Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.293
Limited efficaciam-ograničenu efikasnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sotone i vevericeOvo je tema o moralnom padu ljudi iz sistema.
Takozvana struka sa karakterom truleks opirače.
O tome kako su u strahu za svoja ološ dupeta spremni da ćute pred očiglednim terorom segregacije i uvedu žute trake svojim komšijama.
Srećom garnitura iz Srbije je bila toliko odvratna da su samim svojim pojavama izazivali instiktivni otpor naroda.
Još većom srećom Srbija je bila među onim zemljama koje su prihvatile kineske i ruske bućkuriše kao spasonosnu alternativu mRNA eksperimentu koji je negde ovih dana okončan u zakonskom roku.
Sve u svemu ....
Jel to dobro ili loše ?Ја говорим о правилнику који се крши а ти не реагујеш:
Yup. Do prvog urgentnog slučaja .Voistinu
Reci majke ti , da li bi prepustila ovom papku Stojanoviću da ti pokosi travnjak ispred kuće?Yup. Do prvog urgentnog slučaja .
Ko je taj ?Reci majke ti , da li bi prepustila ovom papku Stojanoviću da ti pokosi travnjak ispred kuće?
Heroj antivakcinaštva.Ko je taj ?
А ко те држи? Што ,,здрави" не би за промену оставили ,,болесне" на миру, него кмече ко бабе и глуме жртве док отворено вређају у исто време? Ко си бре ти да некоме кажеш да је ,,скроз болестан"?bustirajte se sto vise, he he
vi ste skroz bolesni ko vam brani da to radite a da ostavite druge ljude na miru?
такви добри људи као ви су на сав глас викали да нас који нећемо та говна све треба покупити и побитиА ко те држи? Што ,,здрави" не би за промену оставили ,,болесне" на миру, него кмече ко бабе и глуме жртве док отворено вређају у исто време? Ко си бре ти да некоме кажеш да је ,,скроз болестан"?
боље успорите мало22. aprila ove godine![]()

зар није било 97%?Limited efficaciam-ograničenu efikasnost.
стручњак? мислиш, он је лингвиста?Hajde, nemoj uvek stručno da se izražavaš, približi nam malo izraz i značenje.
Hvala unapred ; )
оћеш рећи да здрав човјек, који здраво живи, здраво се храни, не трује се на сваки начин и не уништава тијело неуредним животом је висока ризична група?Svi lekari koji rade svakodnevno sa infektivnim pacijentima su u rizicnoj grupi.
Bez obzira na zdravlje i fizicku formu.
оћеш рећи да здрав човјек, који здраво живи, здраво се храни, не трује се на сваки начин и не уништава тијело неуредним животом је висока ризична група?
јест, фала вам на тој медицини![]()

A Lauterbach-a zbog iznošenja lažnih informacija?Trebalo bi promeniti pravilnik i staviti kao pozeljno vredjanje svih diktatora, zlikovaca i agresora, poput botoksiranog patuljka Putina![]()
Možda bi bilo bolje, kad već zeliš ponavljati kao papagaj, da pišeš na maternjem jeziku...Od početka se znalo da vakcine imaju Limited efficaciam.
Direktor zdravstvene ustanove Palilula.Ko je taj ?
Svi se oni prave pametni.Okej, hajde, onda, kad si tako zdrav i jak i siguran u sebe, mogao bi da odes malo da volontiras na klinici sa infektivnim bolestima, uvek fali osoblja,ali pazi - pod jednim uslovom: da ne nosis apsolutno nista od zastitne odece i opreme![]()
Što neko misli da ja volim sistem i državu koja me je onemogućavala , ne samo meni , da učim dalje i gde sam mogla samo da posmatram koja je formula da se ide dalje ? Na jedevite jade sam uspela što je poražavajuće.Direktor zdravstvene ustanove Palilula.
политика намеће, забрањива, пријети, силиŠto neko misli da ja volim sistem i državu koja me je onemogućavala , ne samo meni , da učim dalje i gde sam mogla samo da posmatram koja je formula da se ide dalje ? Na jedevite jade sam uspela što je poražavajuće.
Otišli ste u neku bandoglavu krajnost i ne možete da razlučite šta je nauka a šta politika. Ili ne želite.
био сам 7 дана, између живота и смрти, јер сам повјеровао "стручњацима"Okej, hajde, onda, kad si tako zdrav i jak i siguran u sebe, mogao bi da odes malo da volontiras na klinici sa infektivnim bolestima, uvek fali osoblja,ali pazi - pod jednim uslovom: da ne nosis apsolutno nista od zastitne odece i opreme![]()
био сам 7 дана, између живота и смрти, јер сам повјеровао "стручњацима"
уз то их се 20 изредало да би ја и даље био "без диагнозе"
ваша аналогија је да рецимо неки тешки вариоц носи заштитно одјело, а ви донесете декрете да заштитна одјела морају носити и чистачице канцеларија те фирме које и не залазе на мјеста ђе се активно вари, да буду сви "добро заштићени"