me opet trknula do komandne table 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:wink:
ops:
cvetic:a jel smem da skinem gatjice dok se tushiram?ops:
mislim..da se ne oparaju..![]()
![]()

Where are those escape pods?
ops: mishice, preuzmi kormilo sad tibaaka:ajme mene, a lepo su mi rekli da ne diram vorp komanduops:
![]()
baaka:mishice, preuzmi kormilo sad tibaaka:ajme mene, a lepo su mi rekli da ne diram vorp komanduops:
![]()
![]()

JOVANA77:/me seta po brodu i pita se gde su se svi sakrili![]()

a zasto mene niko nije obavestio da su slepi putnici dozvoljenimishica:JOVANA77:/me seta po brodu i pita se gde su se svi sakrili![]()
Hihihih Jovana, pa znas kako je kada imas slepe putnike, svako se brine i obilazi svog, nije valda da ti nisi povela bar jednog :wink:
Izgleda da baaka isto nije, samo se shvrlja i mota oko tog automatskog pilota, ne moze da mu odoli![]()
Evo, cveticu, ja cu biti tvoj slepi putnikcvetic:a zasto mene niko nije obavestio da su slepi putnici dozvoljenimishica:JOVANA77:/me seta po brodu i pita se gde su se svi sakrili![]()
Hihihih Jovana, pa znas kako je kada imas slepe putnike, svako se brine i obilazi svog, nije valda da ti nisi povela bar jednog :wink:
Izgleda da baaka isto nije, samo se shvrlja i mota oko tog automatskog pilota, ne moze da mu odoli![]()
![]()
![]()
tako to biva kad covek hoce da bude posten![]()
ops: :wink:baaka:i baaka se muvala slepim putnikomops: :wink:
JOVANA77:baaka:i baaka se muvala slepim putnikomops: :wink:
priznaj baako, priznaj....gde je tvoj slepi putnik...ma koga si ti to uopste povela?