Programi kontrole uma, MK Ultra i Monarh...Mandžurijski kandidat...

pa ok i ja
to su teroristi - placene ubice
morali su naci nekoga ko je odgovoran za ubistvo i slucaj resen
nego htela sam skrenuti paznju na temu jer ako se vase misljenje temelji na izjavama medija to nisu zavere
kada je u pitanju zavera onda se cuti o istini i podmecu lazi
I Lee Harvey Osvald je bio patsy i zrtva ali ovde nije slucaj sa ovim klincem, lepo je rekao hm da ako su hteli da prave zrtvu to sigurno ne bi bio sin nekoga ciji je tata sns clan i uz to jos i doktor.

Ja ne znam kako te nije sramota da od jedne tragedije u kojoj su DECA izginula, ti pravis teorije zavere?!?!?
Nije to kreiranje teorija zavere već je reakcija zdravog razuma na ono što se dogodilo.
Zdrav razum ne može da se pomiri sa činjenicom da dete hladnokrvo ubija decu bez nekog posebnog motiva.
Čak i da motiv postoji, svestan čovek ne može da se pomiri sa činjenicom da neko u trinaestoj godini može u toj meri biti monstruozan zločinac.
Razum se buni, pa pokušava da razlog tom zlu pripiše nekoj mračnoj sili koja je van ljudske kontrole.

Ovo jesu Teorije Zavera, ali imam jednu poruku i molbu za sve ovde:

- zelim da prestanete da imputirate da su maloletne osobe nesposobne za zlocin ovakvih dimenzija, samo zato sto se prvi put u zivotu susrecemo sa time. U Americi i drugim delovima sveta, nazalost, ovo je cesta pojava i to je izgleda nesto sto donosi savremeni zivot... Pomirite se sa tim!
- zaustavite se u sirenju neproverenih vesti i glasina, pokazite postovanje prema porodicama zrtava, ne krijte glavu u pesku vec budite dostojni ovoga trenutka
- svaki pokusaj psiholoske evaluacije dece i starijih, pogotovu maloletnog zlocinca, u pravcu da se dokazuje njegova psihomotorika i tome slicno - stavljamo od ovog trenutka van diskusije ! Milion milijardi primera ce vam dokazati, sve od reda - suprotno od onog sto zelite da dokazete, a smatram da nijedan od vas nije diplomirani psiholog pa da donosi zakljucke za sta je neko, makar i ne bio punoletan, spreman i u cemu je vest.. Upravo ova svest je pitanje zdravog razuma, kako ga neko gore pominje, a nihilisticka sumnja u sve nalazi se - na dijametralno suprotnoj strani doticnoga, i mislim da to dalje ne treba objasnjavati... :kafa:
- ukoliko nastavite da sirite temu i diskusiju u pravcu nabrojanog, poruke ce se brisati, a verovatno i kaznjavati - zavisi o kom stepenu manije ka istom je rec.

Ovo je stav kolegijuma Krstarice. Molim da se on postuje... Pricajte o templarima, masonima, avionima, vanzemaljcima...pricajte i o samom decaku, sta ga je nateralo da pocini sta je pocinio, o okolnostima njegovog zivota...ali treca bica i `zone sumraka` ne umecujte vise u njegovu pricu. To vas moli zdrav razum..
...i trunka zdravog ukusa.:confused: :cool:

A u ostalom, ovaj klinac ima 13 godina i sami su rekli da nigde u svetu a pogotovo sto se tice masovnog ubistva u skolama to se nigde nije desilo u tim godinama.
Druga stavka mali je bio obucavan da puca kako na poligonu tako i na strelistu.
Prva recenica ti je netacna i neistinita... nazalost. I o tome je ovde rec: ne mozete pricati napamet o stvarima u koje niste upuceni. Nije ni to problem, da se barem ne zapitate da li je istina to sto tvrdite. A barem danas, sa dostupnoscu interneta, to nije tesko proveriti:
https://abcnews.go.com/US/living-us-mass-school-shooters-incarcerated/story?id=36986507
Druga recenica je tacna i istinita, i to je jedna od najkrucijalnijih stvari vezanih za nas slucaj... :confused:

Prva recenica ti je netacna i neistinita... nazalost. I o tome je ovde rec: ne mozete pricati napamet o stvarima u koje niste upuceni. Nije ni to problem, da se barem ne zapitate da li je istina to sto tvrdite. A barem danas, sa dostupnoscu interneta, to nije tesko proveriti:
https://abcnews.go.com/US/living-us-mass-school-shooters-incarcerated/story?id=36986507
Druga recenica je tacna i istinita, i to je jedna od najkrucijalnijih stvari vezanih za nas slucaj... :confused:
Eto pokazao sam ti besmislenost mainstream medija, sve lazu i preuvelicavaju, jer ovo u vezi toga da je on najmladji u istoriji su oni rekli a ne ja.

Ajde sad negiraj da je pucao u streljani.

Ajde sad negiraj da je pucao u streljani.
Covece, padaju ti na pamet besmislene ideje...:p Zasto bih to negirao, naprotiv, sve je savrseno logicno, ako se izuzme ...pa, suludost prisutstva maloletnika tu.
Ali, mislim logicno po razvoj dogadjaja, plus njegova psiha...katastrofa u najavi. Sta tu ima da se negira, ne razumem??

Covece, padaju ti na pamet besmislene ideje...:p Zasto bih to negirao, naprotiv, sve je savrseno logicno, ako se izuzme ...pa, suludost prisutstva maloletnika tu.
Ali, mislim logicno po razvoj dogadjaja, plus njegova psiha...katastrofa u najavi. Sta tu ima da se negira, ne razumem??
To i kazem da nije samo on odgovaran nego i oni koji su ga vodili tamo da puca i dali mu pristup oruzju a stepen njihove odgovornosti treba policija i ostali organi koji rade na tome da utvrde.

