Proglasite Mladića mrtvim!

Karadzica i Mladica treba da slavimo kao krsnu slavu! Kolki su to junaci, borili su se protiv celog zapada i stvorili srpsku drzavu u Bosni!

sa onoliko losim polozajem, sa blokadama na drini, bombardovanjem UN, manjkom u ljudstvu, dugim frontom i dugotrajnom iscrpljujucem ratu, bosanski Srbi su pokazali veliku zelju da se najzad i oni oslobode turaka i uspeli su.
Mladic je za njih Karadjordje

Ok, možemo biti i formalisti, nemam ništa protiv. Možemo proglasiti Ratka Mladića nacionalnim herojem i praviti budale od sebe. Možemo okretati glavu od zločina koje je činio i pozivati se na floskulu da je svako nevin dok se ne dokaže suprotno. Sve može, ali to ne umanjuje strahote koje su bile direktna posledica njegovog komandovanja.

Ako mi neko sad pomene nekog drugog ratnog zločinca i time pokuša da replicira, zamoliću ga da to ne radi, pošto je automatski diskvalifikovan u daljoj raspravi i biće tretiran kao idiot.

..ti si bila u bosni ,pitala tamoshnje ljude o tome ili samo gledash ove rijalitije na B92 i RTS-u pa o tome donosish zakljuchak ...........chak sam i ubedjen da si tada imala 7-8 godina i da o tome iz prve ruke pojma nemash ..........

Samo da dodam da je Milos Obrenovic u Hadzi Prodanovoj buni ratovao protiv Srba na strani Turaka a kasnije je ubio Karadjordja...naravucenije, sve je to politika...all that jazz:mrgreen:

Milos je stvorio srpsku drzavu ipak i mi ga slavimo.
Njegov nacin je bio malo i previse neukusan, ali mu uspeh ne negiram, a baziran je na karadjordjevom uspehu u mnogo cemu.

Takodje ni mladicev uspeh ne negiram. Iza mladica je ostala RS, kao sto je i iza Milosa ostala Srbija.

Ok, možemo biti i formalisti, nemam ništa protiv. Možemo proglasiti Ratka Mladića nacionalnim herojem i praviti budale od sebe. Možemo okretati glavu od zločina koje je činio i pozivati se na floskulu da je svako nevin dok se ne dokaže suprotno. Sve može, ali to ne umanjuje strahote koje su bile direktna posledica njegovog komandovanja.

Ako mi neko sad pomene nekog drugog ratnog zločinca i time pokuša da replicira, zamoliću ga da to ne radi, pošto je automatski diskvalifikovan u daljoj raspravi i biće tretiran kao idiot.

a o kakvim pseudo zlocinama je ovde rijec!? shta ti znash o deshavanju u bih-u? jesil bila tamo za vrijeme rata? ili je sve sto znash B92?

Milos je stvorio srpsku drzavu ipak i mi ga slavimo.
Njegov nacin je bio malo i previse neukusan, ali mu uspeh ne negiram, a baziran je na karadjordjevom uspehu u mnogo cemu.

Takodje ni mladicev uspeh ne negiram. Iza mladica je ostala RS, kao sto je i iza Milosa ostala Srbija.

Hajde samo malo da ukljucimo analogiju:mrgreen:

Iz tvoje price se da zakljuciti da je politcki neukusno ali ispravno bilo zrtvovanje Karadjordja jer su tako nesto zahtevali politicki ciljvi jel..analogno posmatrano je znaci politicki korektno zrtvovati Mladica zarad visih ciljeva...zar ne? Logicka metoda je primenjena i, cini mi se, sasvim ispravna:mrgreen:

..ti si bila u bosni ,pitala tamoshnje ljude o tome ili samo gledash ove rijalitije na B92 i RTS-u pa o tome donosish zakljuchak ...........chak sam i ubedjen da si tada imala 7-8 godina i da o tome iz prve ruke pojma nemash ..........

:D Fala, fala........

A ti si verovatno bio Mladićev ađutant pa si potkovan, je l'?

Ako već hoćeš da diskutuješ s nekim i da ti argument bude neiskustvo tvog sagovornika, možeš pogledati u profil, videti koliko godina ima osoba s kojim razgovaraš, čisto da ne ispadne da si neobavešten.

