U basketu sa onim klincem ?Mislim da i dalje su veće šanse da će Vučić pobjediti.
Šta ti znaš o Sparti ili Atini ? - kada ovde ubacuješ Spartance - Ko su bili Lakonci ?Tako da bi ti Spartanci u ovom slučaju rekli "Vjerovatno!"![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U basketu sa onim klincem ?Mislim da i dalje su veće šanse da će Vučić pobjediti.
Šta ti znaš o Sparti ili Atini ? - kada ovde ubacuješ Spartance - Ko su bili Lakonci ?Tako da bi ti Spartanci u ovom slučaju rekli "Vjerovatno!"![]()
Očigledno različite procjene imamo. Već sam napisao na ovoj temi da nisam vidovid. Vrijeme će pokazati.U basketu sa onim klincem ?
Šta ti znaš o Sparti ili Atini ? - kada ovde ubacuješ Spartance - Ko su bili Lakonci ?
Izvinjavam se nisam čitao celu temu, ali znam da si SNS bot,.. a takvi me iritiraju,..Očigledno različite procjene imamo. Već sam napisao na ovoj temi da nisam vidovid. Vrijeme će pokazati.
Ne treba,... Pitaj šta te zanima ? Stani mi na crtuNe ubacijem ja Spartance, samo sam parafrazirao, ali po tvom stavu rekao bih da zapravo nemaš pojma o njima. Mogao bih ti vjerovatno napisati knjigu o njima da učiš.
Izvinjavam se nisam čitao celu temu, ali znam da si SNS bot,.. a takvi me iritiraju,..
Ne treba,... Pitaj šta te zanima ? Stani mi na crtu.
Gde su to Spartanci rekli "vjerojatno" ?
Da, prijavi meRekli bi, a ne rekli su. Dok tako etiketiraš, mora da si neki strani plaćenik, banderovac.
Antonio Banderaš (tako mi je nadimak sa druge mreže, a dao mi ga je Bravar , koji nije bio pravi, jer da jeste bio bi Maršal nećeš to uraditi, ali ako sam te motivisao, uradi to..Možda ti napravim jedan youtube tutoriajal o Spartancima, pošto ne vjerujem da čitaš knige.
Banderaš? Šta si ti neki elektrotehničar koji je usput sudirao istoriju umjetnosti, a uz to regrutovan od stranih službi da troluje po forumima.Da, prijavi meAntonio Banderaš (tako mi je nadimak sa druge mreže, a dao mi ga je Bravar , koji nije bio pravi, jer da jeste bio bi Maršal
)
nećeš to uraditi, ali ako sam te motivisao, uradi to..
da ti ređam vajare i slikare, pisce tragedija,.. Fidije, Miron i Poliklet, slikari - Polignot i Apolodor, .. Eshil, Sofokle i Euripid,.. Zlatno doba Atine 460-430.-e g p.n.e.. O Homeru da ti pišem,.. o Odiseju,.. ? Na pogrešnu si se crkvu namerio prijatelju,.. ( malo sam studirao i Istoriju umetnosti )..
diplomirani elektro inženjer,Banderaš? Šta si ti neki elektrotehničar
daa, bilo mi dosadno na ETF-u ( a hteo sam da muvam najbolje ribe tamo na AEG - ukoji je usput sudirao istoriju umjetnosti,
Nisam još,.. čekam najbolju ponudua uz to regrutovan od stranih službi da troluje po forumima.
zato se i hvalim ovde,... 
Hoću, radoNedovoljno je to . Treba da čitaš malo moje knjige o antičkoj Grčkoj.
Mislila sam da su fakulteti nezavisniji.
Ako je to sve tako kao sto Paula pise (a nema razloga da zeni ne verujem jer je vrv zaposlena na nekom faksu), onda je sve ovo neki dublji udar na skolstvo sa dva fronta.
Pa to je smeh."Ko s decom spava, upisan se budi".....(narodna izreka)PROFESORKA SE JAVILA U UTISAK NEDELJE I UPITALA BLOKADERE: "Jeste li svesni da fakulteti zbog vas nemaju para da plaćaju račune, na jesen fakulteta možda neće ni biti!"
Jesu. Žrtvovali su svoje fakultete. to još uvek rade.
u vecini dosadasnjih privatizacija insajderi su dodatno snizavali vrednost preduzeca. na kraju procesa ti bi dobijali deo kolaca.naprimer omoguci jeftinu kupovinu mlekare pa za uzvrat dobije manju farmu isto jeftino.Mislila sam da su fakulteti nezavisniji.
Ako je to sve tako kao sto Paula pise (a nema razloga da zeni ne verujem jer je vrv zaposlena na nekom faksu), onda je sve ovo neki dublji udar na skolstvo sa dva fronta.
Kao da je neko hteo da pokaže kakvi sve tupsoni i ološ vaspitavaju i obrazuju decu. Još se sami javili.u vecini dosadasnjih privatizacija insajderi su dodatno snizavali vrednost preduzeca. na kraju procesa ti bi dobijali deo kolaca.naprimer omoguci jeftinu kupovinu mlekare pa za uzvrat dobije manju farmu isto jeftino.
jedan deo ucesnika ove igranke bi trebao biti unutar same prosvete. pri vrhu. mozda u samom sindikatu. suvise je sve uspesno sinhronizivano od samog pocetka. protesti i obustava nisu bili spontani.
nevezano za to sta je bila stvarna namera obustave i protesta neshvatljivo mi je da je deo profesora odbio da drzi predavanja deci. al ajd sad. pokazali su koliko nam je prosveta zaista trula.
Nisu, oni spasavaju fakultete.
Zaista je tuzno kako se od zrtvi prave agresori i kako na stranu agresora staje profesija iz licnih razloga.
Nisu, oni spasavaju fakultete.
Zaista je tuzno kako se od zrtvi prave agresori i kako na stranu agresora staje profesija iz licnih razloga.
Koji si ti krelac mogu samo da kažem.
Pa ponovo bih radila isto.
Javljaju se ljudi bez ikakvog iskustva u obrazovnom procesu i bez dana da su bili u upravi nekog velikog preduzeća/institucije da palamude o nečemu o čemu nemaju pojima. I da imaju velike ideje koje se uzgred realno ne mogu realizovati.
Pri tom sa visine gledajući profesore, jer je san svakog malog i jadnog čoveka da stane profesoru na glavu i da time bude barem jednom u životu veći od njega. Jadno. Barem da mu spočita da je to što želi da se sačuva institucija u koju je ulagao decenije rada, prebaci na lični plan ličnog interesa, kao da je u pitanju hebač koji će da izmakne.
Njihov izbor.
Uzgred, Kinezi nam ne uzimaju poso već otvaraju nove poslove u Srbiji.
nju rezim ucenjuje, a ona krivi studente, ne bi li se dodvorila AUTOKRATSKOM REZIMU. evo i Paula je pala
Вала ја је пијем литрама ...
Nisam, meni je super.
Da li bi ponovo pisala da je univerzitet jedina nezavisna institucija? Kako si se setila zakona? Do sada nisi znala kako funkcioniše državni fakultet?
naprotiv.Niko ne misli da je čovek sa doktoratom veći čovek od nekog diplomiranog čoveka.
pa po kom tom zakonu imaš pravo da da obustaviš predavanja na više meseci?Ako se ne izvrše obaveze onda radiš protiv zakona. Par meseci kašnjenja nije problem, ali da uopšte ne izvršiš upis i ne završiš školsku godinu - to je ozbiljan prestup.