje nije strano, što se do sada pokazalo više puta. Čim su se u Evropskom parlamentu oglasili povodom protesta studenata, Rusi su se uplašili da ne izgube kontrolu nad Srbijom i sad će sve uraditi da se ne priklonimo Evropi. Nas svi hoće da nadgledaju i rade u svom interesu”, kaže za Nova.rs student Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, koji je zamolio da ostane anoniman.

https://nova.rs/vesti/drustvo/studenti-odgovaraju-rusima-koji-najavljuju-srpski-majdan/

Javiću studentima da i ti pokazuješ isti strah.

Više puta sam pisala na forumu ali da ponovim. Dva puta sam bila učesnik većih šetnji studenata. Jednom sam išla trasom Čumić- Kragujevac ceo dan. Drugi put trasa knjaževac - Svrljig i drugi dan Svrljig-niš. Prema tome, ako sam ceo dan bila sa celom grupom valjda bolje znam od onih koji nisu bili već ocenjuju sa medija.

Dakle lično sam se uverila da je većina patriotska. Šta da se kaže kada su uglas pevali Kud god da krenem tebi se vraćam oonovo... Ko da mi otme iz moje duše Kosovo. Do toga da su nosili transparente tog tipa. Dalje, protestovali su protiv prenamene generslštaba. Dalje, svuda na tim šetnjama su zvonila crkvena zvona posebno po Šumadiji, i seljaci su vikali Pomoz Bog, oni odgovarali Bog ti pomogao ! Da ne kažem da je lokalni sveštenik iz Svrljiga priključio se povorci i išao sve do Niša. ... Tako da ne lupajte. Spavala sam par noći sa njima i pričali, dovoljno da čujem i vidim i procenim. Od onih cura koje sluaju Lepu Brenu do onih koje puštaju jamiroquai itd

Nije mi jasno kako ocenjujete a da nemate direktan uvid, i to još sa nekim pouzdanjem

Back