Programi kontrole uma, MK Ultra i Monarh...Mandžurijski kandidat...

Ja ne znam kako te nije sramota da od jedne tragedije u kojoj su DECA izginula, ti pravis teorije zavere?!?!?

Predsednik drzave je prikazao doticni video na nacionalnoj frekfenciji ustvrdivsi da je taj video bio inspiracija klincu-ubici.
I zaista kad se pogleda video...jasna je poveznica
Ja takodje kazem da je video bio okidac.

Poslednja izmena od moderatora:
Nakon godina ismijavanja tvoje teorije se obistinile na grozan način😮

Nazalost...kamo srece da su sve teorije idalje samo predmet ismijavanja...
I nisu to teorije vec samo razmisljanje i prosta analiza...
Prosta analiza dogadjaja i razvoja (ne)svesti drustva...je ukazivala i mogao je to videti svako ko je iole razmisljao...
Sad svi pricaju...ali sad je kasno...zivoti su izgubljeni...i to najmladjih...
Ali ako se svest drustva probudi i za 1% posle svega...ima nade...

...

Predsednik drzave je prikazao doticni video na nacionalnoj frekfenciji ustvrdivsi da je taj video bio inspiracija klincu-ubici.
mali debil je narcisoidni psihopata...takvi se selektuju za ubistva i instruiraju i vode svesno jer tu nije potrebno programiranje..da je empatičan i pun ljubavi nikakvo programiranje ne bi od njega napravilo masovnog ubicu...taj video nije ništa gori od scena nasilja iz domaćih i stranih filmova i serija i od video igrica...teško da je taj video bio okidač...to je lov na veštice...

isprogramirani lik ima podvojenu ličnost i alter ego se budi okidačem (neka specifična rečenica ili fraza koja je isprogramirana da probudi alter ego)...pre okidača isprogramirani lik je normalan, posle izvršene akcije isprogramirani lik nema sećanje na to šta je uradio jer je to uradio njegov alter ego i kaje se jer čin nije u skladu sa ličnošću....

ovde imamo debila koji je mesecima planirao ubistvo i koji je bio svestan šta radi i koji nije pokazao nikakvo kajanje...znači nije klasično programiranje uma u pitanju nego devijantna ličnost...ono što je moguće je da ga je neko instruirao i obučavao da uradi šta je uradio...ako je to slučaj policijska istraga će doći do toga...

ovaj drugi debil što je ubijao u okolini Mladenovca bi mogao da bude isprogramiran...

Vas su očigledno isprogramirali da lupetate, drugog objašnjenja nema za nebuloze na ovoj temi

na pdfu teorije zavere smo...inače MKUltra i Monarh i mnogi drugi programi kontrole uma su stvarnost a ne teorija zavere....sa tim je dosta eksperimentisano šezdesetih godina i zna se dosta o tome...ne zna se da li se i kako se sad to radi jer je tehnologija uznapredovala...

evo ti u videu dole Mila Alečković otvoreno priča o tome...ona važi za nekog ozbiljnog stručnjaka u Francuskoj...

Ja ne znam kako funkcionise tvoj mozak kad je tebi normalno da od ovakve tragedije izmisljas teorije zavere.

Ja ne znam kako funkcionise tvoj mozak kad je tebi normalno da od ovakve tragedije izmisljas teorije zavere.

Nije to nikakva teorija...pa sam zlocin ti je zavera jer je neko mesec dana najmanje spremao zlocin...po saopstenju zvanicnih organa...
A Predsednik ti je ukazao na sublimativno inspirisucu poveznicu ovog videa i zlocina...
Ja ne znam koji deo od ta dva zvanicna stava tebi nije jasan?

...

Nije to nikakva teorija...pa sam zlocin ti je zavera jer je neko mesecc dana spremao zlocin...po saopstenju zvanicnih organa...
A Predsednik ti je ukazao na sublimativno inspirisucu poveznicu ovog videa i zlocina...
Ja ne znam koji deo od ta dva zvanicna stava tebi nije jasan?

...

Kakvi, bre, zvanicni stavovi. Od koga, od umobolnog predsednika?

Jesi li ti normalan?

Zapravo, sta pitam, cim mozes da od ovakve tragedije izmisljas teoriju zavere, daleko si ti od normalnog.

Kakvi, bre, zvanicni stavovi. Od koga, od umobolnog predsednika?

Jesi li ti normalan?

Zapravo, sta pitam, cim mozes da od ovakve tragedije izmisljas teoriju zavere, daleko si ti od normalnog.

Ajde evo mi ti reci koje je tvoje misljenje o ova dva zlocina?
Slucajnost ili sta?

...

Ne komentarisem tragedije. Da imas trunku ljudskosti, cutao bi.
Ni milicija nema ljudskosti, čim pokušala da utvrdi, šta se desilo, odmah. Sram ih bilo, zar nemaju saosećanja prema žrtvama, ni 40 dana nije prošlo, oni rešavaju neke misterije.

Embarrassed Shame GIF

a ti si neka moralna policija koju je Bog ili možda bog ove države ovlastio da udaraš packe onima koji razmišljaju svojom glavom a ne samo gutaju šta im se servira od strane jednih i drugih medija?
Verovatno jeste, jer je taj isti, čim je video lgbt temu, nasrnuo da se zatvori, što je pre moguće, jer nije u redu da tako nešto postoji, nije "moralno", lgbt se ne sme dovoditi u pitanje, kao "sveta krava"

Ти си капетан, нисам ја.

