SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
koji je boljitak postignut predajom milosevica i karadzica?
Како - који? Па свакакав!
Ево ти читава листа постигнућа!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево ти читава листа постигнућа!
mislim da borbu coveka koji je branio srpski narod od ustasa i panislamista uopste ne treba dovoditi u pitanje
A čuj iz nečega mora da piški.Čula sam da je Napoleonov sačuvan.
on da ima pisu, ne bi se krio ko pichkica
ne mora da se preda. dovoljno je da se obesi na terazijama![]()
ma on je jugosloven. dok se tita skrivao po shumetinama za jugoslovensku stvar - to je bilo ok.
Како - који? Па свакакав!Ево ти читава листа постигнућа!
![]()

Ja sam Jugosloven.
I ponosan sam na to.
A znas li ti sta si?
U samoodbrani tukao topovima nebranjeno Sarajevo 3,5 godine?
U samoodbrani streljao ratne zarobljenike?
Naravno da treba da se preda!
Koliko vredi njegov zivot?
A kojiko ih je on razorio?
Treba da se krije po rupama.
To samo dokazuje koliko je borba koju je vodio bila pravedna.
Nek PREUZME ODGOVORNOST VEC JEDNOM ZA SVOJE POSTUPKE!
Ako je ziv.
Ja sam Jugosloven.
I ponosan sam na to.
A znas li ti sta si?
Mene najvise iritira nesto drugo, znaci vodio si ljude u rat, vodio si bukvalno decu u rat i gledao ih kako umiru svakodnevno dok svoj zivot toliko cenis da ne zelis cak ni da se ubijes u svojim sedamdesetim. Znaci tvoj zivot je vredniji od bilo cijeg.
Sve i da je sasvim nevin i da se ceo surov svet okomio na njega bez razloga on svakodnevno slusa kako njegovu drzavu prozivaju iz dana u dan, iz dana u dan zbog njega a on sve to slusa i ja se pitam kako mu nikada nije palo na pamet da uzme pistolj, ode do Terazija i upuca se, ako je ispravan zar ne pomisli "verujem u sve sta sam radio ali necu ja da budem izgovor za prozivanje Srbije, ako sam ja razlog stagnacije evo presudicu sebi..." lepo jedno buuuuuum i mnogi bi ga vise postovali...moje misljenje je da se radi o sujetnoj, narcisoidnoj osobi...
ja sam Srbin.
a jugosloven je nista, veliko nista

Mene najvise iritira nesto drugo, znaci vodio si ljude u rat, vodio si bukvalno decu u rat i gledao ih kako umiru svakodnevno dok svoj zivot toliko cenis da ne zelis cak ni da se ubijes u svojim sedamdesetim. Znaci tvoj zivot je vredniji od bilo cijeg.
Sve i da je sasvim nevin i da se ceo surov svet okomio na njega bez razloga on svakodnevno slusa kako njegovu drzavu prozivaju iz dana u dan, iz dana u dan zbog njega a on sve to slusa i ja se pitam kako mu nikada nije palo na pamet da uzme pistolj, ode do Terazija i upuca se, ako je ispravan zar ne pomisli "verujem u sve sta sam radio ali necu ja da budem izgovor za prozivanje Srbije, ako sam ja razlog stagnacije evo presudicu sebi..." lepo jedno buuuuuum i mnogi bi ga vise postovali...moje misljenje je da se radi o sujetnoj, narcisoidnoj osobi...

U samoodbrani tukao topovima nebranjeno Sarajevo 3,5 godine?
U samoodbrani streljao ratne zarobljenike?
Naravno da treba da se preda!
Koliko vredi njegov zivot?
A kojiko ih je on razorio?

koja obecanja je ispunio Tadic?
Kakve veze Tadic ima sa Mladicem?
Ukoliko prozivamo ljude i kritikujemo njihove principe ili odluke ne mozemo opravdati neciji potupak tudjim postupkom...Tadiceva obecanja nemaju veze sa ovom pricom
Koga je više briga da l' je taj raspali matorac živ ili nije???
Ja bih lično volela da je živ i da ga uhapse, čisto da ima o čemu da se piše na Krsti, inače........![]()
Mene najvise iritira nesto drugo, znaci vodio si ljude u rat, vodio si bukvalno decu u rat i gledao ih kako umiru svakodnevno dok svoj zivot toliko cenis da ne zelis cak ni da se ubijes u svojim sedamdesetim.
Vazdusasta ponos mu to ne dozvoljava.Evo svi muski odreda ga brane,osim pokojeg izuzetka.A njegova familija glumi da je on na odmoru pa se onda cude sto ih uopste diraju.E posto mu se kcerka ubila sumnjam da je psihicki cvrst
opet mrznja
kako samo kulja u vama, tuzno tuzno