Proglasen kraj Korone

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam, evo, tri komada sam primio, zena jedno 5 (jer kao lekar je u grupi visoko rizicnih), i ne da smo zivi, nego u poznim cetrdesetim i dalje mozemo da istrcimo polumaraton bez pripreme :) 🤸💪💪
Не зхам ни ја? Ево, ни ја ни супруга нисмо примили ни једну вакцину и ништа нам не фали. Чак ни маске нисмо хтели да носимо.
И како сад упоредити вашу и нашу ситуацију?
Да, да напоменем, муж од супругине ћерке из првог брака је лекар и он се није вакцинисао а ради у болници.

Ne znam, evo, tri komada sam primio, zena jedno 5 (jer kao lekar je u grupi visoko rizicnih), i ne da smo zivi, nego u poznim cetrdesetim i dalje mozemo da istrcimo polumaraton bez pripreme :) 🤸💪💪
први дио реченице је у потпуној супротности са овим другим

а како је она у групи ризичних ако велиш да трчите полумаратоне за доручак?:eek:
најприје себи уништиш здравље и скратиш живот а онда здраво живиш да људи виде, сачекајмо још коју годину па да видимо да ли вам је одлука добра

наука и струка = мој имуни систем је смеће а нека хемијска смућалина је здравље

Verovatno ti bolje znas od lekara specijalista :)
Клиначки резон! Рекох, у породици имамо лекара, ради на реанимацији и није се вакцинисао. Руси су давали таблете а вакцина је била искључиво добровољна, ко је желео и искључиво домаћа!
Сад, ако то повежеш, супер а ако не повежеш, нема везе, мисли шта хоћеш. Ја сам мислио када је требало и нисам примио вакцину н, ево, пискарам са тобом?

Клиначки резон! Рекох, у породици имамо лекара, ради на реанимацији и није се вакцинисао. Руси су давали таблете а вакцина је била искључиво добровољна, ко је желео и искључиво домаћа!
Сад, ако то повежеш, супер а ако не повежеш, нема везе, мисли шта хоћеш. Ја сам мислио када је требало и нисам примио вакцину н, ево, пискарам са тобом?

Ti si potpuno osakacen za mogucnost normalne komunikacije.

Tvoja voljena Rusija, sa vakcinisanoscu od ispod 30% je imala smrtnost oko 4.5 puta vecu od zemalja gde je vakcinisanost bila preko 75%.

Sada, ako to povezes - super, ako ne - vrati se na politiku i botuj za botoksiranog patuljka iz kremlja.

Ti si potpuno osakacen za mogucnost normalne komunikacije.

Tvoja voljena Rusija, sa vakcinisanoscu od ispod 30% je imala smrtnost oko 4.5 puta vecu od zemalja gde je vakcinisanost bila preko 75%.

Sada, ako to povezes - super, ako ne - vrati se na politiku i botuj za botoksiranog patuljka iz kremlja.
Па сад најбоље да си ти упућен у то колика је била стопа смртности у Русији?
Прочитао си на огласној табли?

Па сад најбоље да си ти упућен у то колика је била стопа смртности у Русији?
Прочитао си на огласној табли?
И без идиотских коментара на крају, није било тешко провалити да си део западног стада. Бееееее....

Zvanicni podaci koje je Rusija objavila :)

A cemu sluzi vakcina ako ne sprecava zarazu?
Сви ти подаци јавно доступни.

На пример:
COVID-19 vaccines provide strong protection against serious illness, hospitalization and death. There is also some evidence that being vaccinated will make it less likely that you will pass the virus on to others.
https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/coronavirus-disease-(covid-19)-vaccines
Вакцине пружају заштиту од тежег обољења, хоспитализације и смрти, и да такође има нешто доказа који показују да ће вакцинисање смањити вероватноћу да ће се вирус пренети на друге. Не тврди да вакцине спречавају ширење.

Вакцине пружају заштиту од тежег обољења, хоспитализације и смрти, и да такође има нешто доказа који показују да ће вакцинисање смањити вероватноћу да ће се вирус пренети на друге. Не тврди да вакцине спречавају ширење.
https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_vaccine
Намењена да пружи стечени имунитет против тешког акутног респираторног синдрома коронавируса. Не тврди се да спречава ширење.

Ovo je tema o moralnom padu ljudi iz sistema.
Takozvana struka sa karakterom truleks opirače.

O tome kako su u strahu za svoja ološ dupeta spremni da ćute pred očiglednim terorom segregacije i uvedu žute trake svojim komšijama.
Srećom garnitura iz Srbije je bila toliko odvratna da su samim svojim pojavama izazivali instiktivni otpor naroda.
Još većom srećom Srbija je bila među onim zemljama koje su prihvatile kineske i ruske bućkuriše kao spasonosnu alternativu mRNA eksperimentu koji je negde ovih dana okončan u zakonskom roku.

Sve u svemu ....

Да ли знаш да је правилником забрањено вређање јавних личности?
Ne volim ovakve rasprave, ko uživa neka nastavi. Dopustila sam da svako kaže šta misli , moje je bilo da napišem kako jeste, jer prosto čitava stvar me ne bi ni preterano zanimala da se ne bavim time profesionalno.

Ne volim ovakve rasprave, ko uživa neka nastavi. Dopustila sam da svako kaže šta misli , moje je bilo da napišem kako jeste, jer prosto čitava stvar me ne bi ni preterano zanimala da se ne bavim time profesionalno.
Ја говорим о правилнику који се крши а ти не реагујеш:
  • изругивање над јавним личностима, некадашњим и актуелним владарима и сл.

Back