Programi kontrole uma, MK Ultra i Monarh...Mandžurijski kandidat...

a sto se tice numerologije i zakona brojeva, datuma i mnogo drugih stvari o kojima me mrzi da pisem, bas manipulisu sa time satanisti ili u prevodu americke sluzbe za specijalni rat. seti se samo kada i na koje datume su nas poslednjih 80 godina bombardovali...pa ti se mozda i otvori.

zanima me kako bi allen protumacio avionsku bombu sa natpisom srecan uskrs srbi...da ne kazem happy easter.....

Npr
Datum pocetka Americkog bombardovanja Srbije 24.03.1999.
se podudara sa datumom otvaranja prvog (Americkog) Mc Donaldsa u Yugoslaviji/Srbiji/Beogradu
24.03.1988.
Tacno 11. (takodje bitan broj...) godina posle...

...

britancima su napr. saobracajne nesrece svih vidova, od aviona, kamiona, pa do automobila, znaci ciljana ubistva koja treba da lice na nesrece.... ali to je u opisu njinog kakatera da se prave blesavi da se prave da ne znaju o cemu ljudi pricaju.

u herefordu ima citava sekcija koja se samo bavi time i strukovno se usavsava samo i jedino za to.

Tako je Mi6 po nalogu krune (tadasnje Kraljice i sadasnjeg Kralja...) ubio Princezu Dianu...

...

mala digresija nadam se da mod nema primedbe, ko je danas gledao paradu u moskvi...putin je posle njie isao i pozdravljao se sa zvanicnicima, ljudima i svima koji su mu se nasli na ruti...u pozadini je bila jedna zena drzala je sliku valjda sina pretpostavljam koji je poginuo u ukrajini...on je stao, prisao joj i 30 sekundi razgovarao sa njom vise ju je slusao...kada se okrenuo i nastavio prema kameri, frontalno, svako ko je pazljivo gledao njegovo lice video je suzu....

Е ако је сузу пустио ...
Дође ми да му дам и свог сина јединца !

А теби ?

Добро да си ми рекао,
е па не дам сина ни за какве њиве и ливаде
а нарочито не за нечију фотељу.

Ма не дам га ни за шта !!!
sta se meni zalis
kada te tvoj predsednik pozove kad si vec jel obilic, onda ces ponosno strojevim i da ne pitas gde treba da se ide

sta se meni zalis
kada te tvoj predsednik pozove kad si vec jel obilic, onda ces ponosno strojevim i da ne pitas gde treba da se ide

Путин ми брише поруке, негде сам га погодио ...

А лепо написах да је Вучић мој председник,
а Путин туђа кост !

Ајде сад обриши.

...

Mišljenja sam da je izmeđuostalog upravo i ovo u osnovi ova dva masovna zločina koja su pogodila Srbiju...
Uz sve ostale manjkavosti sistema i društva, ova dva lika je očigledno neko/nešto programiralo da poput zombija ubijaju ljude...

O samim pojmovima MK Ultra, Monarh program, Mandžurijski kandidat ... možete i sami istražiti...
Suština je u kontroli uma targetiranog pojedinca ili grupe, gde meta postaje zombi koji prati ubačene misli kao svoje...
Onaj ko ga programira tada upravlja čovekom kao navođenim dronom...i u željenom trenutku mu samo pušta programirani "okidač", kojim ga aktivira/pokreće u željenu akciju...
"Okidač" može biti jedna reč, slika, zvuk, snimak, osoba, predmet...

Pogledajmo sada sinoć u emisiji intervjua predsednika pušteni video, za koji se sumnja da je bio inspiracija tj faktički "okidač" za izvršioca zločina u školi na Vračaru:

Počinje od 30:30:

Da stvar bude bizarnija...celi snimak je saopšten sugestivnim tonalitetom-glasom...

Registracija automobila sa snimka je "NS 292 KK"
Dakle faktički sadrži inicijale izvršioca zločina u školi...Koste Kecmanovića..., a i o sublimativnoj poruci brojki bi se dalo diskutovati..., jer izmeđuostalog sem simetrije koja u sebi sadrzi 11:11 (2+9:9+2), sadrzi i deo pozivnog broja za policiju 192, a pre je bio samo 92...

Za početak teme toliko... :kpozdrav:

...
Nakon godina ismijavanja tvoje teorije se obistinile na grozan način😮

Ни за Србију, кад Вучић позове????

Јуче сам му први пут рекао да то (Србија) не постоји.
Зашто ?

Гледам незаустављиво дивљање,
видљиво и овде на форуму
у време кад би требало да се тргнемо
и кажемо:
"Хеј, доста зезања !"

Много смо подељени,
дијаметрално супротни једни другима,
што је за тебе бело
за мене је црно.

Нема ту ничега за шта би човек дао било шта више
од доброг савета.

Ако реч може да помогне - у реду,
сина за лудницу не дам !

Poslednja izmena od moderatora:
...

Mišljenja sam da je izmeđuostalog upravo i ovo u osnovi ova dva masovna zločina koja su pogodila Srbiju...
Uz sve ostale manjkavosti sistema i društva, ova dva lika je očigledno neko/nešto programiralo da poput zombija ubijaju ljude...

O samim pojmovima MK Ultra, Monarh program, Mandžurijski kandidat ... možete i sami istražiti...
Suština je u kontroli uma targetiranog pojedinca ili grupe, gde meta postaje zombi koji prati ubačene misli kao svoje...
Onaj ko ga programira tada upravlja čovekom kao navođenim dronom...i u željenom trenutku mu samo pušta programirani "okidač", kojim ga aktivira/pokreće u željenu akciju...
"Okidač" može biti jedna reč, slika, zvuk, snimak, osoba, predmet...

