Prodajem svemirski brod

• Začetnik teme Začetnik teme ČINOŠ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
JOVANA77:
rudy_kv:
timmy:
rudy_kv:
Vidi ti baaku sto je nastrana. EEEEEjjjj, bre!!!!!
Sta ja sad da radim? Taman sam se navikao na Jokine sike...cvrste i skakutave... :twisted:
odvikni se,bre :evil:
E, bas necu :!:

e bas nemoj :!: :!: :!: :wink: :wink:

ionako se ovoj baki sve vise tresu ruke......bolje da pridrzava neciju pishu...bice vece koristi :twisted:

:shock:

jovanke veruj baaki, zna sta radi :wink:
me hvata joku za guzu da joj skine salce :lol:

cul2.gif
/me strpljivo cheka gatjice :roll:

/me malo iznenadjena...
OK. posto je moj zamenik zestoko zauzet i ne moze da me odmeni, ja cu uzeti Kapris ili Sunrise da ih malo poducim, pa moram i ja nekad malo sklopiti oci, da dremnem malo... :lol: :lol: :lol:
Kapris, Sun...vidite ove plave dugmice i ovu stanglu, e to samo trebate da pomerite kada dodajete gas, za skretanje otvorite ovo sto lici na lepezu i odaberite stranu, pustite da vas comp vodi do 'ljubicaste' linije :D
Cveticu, i ti samo radis u toj kuhinji, idi pomozi Jandri, povratio se vec malo, oraspolozi ga...pricaj mu viceve :wink: :D

mishica:
/me malo iznenadjena...
OK. posto je moj zamenik zestoko zauzet i ne moze da me odmeni, ja cu uzeti Kapris ili Sunrise da ih malo poducim, pa moram i ja nekad malo sklopiti oci, da dremnem malo... :lol: :lol: :lol:
Kapris, Sun...vidite ove plave dugmice i ovu stanglu, e to samo trebate da pomerite kada dodajete gas, za skretanje otvorite ovo sto lici na lepezu i odaberite stranu, pustite da vas comp vodi do 'ljubicaste' linije :D
Cveticu, i ti samo radis u toj kuhinji, idi pomozi Jandri, povratio se vec malo, oraspolozi ga...pricaj mu viceve :wink: :D
bash_andrea-cathrin.de.vu.gif
/me pokusava da probudi jandru (satima vec..) al' nesto ne ide :roll:

Back