Proglasen kraj Korone

Proglasen kraj Korone​

jer je eksperiment uspeo, ali!

“Цела ова ствар са КОВИД-ом никада није имала никакве везе с јавним здрављем. То никад није имало никакве везе са заустављањем пандемије већ се радило о сламању људи како бисмо постали део безумне, поданичке масе.”

Кристин је у Европском парламенту најавила и који су даље планови владара света.

„Шта још имају у плану? Такозване 15-минутне градове, које бисмо заправо требали назвати 15-минутним гетима. Такви градови наводно би требали да “олакшају” живот и спасити климу

ПОСЛАНИЦА ЕП: Ковид је био пробни балон, ово нас чека, устани и бори се!

„Ради се о контроли и закључавању људи у њиховом додељеном простору. То нису теорије завере“, рекла је она и додала: „Не граде се школе, болнице, паркови или библиотеке тамо где би требало да буду градови од 15 минута, већ постављају барикаде и надзорне камере“.

koncentracioni kampovi ce se zvati pametni gradovi

Znaci hoces da kazes da je jedno 100.000 lekara i molekularnih biologa sirom sveta ucestvovalo u zaveri?

Jer toliko je, odprilike, moralo da ucestvuje da bi se sprovelo to o cemu pises.
A za šta rade ti lekari i molekularni biolozi, za parice ili kikiriki?
Videli smo kako se lako manipuliše narodom, što bi za njih tretman bio drugačiji? Narod je, kao nagradu za poslusnost, dobijao sendviče, pizze, sokiće, vaučere i slično, šta misliš kako su oni nagrađivani?

Moja firma je imala drugačiji pristup.
Dobili smo napismeno da ukoliko budemo pozitivni na koronu( što je znacilo 14 dana sigurne izolacije), ili neko iz familije( u to vreme su i bliži kontakti morali u izolaciju), ako niste postupili po preporuci struke i vakcinisali se, taj period neće biti plaćen. A testiranje je bilo obavezno, svaki dan na poslu a deci u školi svaki drugi dan, pa ti probaj to da izvrdaš...
Nakon toga, 99,9% radnika zaposlenih u firmi bilo je vaksovano, jer se zahvaljujući testovima moglo biti i po 2 meseca na neplaćenom bolovanju...
Udari čoveka po džepu i pevaće pesmicu po tvom izboru.

A za šta rade ti lekari i molekularni biolozi, za parice ili kikiriki?
Videli smo kako se lako manipuliše narodom, što bi za njih tretman bio drugačiji? Narod je, kao nagradu za poslusnost, dobijao sendviče, pizze, sokiće, vaučere i slično, šta misliš kako su oni nagrađivani?

Moja firma je imala drugačiji pristup.
Dobili smo napismeno da ukoliko budemo pozitivni na koronu( što je znacilo 14 dana sigurne izolacije), ili neko iz familije( u to vreme su i bliži kontakti morali u izolaciju), ako niste postupili po preporuci struke i vakcinisali se, taj period neće biti plaćen. A testiranje je bilo obavezno, svaki dan na poslu a deci u školi svaki drugi dan, pa ti probaj to da izvrdaš...
Nakon toga, 99,9% radnika zaposlenih u firmi bilo je vaksovano, jer se zahvaljujući testovima moglo biti i po 2 meseca na neplaćenom bolovanju...
Udari čoveka po džepu i pevaće pesmicu po tvom izboru.

Prvo, ne znam na koji narod mislis, ovde gde ja zivim niko nije dobijao nikakvu nagradu.
Drugo, veruj mi, ne mozes ni 10 ljudi da potkupis da budu jedinstveni, a ne stotine hiljada :)
Trece, postoje pojedinci/pojedinke koje nikako, ali nikako ni sa cim ne mozes da potkupis. Znam da je u SNS Srbiji to tesko poverovati, ali tako je.

Prvo, ne znam na koji narod mislis, ovde gde ja zivim niko nije dobijao nikakvu nagradu.
Švabo sve probleme rešava udaranjem po džepu, ili nije tako?
A gde ćeš veće nagrade za vaksovane od uvođenja 2G pravila? Uz zeleno svetlo ekrana, vrata su bila posvuda otvorena. Povlaštena klasa Švabalenda mogla je kud hoće bez testova i zajebancije!
U jbni Miler se jedan period nije moglo ući bez potvrde o vakcinaciji...
Drugo, veruj mi, ne mozes ni 10 ljudi da potkupis da budu jedinstveni, a ne stotine hiljada :)
A je l'? A moderacija na Krsti, čini se da su svi jedinstveni po pitanju korone, ili nisu?
Trece, postoje pojedinci/pojedinke koje nikako, ali nikako ni sa cim ne mozes da potkupis. Znam da je u SNS Srbiji to tesko poverovati, ali tako je.
Svako ima cenu, i svako ima bolnu tačku. Gde ne postoji šansa za mito, uvek postoji šansa za ugrožavanje egzistencije, ako ne te osobe, onda mu najmilijih.
Kako se na Krsti rešavaju nepodobnih? Pa banuju ih, zar nije tako? Zašto misliš da se u stvarnom životu to ne dešava?
Tako funkcioniše ovaj bajni svet, ne znam čemu pretvaranje...

Švabo sve probleme rešava udaranjem po džepu, ili nije tako?
A gde ćeš veće nagrade za vaksovane od uvođenja 2G pravila? Uz zeleno svetlo ekrana, vrata su bila posvuda otvorena. Povlaštena klasa Švabalenda mogla je kud hoće bez testova i zajebancije!
U jbni Miler se jedan period nije moglo ući bez potvrde o vakcinaciji...

A je l'? A moderacija na Krsti, čini se da su svi jedinstveni po pitanju korone, ili nisu?

Svako ima cenu, i svako ima bolnu tačku. Gde ne postoji šansa za mito, uvek postoji šansa za ugrožavanje egzistencije, ako ne te osobe, onda mu najmilijih.
Kako se na Krsti rešavaju nepodobnih? Pa banuju ih, zar nije tako? Zašto misliš da se u stvarnom životu to ne dešava?

Mnogo gledas filmove.

Bez lazi i klevetanja, da te ne bi moderacija udarila po dzepu...svakako po propisima. ;) :rtfm:

Gde ste koronashi jel ste zivi ?
hebe nas buster :mrgreen: trokiramo,..... auuuups, pandrknuli smo, srcka - spajk nas syeba, ali onaj iz vaxa

While Fauci was lining the pockets of big pharma by peddling dangerous and experimental mRNA vaccines, Dr. Peter McCullough has been hard at work determining safe, scientific ways to combat spike protein effects.​

ban fasisti, ajde , sta cekate? zabranjenne info! hrk, pluc.

Poslednja izmena:

Back