Pa ti si stvarno upućen...Pa još se ne ispunjava dok me ne zaposliš.
Vi imate te Viber grupe SNS gde idu ti oglasi, poveži me, nemoj da si cicija.
Svuda uzimaš lovu. Jesi li i tamo neki moderator?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti si stvarno upućen...Pa još se ne ispunjava dok me ne zaposliš.
Vi imate te Viber grupe SNS gde idu ti oglasi, poveži me, nemoj da si cicija.
Krstarica nažalost ne plaća. Ali zato SNS plaća. Nadam se da si ti tamo dobro povezan, pa gledam ako možeš da me ubaciš. Ima da pišem po 100 komentara dnevno i da hvalim Vođu na svim domaćim glasilima.Pa ti si stvarno upućen...
Svuda uzimaš lovu. Jesi li i tamo neki moderator?
Koji je tvoj nik zamo. Gde si to pikupio?Krstarica nažalost ne plaća. Ali zato SNS plaća. Nadam se da si ti tamo dobro povezan, pa gledam ako možeš da me ubaciš. Ima da pišem po 100 komentara dnevno i da hvalim Vođu na svim domaćim glasilima.
"Blago Srbiji dok je vodi čestit i vredan čovek kao što je Aleksandar Vučić" (Milan, Beograd)
"Jesmo mi Srbi dobri, ali tako dobrog vođu kao što je Alek prosto ne zaslužujemo". (Ana, Pančevo)
"Ja sam Ćaci i ponosim se time, jeri ima neko nešto protivu toga?" (Joil, Hilandar)
"Blokaderi pustite decu da uče pocrkali daboda!" (Mitar Mrkela)
"Sve to treba gaziti" (Karleuša Star #67)
Šta veliš, imam li potencijal
kakva god da je i da je zasnovana na pritiscima, mislis da pritisaka nece biti i u buducnosti?>Pirova pobjeda od svega 1% razlike, zasnovana na pritiscima organa vlasti i potplacivanju sirotinje nije nesto sto daje optimizam vlastodrscima . . .
a kada ga iskopate tu cete potom francuski nuklearni otpad da zatrpavate, i idete redom dok ne unistite celu srbiju, jer ste se tako dogovorili sa vasim zaPADNIM GAZDAMA, a mi moramo da shvatimo sto preЈадарит ће се копати, што пре такви као ти схвате - то боље и за државу и за народ.
Ne. Oni koji su uz njega I u te dve stvari ga podrzavajuNapadi na studente i zalaganje za kopanje litijuma, dve su teme na kojima Vučić svojim delovanjem oteruje svoje pristalice od sebe.
a kada ga iskopate tu cete potom francuski nuklearni otpad da zatrpavate, i idete redom dok ne unistite celu srbiju, jer ste se tako dogovorili sa vasim zaPADNIM GAZDAMA, a mi moramo da shvatimo sto pre
Биће копања...и то без насиља и отпора...живи били па виделиMore da bidne, al tada Srbije koju znamo, nece biti . . . Da bi se to desilo, moraju da bude mnogo nasilja, padnu mnoge postene glave . . .
Искрено нисам истраживао колико породица живи од пољопривреде, али је то свакако мали број наспрам оних који су већ продали своја имањаOcigledno nisi upucen koliko tamo ima porodica koje zive od poljoprivrede..
svi znaju da nema vecih lazova od snsektaskih na celu sa patoloskim lazovom av-om, bzvz se kliberis![]()
![]()
![]()
а ко то ми? Глупа демагогија о ископавању литијума, загађивању околине, закопавању нуклеарног отпада...како ВАС не мрзи да измишљате и лажете? Колико вас плаћају да ширите лажи? Вреди ли барем бламирања по друштвеним мрежама?
Nece biti, jer ce tad tek biti blokada i to ne od studenata nego od obicnog naroda.Биће копања...и то без насиља и отпора...живи били па видели
Тако је, али је то тачно само ако је у питању непријатељ. Ако је у питању национални интерес, од кога бранимо онда своје породице? Литијум је национално благо, не разумем како неки не схватају каква је то шанса за Србију и српски народ. Интересује ме, да ли бисте ствари посматрали на исти начин да је у питању огромна количина нафте? Дивићете се земљама које су од нафте направиле империје, али зато не разумете чак много већи значај литијума у наредних 50 - 100 година.Onaj koji brani kuću i porodicu uvek je jači.... brani svoje ne otima...
i onda su dosli na ideju da sruse nadstresnicu diverzijom s vrha krova, da vlast ne bi pala na litijumu, a za nadstresnicu je bivsi premijer rekao ne 15, tada, zrtava, nego i 1555 ih ne rusi, i zaista on zbog te izjave nije podneo ostavku, nego tek potom zbog bejzbolke, ali cak i sada aljek to naziva herojstvom - samo razmisli, nije li ovo ocajnicko skretanje paznje sa litijuma, kako moze herojstvo da bude kada pojuris devojku i razbijes joj vilicu bejzbolkom?> zna aljek da ne moze, ali na ovaj nacin pokazuje da je nadstresnica plan od koga se ne odustaje, sve ce uciniti da se narod ne pobuni protiv kopanja za koje nemaju argumente, narod nema nikakve vajde, sve pare uzima sns i bratija, mislim na obecane kredite koji zavise od davanja svabi litijumaNapadi na studente i zalaganje za kopanje litijuma, dve su teme na kojima Vučić svojim delovanjem oteruje svoje pristalice od sebe.
A ti ovo volontiras da objasnis?![]()
![]()
![]()
а ко то ми? Глупа демагогија о ископавању литијума, загађивању околине, закопавању нуклеарног отпада...како ВАС не мрзи да измишљате и лажете? Колико вас плаћају да ширите лажи? Вреди ли барем бламирања по друштвеним мрежама?
Некима, међу којима си и ти очигледно, је само политика у глави. Мржњом се ништа не решава. Док то не научиш нећеш схватити суштинуsvi znaju da nema vecih lazova od snsektaskih na celu sa patoloskim lazovom av-om, bzvz se kliberis
i onda su dosli na ideju da sruse nadstresnicu diverzijom s vrha krova, da vlast ne bi pala na litijumu, a za nadstresnicu je bivsi poremijer rekao ne 15, tada, zrtava, nego i 1555 ih ne rusi, i zaista on zbog te izjave nije podneo ostavku, nego tek potom zbog bejzbolke, ali cak i sada aljek to naziva herojstvom - samo razmisli, nije li ovo ocajnicko skretanje paznje sa litijuma, kako moze herojstvo da bude kada pojuris devojku i razbijes joj vilicu bejzbolkom?> zna aljek da ne moze, ali na ovaj nacin pokazuje da je nadstresnica plan od koga se ne odustaje, sve ce uciniti da se narod ne pobuni protiv kopanja
Колико тебе плаћају да контрираш на друштвеним мрежама? Видиш, и ја могу да поставим такво питање. Препуцавање је непотребно, пракса је нешто сасвим друго, научи по нештоA ti ovo volontiras da objasnis?
Svaka ti cast na istrajnosti i planu rada da cete kopati.
Verovatno si prvi asov