Iz tvoje price se da zakljuciti da je politcki neukusno ali ispravno bilo zrtvovanje Karadjordja jer su tako nesto zahtevali politicki ciljvi jel..analogno posmatrano je znaci politicki korektno zrtvovati Mladica zarad visih ciljeva...zar ne? Logicka metoda je primenjena i, cini mi se, sasvim ispravna:mrgreen:

........slazem se sa tobom i da su ovi konji za koje sam i ja glasao 24 septembra imali malo drzavnichkog duha trebali su da u prepadu ubiju slobu,mladica i karadzica i da to nazovu ubistvom iz samoodbrane tj da su potegli oruzije prilikom hapshenja a ne da ih isporuche u hag a ovi da ih razvlache sa svojim "dokazima" ,e to bi onda bilo drzavnichko delo ........................

sto se tice Srebrenice tamo je ubijeno oko 1000 ljudi a cifra oko 8000 je smesna. Sad oni su kao iskopali 2300 i nesto ali medju njima je muslimana koji su poginuli na frontu sto dokazuje cinjenica da je tamo sahranjen covek koji je ratovao u borbama 100 km daleko od Srebrenice a pritom niti je rodjen u Srebrenici niti ima bilo kakve veze sa njom a tamo je sahranjen kao zrtva"masakra u Srebrenici". inace bio je komsija mojima u Republici srpskoj..

lepo je to poistovetiti metode takoreci srednjeg veka i danasnjice. srbija u to doba a i turska su funkcionisale po srednjovekovnim principima u mnogo cemu.

milosev postupak je danas neprihvatljiv. niti je tadic danas gospodar srbije kao nekada milos, niti je srbija potpuno okupirana i pod pretnjom masovnog istrebljenja da bi se neko odlucio na takve korake na koje se milos odlucio.

:D Fala, fala........

A ti si verovatno bio Mladićev ađutant pa si potkovan, je l'?

Ako već hoćeš da diskutuješ s nekim i da ti argument bude neiskustvo tvog sagovornika, možeš pogledati u profil, videti koliko godina ima osoba s kojim razgovaraš, čisto da ne ispadne da si neobavešten.

.pa kad zgreshim ponekad nazovu me konjem ali ne bash chesto ,ne gledam u profil jel me ne zanima koliko imash godina a poshto imash dovoljno izgleda da nisi bila tamo i ne znash informacije iz prve ruke ..............da bio sam tamo

lepo je to poistovetiti metode takoreci srednjeg veka i danasnjice. srbija u to doba a i turska su funkcionisale po srednjovekovnim principima u mnogo cemu.

milosev postupak je danas neprihvatljiv. niti je tadic danas gospodar srbije kao nekada milos, niti je srbija potpuno okupirana i pod pretnjom masovnog istrebljenja da bi se neko odlucio na takve korake na koje se milos odlucio.

A sada proslavljamo izlazak iz srednjeg veka bezanjem po planinama i gorama?

...zaista metod XXI veka:mrgreen:

Koliko se ja u pravo razumem metod XXI veka je sud i sudski postupak u okviru istog ali, rekoh, ako nece covek da se koristi savremenim metodama bolje i srednjovekovnim negoli starovekovnim u smislu zbuna koji hoda kao u Asteriksu, cini mi se da su Cezarovo vreme Gali koristili metod "hodajuceg zbuna" kako bi prikrili svoje prisustvo...:mrgreen:

Koliko se ja u pravo razumem metod XXI veka je sud i sudski postupak u okviru istog ali, rekoh, ako nece covek da se koristi savremenim metodama bolje i srednjovekovnim negoli starovekovnim u smislu zbuna koji hoda kao u Asteriksu, cini mi se da su Cezarovo vreme Gali koristili metod "hodajuceg zbuna" kako bi prikrili svoje prisustvo...:mrgreen:

da li ti odobravas milosev postupak?

A koji sud? Jel taj sud neutralan? Djeneral je ratovao protiv tih sto drze taj sud i sad treba da im se preda?! :eek:

p.s. a za koji zlocin ili kradju? ja ne znam

Nekada moras da izgubis kako bi kasnije pobedio:zper:

Upravo iz tog razloga kazem lepo Mladica treba ubiti ako nije voljan da se ubije sam i fino staviti tacku na celu pricu.

Jel vidis kako su tebe zagadili vec politicki a nemas ni 20 godina, videla sam ti sliku i sada ne mozes da mi vrdas ovde...c c c...uzmi Corovica u ruke a posle toga Baranina...valja se...

kao prvo imam mnogo vise od 20 godina a kao drugo ide prijava za ovo"Mladica treba ubiti"

kao trece ti procitaj ideologija srpskog nacionalizma od prof. Dr Vojislava Seselja

Back