buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.384
Šta prijavili?Jeste prijavili ?
Delili pare zamorčićima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta prijavili?Jeste prijavili ?
prijavili, pa za u gulagŠta prijavili?
Delili pare zamorčićima.
jer je eksperiment uspeo, ali!Proglasen kraj Korone
Izgleda da link nije ispravan i lazu ovi sa B92,a RTS isto objavio.A što je ova tema na teorijama zavere?
Jel to zavera da je proglašen kraj ili je stvarno?
E svašta...Izgleda da link nije ispravan i lazu ovi sa B92,a RTS isto objavio.
Moj osecaj je bio odavno da te korone,kako su je nazvali nije ni bilo.Jaci virus sigurno,ali sezonski kao i svi dosadasnji.E svašta...
Moj subjektivni osećaj da je pandemiji kraj je bio onda kada su
Rusi ušli u Ukrajinu. Tako da mi je ova vest sad onako.. baš mi
ništa i ne znači..
I koliko postova je izbrisano na tih 8 stranica pre nego što ste temu prebacili?Eh...pa nije red da se dođe i samo upiše na temu , valja se pročitati 8 stranica
A za šta rade ti lekari i molekularni biolozi, za parice ili kikiriki?Znaci hoces da kazes da je jedno 100.000 lekara i molekularnih biologa sirom sveta ucestvovalo u zaveri?
Jer toliko je, odprilike, moralo da ucestvuje da bi se sprovelo to o cemu pises.
A za šta rade ti lekari i molekularni biolozi, za parice ili kikiriki?
Videli smo kako se lako manipuliše narodom, što bi za njih tretman bio drugačiji? Narod je, kao nagradu za poslusnost, dobijao sendviče, pizze, sokiće, vaučere i slično, šta misliš kako su oni nagrađivani?
Moja firma je imala drugačiji pristup.
Dobili smo napismeno da ukoliko budemo pozitivni na koronu( što je znacilo 14 dana sigurne izolacije), ili neko iz familije( u to vreme su i bliži kontakti morali u izolaciju), ako niste postupili po preporuci struke i vakcinisali se, taj period neće biti plaćen. A testiranje je bilo obavezno, svaki dan na poslu a deci u školi svaki drugi dan, pa ti probaj to da izvrdaš...
Nakon toga, 99,9% radnika zaposlenih u firmi bilo je vaksovano, jer se zahvaljujući testovima moglo biti i po 2 meseca na neplaćenom bolovanju...
Udari čoveka po džepu i pevaće pesmicu po tvom izboru.

Švabo sve probleme rešava udaranjem po džepu, ili nije tako?Prvo, ne znam na koji narod mislis, ovde gde ja zivim niko nije dobijao nikakvu nagradu.
A je l'? A moderacija na Krsti, čini se da su svi jedinstveni po pitanju korone, ili nisu?Drugo, veruj mi, ne mozes ni 10 ljudi da potkupis da budu jedinstveni, a ne stotine hiljada![]()
Svako ima cenu, i svako ima bolnu tačku. Gde ne postoji šansa za mito, uvek postoji šansa za ugrožavanje egzistencije, ako ne te osobe, onda mu najmilijih.Trece, postoje pojedinci/pojedinke koje nikako, ali nikako ni sa cim ne mozes da potkupis. Znam da je u SNS Srbiji to tesko poverovati, ali tako je.
Švabo sve probleme rešava udaranjem po džepu, ili nije tako?
A gde ćeš veće nagrade za vaksovane od uvođenja 2G pravila? Uz zeleno svetlo ekrana, vrata su bila posvuda otvorena. Povlaštena klasa Švabalenda mogla je kud hoće bez testova i zajebancije!
U jbni Miler se jedan period nije moglo ući bez potvrde o vakcinaciji...
A je l'? A moderacija na Krsti, čini se da su svi jedinstveni po pitanju korone, ili nisu?
Svako ima cenu, i svako ima bolnu tačku. Gde ne postoji šansa za mito, uvek postoji šansa za ugrožavanje egzistencije, ako ne te osobe, onda mu najmilijih.
Kako se na Krsti rešavaju nepodobnih? Pa banuju ih, zar nije tako? Zašto misliš da se u stvarnom životu to ne dešava?
Tako funkcioniše ovaj bajni svet, ne znam čemu pretvaranje...
Bez lazi i klevetanja, da te ne bi moderacija udarila po dzepu...svakako po propisima.A je l'? A moderacija na Krsti, čini se da su svi jedinstveni po pitanju korone, ili nisu?
Svako ima cenu, i svako ima bolnu tačku. Gde ne postoji šansa za mito, uvek postoji šansa za ugrožavanje egzistencije, ako ne te osobe, onda mu najmilijih.
Kako se na Krsti rešavaju nepodobnih? Pa banuju ih, zar nije tako? Zašto misliš da se u stvarnom životu to ne dešava?
Tako funkcioniše ovaj bajni svet, ne znam čemu pretvaranje...

suluda stvar, moj ti, je da ste vi stvarnost a ne filmMnogo gledas filmove.
Jedan jedini.I koliko postova je izbrisano na tih 8 stranica pre nego što ste temu prebacili?
Biće da laže ko to kaže.Jedan jedini.
Šta kažeš ?
Slobodica govora, ali pošto mahom pripada sazvežđu Lupetarijum dođosmo kod @Black_star - a![]()
Ma da ....eto uzivajte u vasem koronaskom raju na forumu necemo vas ometati vise.Jedan jedini.
Šta kažeš ?
Slobodica govora, ali pošto mahom pripada sazvežđu Lupetarijum dođosmo kod @Black_star - a![]()
hebe nas busterGde ste koronashi jel ste zivi ?
trokiramo,..... auuuups, pandrknuli smo, srcka - spajk nas syeba, ali onaj iz vaxasvi bi da se samounistavaju sa spajk proteinom/!.Dr. Peter McCullough EXPOSES The Truth About Nattokinase In Potentially Counteracting Spike Protein DamageGde ste koronashi jel ste zivi ?