Опомињани сте довољно пута. Разбахатили сте се. Ударило вас у те паметне, као твоје, главице, то што успете да превеслате и ситно поткупите део слуђеног народа. Кога иначе намерно слуђујете годинама. Дивљате по Скупштини, правите представу. Довлачите курветине и пушикаре да седе као представници народа у Скупштину. Нема олоша који нисте увукли код себе, и жутог и плавог и црвеног. Од врха државе, до последље месне заједнице. Разноразне убице, и криминалне и ове друге, сте пустили да шетају улицом или да дивљају по ТВ (Славнићев син, Митровићев син, Бабић) Мало као наногица, па га поносан тата слика на летовању док му траје казна. И док се ово дешава, док брод тоне, ви крадете и набијате себи у гузице. Провлачите као пувањак конверзију грађевинског земљишта без накнаде, продајете 29 бања, досадашње власништво ПИО Фонда. И још сад хоћете да разоружавате народ, он вам је крив што су доктори удбаши, њихове жене запослене у министарствима и кос официри, све крем де ла крем ВАШЕГ друштва, направили убице од деце.

То су ВАША деца. Не НАША.

И сад, та ВАША деца, убијају без разлике, и НАШУ, али богами и ВАШУ.

Зато сад теби тоне брод. Зато што више не можеш да знаш да ли ће твој син (ако га уопште имаш) или неки његов другар, кога је васпитао неки отац који је исти као ти, са твојим мозгом, да се дохвати пиштоља, за који си ти преко везе, наравно, добио дозволу, и почети да тамани около. Или да утамани тебе.

А Данило има доста другара, неких оваквих и онаквих, а неких од раније познатих полицији.

Е, зато му пренеси оно што сам ти рекао, кад га видиш, молим те.

Ја одавно видим да брод тоне, али мени није крај игрице. Није ни средина. Али ви сте на почетку краја.

Ne tone SNS brod, već su neka deca pobijena. Treba pomoći slabima, i ti si među njima.

Nastaviću da raskrinkavam tvoje i sličnih mane i falinke,
to je jedini način koji ja imam.

Kada upadnete u realnom životu u problem setićete me se i reći ćete sebi da je trebalo da me poslušate i prestanete sa zezanjem.

Bolje je da to odmah uradite ...

ako ćemo da razmišljamo u okviru teorija zavere ovo bi mogla da bude operacija po sistemu problem-reakcija-rešenje...ideja te paradigme je da kada se želi postići nešto na šta narod ne bi pristao onda se stvori problem koji izazove reakciju u vidu straha a posledica čega je rešenje na koje bez uvedenog problema narod ne bi pristao...

u ovom slučaju rešenje koje treba zapadu a možda i uplašenom režimu je razoružavanje naroda...bez stvorenog problema sa masovnim ubistvima narod ne bi reagovao strahom i pristao na razoružavanje,. međutim sada kada su se desila masovna ubistva uplašeni narod je spreman da pristane na razoružavanje...željeno rešenje je progurano.....

e sad pitanje je kako će se razoružani narod sa realno slabom a medijski naduivanom vojskom braniti od spoljnjeg zavojevača u budućnosti...kako će se naših petnaest hiljada vojnika pod oružjem suprotstaviti eventualnoj najezdi pola miliona naoružanih Šiptara sa Kosova ili protiv stotinak hiljada migranata kojima je neko doturio naoružanje ili protiv naprimer NATO zavojevača koji bi eventualno okupirao zemlju?

Kakve su ti to teorije zavere ako verujes ono sto ti Vucic prezentuje

mislim da bi bilo teško sprovesti toliku zaveru ćutanja i okrivljavanja nevinog s obzirom na broj svedoka uključujući ranjene...mislim da nema razloga da budemo previše paranoični....po meni nije pitanje da li je taj dečak počinio masovno ubistvo nego zašto je to učinio i da li je bio pripreman i instruisan ili čak programiran da to uradi...

po novinskim izveštajima imamo dečaka koji se mesecima pripremao za čin, koji je imao spisak za odstrel, koji se posle zločina nije nimalo kajao nego ga je samo interesovalo koliko je popularnosti stekao.....moje shvatanje je da je u pitanju dečak potpuno lišen empatije i potpuno udubljen u dokazivanje svoje superiornosti (gordost)..roditelji su mu verovatno bili hladni prema drugim ljudima i forsirali ga da bude najbolji u svemu...njegov čin je u stvari osveta roditeljima u stilu biću najbolji ali na način koji će vas najviše kazniti...njemu ubijena deca nisu mnogo ni smetala..on ih je ubio zato što je rešio da postane najpoznatiji ubica na svetu a spisak je pravio na osnovu toga ko mu se nije sviđao...dečak je monstrum, a takvim su ga napravili roditelji bahati i uspešni članovi vladajuće kaste nepogrešivih i savršenih...ne mislim da je programiran da to uradi, a možda je bio instruisan i pripreman za to..

pa upravo ti to zelim reci ti verujes sta se pise u novinama i na temelju toga gradis misljenje
ja sam na osnovu novinskih izveštaja sklopio psiho profil koji mi je logičan...zašto bi okrivili nevinog dečaka i to sina SNS kadra?...bilo bi im zgodnije da okrive dete nekog opoziciono nastrojenog pa da optuže opoziciju za širenje govora mržnje što upravo oni najviše rade...

ja sam na osnovu novinskih izveštaja sklopio psiho profil koji mi je logičan...zašto bi okrivili nevinog dečaka i to sina SNS kadra?...bilo bi im zgodnije da okrive dete nekog opoziciono nastrojenog pa da optuže opoziciju za širenje govora mržnje što upravo oni najviše rade...
pa ok i ja
to su teroristi - placene ubice
morali su naci nekoga ko je odgovoran za ubistvo i slucaj resen
nego htela sam skrenuti paznju na temu jer ako se vase misljenje temelji na izjavama medija to nisu zavere
kada je u pitanju zavera onda se cuti o istini i podmecu lazi

Back