Kod nas i pricam nasi mediji lazu, eto ti paradoksa ja sam preneo ono sto su oni napisali i rekli.
Ali kakva laz ?? :P Sta je tu lagano ?? Ako mislis kod nas, to je sve tacno i tu nema lazi...
No opet, poznajuci seljacizam domacih medija u kasnoj senzacionalistickoj fazi, koju su opet po obicaju pokupili kao poslednju modu i jos uvek je nisu savladali kako treba, to mogu da pripisem samo ludackoj neorganizovanosti i neprofesionalizmu u datom trenutku, pa i zelji da se zvuci bombasticno...ne verujem da je to planski, deo nekakvog zaverenistva medija prema javnosti, pre mi lici na klasican informativni javasluk... ;)

Nije poenta u tome sto su izneli neproverenu informaciju nego sto velicaju maloletnog ubicu!
Nigde, ali bukvalno nigde nisam zatekao ovako nesto...Jesi li siguran? Ko to sme sad da radi u medijima, to je ravno pucanju sebi u nogu...
S druge strane, primecujem da se to radi na drustvenim mrezama u mnogo vecem obimu...Sta ti pada na pamet, da neko ono velica...??:eek:

Ali kakva laz ?? :P Sta je tu lagano ?? Ako mislis kod nas, to je sve tacno i tu nema lazi...
No opet, poznajuci seljacizam domacih medija u kasnoj senzacionalistickoj fazi, koju su opet po obicaju pokupili kao poslednju modu i jos uvek je nisu savladali kako treba, to mogu da pripisem samo ludackoj neorganizovanosti i neprofesionalizmu u datom trenutku, pa i zelji da se zvuci bombasticno...ne verujem da je to planski, deo nekakvog zaverenistva medija prema javnosti, pre mi lici na klasican informativni javasluk... ;)
Mnogo im se taj informativni javasluk nesto ponavlja, tako su izneli i da je otac ubice iz Mladenovca mrtav!
Mislis da je to slucajno, omaklo im se tek onako?

Mnogo im se taj informativni javasluk nesto ponavlja, tako su izneli i da je otac ubice iz Mladenovca mrtav!
Mislis da je to slucajno, omaklo im se tek onako?
Da, i to sam se zapanjio kad sam cuo, kad ono ziv covek, hvala bogu...
Naravno, nasi mediji su nesposobni u poslu jednako kao i ostale ustanove...suplji k`o svajcarski sir, hvataju se za bilo sta, pa i za glasine sto se vuku...

Nigde, ali bukvalno nigde nisam zatekao ovako nesto...Jesi li siguran? Ko to sme sad da radi u medijima, to je ravno pucanju sebi u nogu...
S druge strane, primecujem da se to radi na drustvenim mrezama u mnogo vecem obimu...Sta ti pada na pamet, da neko ono velica...??:eek:
Ne velicaju oni toliko direktno nego sve izokola., jer kad napisu netacnu informaciju da je najmladji u istoriji....za mene je to velicanje, i da je tacno to nije moralo uopste da se pise... kad napisu kako je on dobro dete i sve super skoro a ovamo pobio toliko ljudi, to je pravdanje zlocina....

Da, i to sam se zapanjio kad sam cuo, kad ono ziv covek, hvala bogu...
Naravno, nasi mediji su nesposobni u poslu jednako kao i ostale ustanove...suplji k`o svajcarski sir, hvataju se za bilo sta, pa i za glasine sto se vuku...
I posebno mi se ne svidja njihovo potenciranje da je on zrtva toboz nekog nasilja, to se potencira i na tzv.drustvenim mrezama.

Ne velicaju oni toliko direktno nego sve izokola., jer kad napisu netacnu informaciju da je najmladji u istoriji....za mene je to velicanje, i da je tacno to nije moralo uopste da se pise... kad napisu kako je on dobro dete i sve super skoro a ovamo pobio toliko ljudi, to je pravdanje zlocina....
Slazem se da mediji treba da budu odgovorniji, vecina se iznebuha tako i ponasa, najvise iz realnog soka i potresenosti, ali mislim da je stigla i direktiva od drzavnog vrha, inace bi Zex jedva cekao da dalje zaludjuje narod svojim glupostima...
Ali ne slazem se sa ovom tvojom reakcijom...Nesto si tu pobrkao, previse tendenciozno i presubjektivno tumacis vesti i naslove. Njihova greska oko njegovih godina ne moze ni po kom osnovu biti velicanje zlocina, prosto ne znam odakle ti takav jedan zakljucak...?! :eek: Mozes, na primer biti uvredjen zbog javasluka njihove informative, ali da to tumacih kao velicanje zlocina...jel znas ti sta je to uopste, sta bi to predstavljalo? Da neko bukvalno tapse po ramenu zlocinca.
Pa buraz, valjda ti je osnovna semantika jaca strana.... ? ?

I posebno mi se ne svidja njihovo potenciranje da je on zrtva toboz nekog nasilja, to se potencira i na tzv.drustvenim mrezama.
I sa ovim se slazem, ali samo zato sto je to blize cinjenicnom stanju... Da je stvarno bio zrtva zlostavljanja, ne bi svakako manje bio zlocinac, ali bi znacilo jednu novu perspektivu koja bi trebalo biti razmatrana u citavoj stvari. Iskljucivost je smrtni greh u ovakvim stvarima..

Back