Proglasite Mladića mrtvim!

imam 23 godine a punim 24 za mesec dana a ne bih rekao da ti imas vise... i posalo sam prijavu, jer necu dozvoliti da neznalice poput tebe vredjaju coveka koji je junacki branio vecno ognjiste moje porodice u bosni!

ovo je poruka za koju ona kaze da je preteca i odatle je zakljucila da sam ja agresivac koji se skriva iza vere i patriotizma!?!?

imam 23 godine a punim 24 za mesec dana a ne bih rekao da ti imas vise... i posalo sam prijavu, jer necu dozvoliti da neznalice poput tebe vredjaju coveka koji je junacki branio vecno ognjiste moje porodice u bosni!

ovo je poruka za koju ona kaze da je preteca i odatle je zakljucila da sam ja agresivac koji se skriva iza vere i patriotizma!?!?

...josh si mlad vrele i nesputane krvi ...........

Sta ti odgovara, da se svadjamo? Nema potrebe, ja ne zelim jer mi je cilj da provedem vreme a ne da se gadjam uvredljivim i niskim porukama. Ok neznalica sam, blatim vas sve sto si napisao je tacno...eto veleizdajnik...poslao si to nesto sta si vec poslao i sada treba jos da se svadjam. Nemam ja vremena za to. I da, ne salji vise pp jer ih necu citati. Nikada.

samo da pokazemo cime se sluzite vi ljudi "demokratskih" i "liberalnih" shvatanja.. za vas je svako ko ne misli isto agresivac, fasista i ostalo.. lepo ti kazem iskljuci b92 ukljuci mozak!

Pa eto vidis zasto on zna vise od tebe!

Imao je celih 12-13 godina dok je trajao rat u Bosni, pa moze pravilno da proceni stvari. :hahaha:

samo da pokazemo cime se sluzite vi ljudi "demokratskih" i "liberalnih" shvatanja.. za vas je svako ko ne misli isto agresivac, fasista i ostalo.. lepo ti kazem iskljuci b92 ukljuci mozak!

Pokusacu ali ne vidim poentu, jedino sta si uspeo postignes to je da mene oteras odavde. Nisam luda da vise zalazim ovde. I tako sve do poslednjeg koji ne misli kao ti, lepo onda jednoumlje, niko nista nece smeti da kaze i milina. Ja sam ovde zavrsila. sebe da potrisem ne pada mi na um. Agresija ti provejava u obicnim recenicama, ja se takvih ljudi pribojavam i ne treba mi to u zivotu.

Izvinte, ako je on branio vaše večno ognjište, šta ste vi radili? Kupovali nekretnine po -BGD?:dash: Da nemislite da pričam napamet.. Pošto sam te 90.91 i 92 čamio po rovovima u u.r.n.j Bosni braneći vekovna ognjišta onih koji su zapalili sa sve stvarima i lovom za Srbiju...

Poslednja izmena:
Izvinte, ako je on branio vaše večno ognjište, šta ste vi radili? Kupovali nekretnine po -BGD?:dash: Da nemislite da pričam napamet.. Pošto sam te 90.91 i 92 čamio po rovovima u u.r.n.j Bosni braneći vekovna ognjišta onih koji su zapalili sa sve stvarima i lovom za Srbiju...

on je branio vecno ognjiste moje familije u bosni, moji su u bg dosli 85, tata i ostala rodbina su mi bili u VRS.. ne znam o kakvium je nekretninam rec? ja ni danas nemam para nego fizikalisem u studiram..

"Čim je ova vest o namerama porodice Mladić objavljena, Rasim Ljajić, predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom je izjavio, bez dvoumljenja - to je izrugivanje države, to porodica čini baš zato što zna da je Mladić živ. Slično komentarišu i drugi predstavnici vlasti sa namerom da pokažu da nemaju nikakve veze sa ovim najnovijim obrtom u slučaju Mladić."
http://www.slobodnaevropa.org/content/ratko_mladic_dusan_ignjatovic/2052139.html

Pa eto vidis zasto on zna vise od tebe!

Imao je celih 12-13 godina dok je trajao rat u Bosni, pa moze pravilno da proceni stvari. :hahaha:

.......auuuuuuuu al tebi ide matematika ...............:think::think:

U cemu je problem?

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

БЛАЈБИНГЕРУ, ЛЕГЕНДО ОРИНОКА И ВАСЦЕЛЕ АМАЗОНИЈЕ! :worth::worth::worth:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Не знам шта да напишем осим да је заиста било спекулације да је Младић убијен од стране досовске владе.Вероватно зато његова породица тражи да се прогласи мртвим

Aha, znači ti si taj? Postoji samo jedan način da se ovo reši.

Biraj oružje!

Vau, sto je vama ovde zanimljivo. :ceka:

DuelingPistols02.jpg

Vazdusasta, biću tvoj sekundant. :D

Back