Pogledajmo sada sinoć u emisiji intervjua predsednika pušteni video, za koji se sumnja da je bio inspiracija tj faktički "okidač" za izvršioca zločina u školi na Vračaru:

Počinje od 30:30:

Da stvar bude bizarnija...celi snimak je saopšten sugestivnim tonalitetom-glasom...

Registracija automobila sa snimka je "NS 292 KK"
Dakle faktički sadrži inicijale izvršioca zločina u školi...Koste Kecmanovića..., a i o sublimativnoj poruci brojki bi se dalo diskutovati..., jer izmeđuostalog sem simetrije koja u sebi sadrzi 11:11 (2+9:9+2), sadrzi i deo pozivnog broja za policiju 192, a pre je bio samo 92...

Za početak teme toliko... :kpozdrav:

...

Ja ne znam kako te nije sramota da od jedne tragedije u kojoj su DECA izginula, ti pravis teorije zavere?!?!?

Јуче сам му први пут рекао да то (Србија) не постоји.
Зашто ?

Гледам незаустављиво дивљање,
видљиво и овде на форуму
у време кад би требало да се тргнемо
и кажемо:
"Хеј, доста зезања !"

Много смо подељени,
дијаметрално супротни једни другима,
што је за тебе бело
за мене је црно.

Нема ту ничега за шта би човек дао било шта више
од доброг савета.

Ако реч може да помогне - у реду,
сина за лудницу не дам !

Па, реци му и то да како ђубрите и заливате последњих 12 година, тако сад жањемо.

Па, реци му и то да како ђубрите и заливате последњих 12 година, тако сад жањемо.

О чему причаш, наведи ко шта сади, а шта би требало уместо тога !
И објасни зашто народ није гласао за то твоје него за СНС ?

О чему причаш, наведи ко шта сади, а шта би требало уместо тога !
И објасни зашто народ није гласао за то твоје него за СНС ?

Само му ти пренеси ово што сам ти написао, он ће одмах све укапирати...:per:

Само му ти пренеси ово што сам ти написао, он ће одмах све укапирати...:per:

Хоћу,
ако ми објасниш све лепо од почетка.

Зашто си луд,
зашто си наопак,
зашто мислиш да треба да постојиш на овој планети.

Нарочито ово треће ...

Хоћу,
ако ми објасниш све лепо од почетка.

Зашто си луд,
зашто си наопак,
зашто мислиш да треба да постојиш на овој планети.

Нарочито ово треће ...

Их, их...па је ли то разговор Пристојне Србије? :lol:

Је ли то обраћање власти једном држављанину, грађанину, пореском обвезнику, војном обвезнику, ратном ветерану, бирачу земље Србије?

И онда ти није јасно кад ти кажем да ђубрите и заливате лоше, ево видиш какав си ти порастао? Мада те је неко други посејао, а не Вучић.

Дакле, пренеси му, молим те, он је очигледно паметнији од тебе...:mrgreen:

Их, их...па је ли то разговор Пристојне Србије? :lol:
...

Дошли смо до краја игрице, нема пристојног опомињања !
Јеси гледао "Титаник" ?

Брод тоне, људи гину, ти се и даље зезаш ...
Шта да ти кажем ?

Poslednja izmena:
Дошли смо до краја игрице, нема пристојног опомињања !
Јеси гледао "Титаник" ?

Брод тоне, ти се и даље зезаш ...
Шта да ти кажем ?

Ти си капетан, нисам ја.

Опомињани сте довољно пута. Разбахатили сте се. Ударило вас у те паметне, као твоје, главице, то што успете да превеслате и ситно поткупите део слуђеног народа. Кога иначе намерно слуђујете годинама. Дивљате по Скупштини, правите представу. Довлачите курветине и пушикаре да седе као представници народа у Скупштину. Нема олоша који нисте увукли код себе, и жутог и плавог и црвеног. Од врха државе, до последље месне заједнице. Разноразне убице, и криминалне и ове друге, сте пустили да шетају улицом или да дивљају по ТВ (Славнићев син, Митровићев син, Бабић) Мало као наногица, па га поносан тата слика на летовању док му траје казна. И док се ово дешава, док брод тоне, ви крадете и набијате себи у гузице. Провлачите као пувањак конверзију грађевинског земљишта без накнаде, продајете 29 бања, досадашње власништво ПИО Фонда. И још сад хоћете да разоружавате народ, он вам је крив што су доктори удбаши, њихове жене запослене у министарствима и кос официри, све крем де ла крем ВАШЕГ друштва, направили убице од деце.

То су ВАША деца. Не НАША.

И сад, та ВАША деца, убијају без разлике, и НАШУ, али богами и ВАШУ.

Зато сад теби тоне брод. Зато што више не можеш да знаш да ли ће твој син (ако га уопште имаш) или неки његов другар, кога је васпитао неки отац који је исти као ти, са твојим мозгом, да се дохвати пиштоља, за који си ти преко везе, наравно, добио дозволу, и почети да тамани около. Или да утамани тебе.

А Данило има доста другара, неких оваквих и онаквих, а неких од раније познатих полицији.

Е, зато му пренеси оно што сам ти рекао, кад га видиш, молим те.

Ја одавно видим да брод тоне, али мени није крај игрице. Није ни средина. Али ви сте на почетку краја.

Знам сигурно једног Манџуријанца кога су МК Ултра и остали поставили овде у Србији.

Чим га видим или чујем, јасно ми је да је програмиран.

А има мало и до њега.
dobro su ga isprogramirali...ja znam jednu ženu (da ne grešim dušu možda i nije baš žena) koja nije tako dobro isprogramirana pa povremeno zabaguje...

Back