Prodajem svemirski brod

• Začetnik teme Začetnik teme ČINOŠ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
me ukljuchuje ezotericni stereo sistem i odvrce potenciometar do panja
djsmile.gif

cvetic pazi da na gacice :)
timy znas sta ti je posao, joka voli da djuska, a to moze diti katastrofatalno :lol:

baaka:
baaka:
ajme mene, a lepo su mi rekli da ne diram vorp komandu :oops: :roll:
mishice, preuzmi kormilo sad ti :roll:

Auuuuu baakice, pa lepo sam ti rekla da ne diras nista, pa pusti me na tren u magacin, ma samo da dam jedan mali ljub.
Hajde sada, ta vrtoglavica koju ste osetili, nije to od baakinog caja vec od njenog vorpa, evo, vracam na normalnu brzinu 5 parseka na sat :wink:
Rudy, sutra je na tebe red da dezuras kod kontrolne table, bar dok se Kapris ili Sunrise ne uhodaju, a posle se 'vozikaj'...motorom :lol: :lol: :lol:
Timmy, ti negde zuris, imas neke aranzmane za koje mi ne znamo????? :roll: :lol:

mishica:
JOVANA77:
/me seta po brodu i pita se gde su se svi sakrili :roll:

Hihihih Jovana, pa znas kako je kada imas slepe putnike, svako se brine i obilazi svog, nije valda da ti nisi povela bar jednog :wink:
Izgleda da baaka isto nije, samo se shvrlja i mota oko tog automatskog pilota, ne moze da mu odoli :lol:
a zasto mene niko nije obavestio da su slepi putnici dozvoljeni :?: :evil:
tako to biva kad covek hoce da bude posten :roll:

cvetic:
mishica:
JOVANA77:
/me seta po brodu i pita se gde su se svi sakrili :roll:

Hihihih Jovana, pa znas kako je kada imas slepe putnike, svako se brine i obilazi svog, nije valda da ti nisi povela bar jednog :wink:
Izgleda da baaka isto nije, samo se shvrlja i mota oko tog automatskog pilota, ne moze da mu odoli :lol:
a zasto mene niko nije obavestio da su slepi putnici dozvoljeni :?: :evil:
tako to biva kad covek hoce da bude posten :roll:
Evo, cveticu, ja cu biti tvoj slepi putnik

Back