Profili na Krstarici

Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Pogledajte prilog 1660884

totalno neosnovana paranoja

i onako na profilu pise ono sto neko zeli da mu pise na profilu,
osim poruka
a i one se ne vide, osim ako dozvolite nekom da vas prati.
A i pracenje nisam primetio da ima bilo kakvu posebnu ulogu. Pratite nekog i sta?
Bolje bi bilo da postoji funkcija da ako nekog pratite da mozete da vidite gde je sve pisao/la pa ako vam se svidja osoba da mozete da odogovorite na postove.

a i PP zatvaraju - tek to, ne bi da se izrazavam ali poznato mi je da zene obicno gase pp jer dobijaju svasta

totalno neosnovana paranoja

i onako na profilu pise ono sto neko zeli da mu pise na profilu,
osim poruka
a i one se ne vide, osim ako dozvolite nekom da vas prati.
A i pracenje nisam primetio da ima bilo kakvu posebnu ulogu. Pratite nekog i sta?
Bolje bi bilo da postoji funkcija da ako nekog pratite da mozete da vidite gde je sve pisao/la pa ako vam se svidja osoba da mozete da odogovorite na postove.

a i PP zatvaraju - tek to, ne bi da se izrazavam ali poznato mi je da zene obicno gase pp jer dobijaju svasta
Vala istina koliko slika zenskih polnih organa sam dobio, da sam jednostavno morao da zatvorim pp, znaci perverznjakinje do bola.

Između ostalog, zbog tog sam svojevremeno napustila Krstu. Bilo mi dosadno da gledam svašta u pp. Pokušavala da okrenem na šalu.
Kod jednog sam uspela, ali dosadilo mi.
A šta je pisalo na rekama, to je posebna priča.
Strašno.
Sad nema potrebe.
Biram koga hoću i znam da sam izabrala prave.

A sto se tice teme, koga interesuje ono sto pisem na temama zapratice, a koga ne, nece i ne vidim svrhu zasto bi mi sve bilo na izvolte.
Ima i bezobraznih, zapratis i nece da uzvrati zato je pre bilo bolje, posalje se zahtev kao na fejsu.
A ja uopšte nisam ukapirala da je to kao zahtev na fejsu i da je red da se uzvrati.
Kod mene je logika jednostavnija - pošaljem poruku.
Jer ni ta prijateljstva na fejsu me znače ništa, forma bez suštine
Na početku sam slučajno zapratila Paulu, nisam ni registrovala tu opciju.

Back