Proglasite Mladića mrtvim!

Naravno da odobravam, ja sam covek pregovora:zper:

Milos je nesto najbolje u nasoj istoriji...ne zato sto je konstituisao drzavu, jer nije je on konstituisao, vec zato sto su nam politicari kao sto je on oduvek nedostajali...i zato sto je otac Mihaila Obrenovica...to je vec druga tema, odlicna ali ipak druga...

ja ipak ne odobravam, imam neke principe yebiga, kumstvo i lojalnost recimo, al opet milosu ne negiram uspeh, bez obzira na ovu veliku mrlju.
ipak, nismo u srednjem veku da se sluzimo tim metodama, niti smo okupirani niti danasnja vlast radi za srpski interes kao sto je milos radio, mahom radeci za svoj interes pre svega.

kako objasnjavas da karadjordja danas slavimo?
mislim kad poredimo situacije, daj da poredimo do kraja.
je li je po tom principu mladic tvorac RS?

Nekada moras da izgubis kako bi kasnije pobedio:zper:

Upravo iz tog razloga kazem lepo Mladica treba ubiti ako nije voljan da se ubije sam i fino staviti tacku na celu pricu.

Jel vidis kako su tebe zagadili vec politicki a nemas ni 20 godina, videla sam ti sliku i sada ne mozes da mi vrdas ovde...c c c...uzmi Corovica u ruke a posle toga Baranina...valja se...

ja dobro znam sta pricam a tebi bi pametnije bilo da iskljucis B92 a da ukljucis mozak!

kao prvo imam mnogo vise od 20 godina a kao drugo ide prijava za ovo"Mladica treba ubiti"

kao trece ti procitaj ideologija srpskog nacionalizma od prof. Dr Vojislava Seselja

Eeeeeeeeeeeeee Boze, hajde da se uozbiljim

Ovako, strukovano posmatram i zakljucujem sledece...

Sudstvo nije nigde nezavisno, to je fakat...Haski sud je ad hoc, dakle nije sud redovne nadleznosti. Svetska pravnicka i laicka javnost njim nisu zadovoljne sasvim opravdano.
US je idejni tvorac istog dok, na primer, ta ista drzava nije zelela da potpise Rimski statut cime se odvojila od medjunarodnog krivicnog prava.
Srebrenica je genocid u njihovim ocima. Radi opravdanja sebe oni moraju nekoga da osude. Upeli su da to bude on. Da li bi vise voleo da presuda bude bazirana na osnovu individualne odgovornosti ili da se napravi presedan kolektivne? Oni ce osuditi nekoga za to bez daljnjeg. Tu ne mozemo da se izvucemo. Ko je taj ko mora da odgovara? On ili mi? On je bio general te vojske, na njemu je odgovornost a kako je to namesten sud odvalice mu kaznu i mi tu nista ne mozemo. Dakle, da sam ja na njegovom mestu ja tamo isla ne bih.

Eeeeeeeeeeeeee Boze, hajde da se uozbiljim

Ovako, strukovano posmatram i zakljucujem sledece...

Sudstvo nije nigde nezavisno, to je fakat...Haski sud je ad hoc, dakle nije sud redovne nadleznosti. Svetska pravnicka i laicka javnost njim nisu zadovoljne sasvim opravdano.
US je idejni tvorac istog dok, na primer, ta ista drzava nije zelela da potpise Rimski statut cime se odvojila od medjunarodnog krivicnog prava.
Srebrenica je genocid u njihovim ocima. Radi opravdanja sebe oni moraju nekoga da osude. Upeli su da to bude on. Da li bi vise voleo da presuda bude bazirana na osnovu individualne odgovornosti ili da se napravi presedan kolektivne? Oni ce osuditi nekoga za to bez daljnjeg. Tu ne mozemo da se izvucemo. Ko je taj ko mora da odgovara? On ili mi? On je bio general te vojske, na njemu je odgovornost a kako je to namesten sud odvalice mu kaznu i mi tu nista ne mozemo. Dakle, da sam ja na njegovom mestu ja tamo isla ne bih.
za koji zlocin? za sta treba da mu sude? za odbranu naroda od panislamista i ustasa? jel mozes da razumes da je on ratovao protiv tih sto drze haski sud? znam to za rimski statut i americke vojnike!

pretnje preko pp-a? objasnio sam ti neke stvari i ti to nazivas pretnjama?

Aha, znači ti si taj? Postoji samo jedan način da se ovo reši.

Biraj oružje!

DuelingPistols02.jpg

koja laz!!! oces da postavim poruku pa da ostali procene da li je preteca i dal sam to ostalo sto si napisala?

Sta ti odgovara, da se svadjamo? Nema potrebe, ja ne zelim jer mi je cilj da provedem vreme a ne da se gadjam uvredljivim i niskim porukama. Ok neznalica sam, blatim vas sve sto si napisao je tacno...eto veleizdajnik...poslao si to nesto sta si vec poslao i sada treba jos da se svadjam. Nemam ja vremena za to. I da, ne salji vise pp jer ih necu citati. Nikada.

Back