Proglasite Mladića mrtvim!

Treba da se krije po rupama.

To samo dokazuje koliko je borba koju je vodio bila pravedna.

Nek PREUZME ODGOVORNOST VEC JEDNOM ZA SVOJE POSTUPKE!

Ako je ziv.

Mene najvise iritira nesto drugo, znaci vodio si ljude u rat, vodio si bukvalno decu u rat i gledao ih kako umiru svakodnevno dok svoj zivot toliko cenis da ne zelis cak ni da se ubijes u svojim sedamdesetim. Znaci tvoj zivot je vredniji od bilo cijeg.
Sve i da je sasvim nevin i da se ceo surov svet okomio na njega bez razloga on svakodnevno slusa kako njegovu drzavu prozivaju iz dana u dan, iz dana u dan zbog njega a on sve to slusa i ja se pitam kako mu nikada nije palo na pamet da uzme pistolj, ode do Terazija i upuca se, ako je ispravan zar ne pomisli "verujem u sve sta sam radio ali necu ja da budem izgovor za prozivanje Srbije, ako sam ja razlog stagnacije evo presudicu sebi..." lepo jedno buuuuuum i mnogi bi ga vise postovali...moje misljenje je da se radi o sujetnoj, narcisoidnoj osobi...

Mene najvise iritira nesto drugo, znaci vodio si ljude u rat, vodio si bukvalno decu u rat i gledao ih kako umiru svakodnevno dok svoj zivot toliko cenis da ne zelis cak ni da se ubijes u svojim sedamdesetim. Znaci tvoj zivot je vredniji od bilo cijeg.
Sve i da je sasvim nevin i da se ceo surov svet okomio na njega bez razloga on svakodnevno slusa kako njegovu drzavu prozivaju iz dana u dan, iz dana u dan zbog njega a on sve to slusa i ja se pitam kako mu nikada nije palo na pamet da uzme pistolj, ode do Terazija i upuca se, ako je ispravan zar ne pomisli "verujem u sve sta sam radio ali necu ja da budem izgovor za prozivanje Srbije, ako sam ja razlog stagnacije evo presudicu sebi..." lepo jedno buuuuuum i mnogi bi ga vise postovali...moje misljenje je da se radi o sujetnoj, narcisoidnoj osobi...

koja obecanja je ispunio Tadic?

Pa tvoj problem je sto izgleda nisi cula za hriscanstvo.
General Ratko je hriscanin i kao takav samoubistvo mu je apsolutno nepojmljivo. Nema on zbog cega da se ubije, on je svoj radni vek proziveo casno i posteno. Pa na sta bi to licilo kad bi se ubijao svako ko je nepravedno optuzen i bez realne sanse da dokaze svoju nevinost.
Pa cak i da se ubije ti licno bi sutradan tandrkala kako se ubio jer nije mogao da izdrzi krivicu. :roll:

pa prozivaju nas neprijatelji!? tj. ceo zapad, i zbog toga treba da se ubije? :eek:

Mene najvise iritira nesto drugo, znaci vodio si ljude u rat, vodio si bukvalno decu u rat i gledao ih kako umiru svakodnevno dok svoj zivot toliko cenis da ne zelis cak ni da se ubijes u svojim sedamdesetim.

Otkud ti to znaš? Odakle tebi ideja da je on uopšte živ? Zašto se to nekako podrazumeva?

Ja sam i inače sklon mišljenju da nije. Lik ima, ili bi imao, 68 godina, preživeo je dva šloga, (a pre par godina su se pojavile glasine i o trećem) preživeo je ćerkino samoubistvo (i to njegovim pištoljem koji je dobio, valjda kad je diplomirao, na Vojnoj akademiji) i to samo zahvaljujući tome što se pronašao u borbi za srpsku stvar. Uz to je tvrdio da ga nikad neće uhvatiti živog. Znači, rata više nema, ćerka mu se ubila njegovim pištoljem, ceo svet, a pogotovo naša vlast, ga traže, kako bi ga poslali na sud koji važi za anti-srpski, već je u poznim godinama, ne važi baš za čoveka fenomenalnog zdravlja...

On ako se sam nije ubio, verovatno je umro do sad.

Poslednja izmena:
Vazdusasta ponos mu to ne dozvoljava.Evo svi muski odreda ga brane,osim pokojeg izuzetka.A njegova familija glumi da je on na odmoru pa se onda cude sto ih uopste diraju.E posto mu se kcerka ubila sumnjam da je psihicki cvrst

Da, da...preporucila bih ti da procitas Trebjesanina. On je govorio veoma nepristrasno o Mladicu, dakle politicki neobojeno...Mladic jeste cvrst, vidi ubile su se devojke i Hitleru i Staljinu a obojica su veoma cvrsti ljudi, ovde je razlika u tome sto je cerka u pitanju ali autoritet je ipak bio ocigledan...Poenta je u tome sto on voli da se oseca mocnim, da odlucuje, da rukovodi, hrani ga osecaj da od njega zavisi, da se on pita...naravno sve receno je izvedeno iz misljenja Zarka Trebjesanina...

......bilo je ok gotiviti ratka dok su se jeli volovi na romaniji ,dok je najveci sin posle tita klopao voletinu sa njim i drugarom mu mauzerom ,sad to vishe nije IN pa ajd po njemu .....................treba da ga proglase mrtvim poshto nema dokaza da je ziv a i da sjashu sa kichme njegove familije ............

Back