Moze!!!
Jupi u trecoj, uzmi i uci, bez sale, sad odma' sad -za skolu, za fax, astrologiju, ali bas bas sad!
Na kredit i veresiju ce da bude do kraja ove godine, posle toga... tezak chart, ti krenes uran prekine pa sve tako :?
Hvala Web

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze!!!
Jupi u trecoj, uzmi i uci, bez sale, sad odma' sad -za skolu, za fax, astrologiju, ali bas bas sad!
Na kredit i veresiju ce da bude do kraja ove godine, posle toga... tezak chart, ti krenes uran prekine pa sve tako :?
iiiihaj!!!Znaci pitanje je: Kojim sportom treba da se bavi devojčica rodjena 24.01.2004. u 11.40. Zemun - klizanje, balet ili nešto drugo??
isplatice se videces :wink:Hvala Webknjiga u šake i učenje nema mi druge :-D
iiiihaj!!!
Prvo pomislih neka preambiciozna mama, ali vidim ti razumes zasto to pitas!
Vladari pete kuce su sunce na mc -u vodoliji i merkur u jarcu. Vodolija je led, jarac je hladno, 11ta kuca koja je puna je javna scena (pozoriste, ali i bilo koja exponiranost), dakle da je moje ja bih je polaaako otisnula na led.
Inace ja bih zanemarila kvadrat pluton/venera koji astro.com sugerise.
Srecno :-)
ne mogu sad, kasnije cu pogledati, neke stvari mi nisu bile jasne i treba mi mirna situacija u kuci da bih mogla da ih pogledam, nigde ne zurimo..jos neko ce da pogleda verovatno i da priskoci u pomoc
Oprosti sto sam ovoliko navalila , ali da dodam i datume rodjenja ovo moje dvoje dece pa da kroz njihove natale vidis eventualno - gde ih put vodi ...ovde ? inostranstvo ? samnom ? sa ocem ?
Mozda ono sto ja mislim da je za njih dobro - nije njihov put, ako me razumes ...
devojcica 09.04.2003. u Beogradu u 20.00
decak 21.06.2004. u Beogradu u 22.00
Ljubim vas i neznam - kako i cime da vam se oduzim ?!
Oprosti sto sam ovoliko navalila , ali da dodam i datume rodjenja ovo moje dvoje dece pa da kroz njihove natale vidis eventualno - gde ih put vodi ...ovde ? inostranstvo ? samnom ? sa ocem ?
Mozda ono sto ja mislim da je za njih dobro - nije njihov put, ako me razumes ...
devojcica 09.04.2003. u Beogradu u 20.00
decak 21.06.2004. u Beogradu u 22.00
Ljubim vas i neznam - kako i cime da vam se oduzim ?!
Kad malo pogledah ove karte imam i pitanje :Hvala Stevo za ove linkove .
Kad malo pogledah ove karte imam i pitanje :
kada su nam astrolozi radili nat. karte , decak bi trebalo da bude sa asc. u vodoliji ( a ovde je u jarcu ) , a devojcica ima asc. u skorpiji ( a ovde je u vagi) , pa sam malo zbunjena ...ko je u pravu ???
@veraNa to pitanje moze VIP ili webhanuma da ti odgovore.
@vera
ako su podaci na kartama koje je stevi napravio TACNI (proveri sama da nije omasio mesec, sat ili lokaciju), onda zaista se postavlja pitanje ko su ti astrolozi kojima si davala novac
Joj mila ja sam zaista zgrozena! Osoba koja ti je radila horoskop, je.... potpuno pricala u prazno. Dakle stvar je jasna, u danasnje vreme horoskopi se ne prave pesake, nego ih astro program generise sa podacima koje obezbedite. Dakle NEMOGUCE je da se asc razlikuje vise od stepena a ne znaka!!!!! Naravno uvek su moguce greske u unosu podataka i zato je uvek dobro izreci na pocetku "analiza je radjena za to i to vreme"... to je JEDINA moguca greska.mozda ta razlika postoji oko racunanja onog 1 sata letnjeg vremena ??? Neko je pogresio ...a to vec menja stvari.U svakom slucaju to su ti podaci
UNIDJI i bez kucanja :wink:Evo i moje karte..ostavih link posto slika nece da se pokaze
http://img230.imageshack.us/img230/1...hihironoz7.png