Prodajem svemirski brod

• Začetnik teme Začetnik teme ČINOŠ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obavestavam sve putnike da ce robotska straza izvrsiti kontrolu celog broda i pri tom nadjene slepe putnike izbaciti kroz vazdusnu komoru ( ili rupu na zidu broda )
Razlog?
Zato sto sam ljubomoran a i nemam pametnija posla.
Hvala.

:D :D :D :D
Rudy, pa vidi koliko imas tu devojaka, i sve rade neku gimnastiku...nema mnogo slepih putnika, ja sam samo jednog prosvercovala, ali on je miran kao bubica, i ne znate da je tu :wink:
A dosadno ti je? Pa sto ne kazes, vidi, kada si zadnji put seo za kontrolnu tablu, vidis sta nam baaka radi, prebacuje na vorp brzinu, pusta winamp sa glavnog compa...osim toga, uskoro cemo stici na Mars pa se tamo mozes igrati, imamo i lepe terene za tenis, kosarku (i tajni izlet na Fobos, pa znas :wink: )...

Cvetic:a zasto mene niko nije obavestio da su slepi putnici dozvoljeni
tako to biva kad covek hoce da bude posten ...

Aaaaa Cveticu, pa ne daj da te varaju, nema mnogo slepih putnika, ma samo taj jedan, a on je...neprimetan, miran, dobar, necujan.
Plz nemojte ga izbaciti, onda cu ja morati za njim :cry:
Vidis da je i Rudy prvo tvrdio da je poveo tri, a sada hoce i on da ih izbaci, znaci da nema nikog, samo je hteo da nam pravi zazubice...plz, ne izbacujte ovog jednog (jes' veliki ali je neprimetan) :wink:

mishica:
timmy:
jel ima sta da se jede,ja sam gladan :(

I ja sam Timmy, poslala sam svoj hologram u neku kafanicu pa su me shicnuli :?
Evo, hajdemo u kuhinjicu da vidimo sta nam je cvetic napravila, ako nema nista, zbuckacu ja neke lazanje ili spagete, haaaaaaaa????? (nadam se da si hrabar, mislim, da probas) :D
dogovoreno,ja sam hrabar ali nisam siguran da li je i moj stomak :wink:

Vi bre niste normalni, vidite da vas čovek zavlači, pa nema on tablice, zato neće da se javlja, ko zna možda je stvarno kraden! Daj telefon ti prodavac, da se dogovorimo oko cene! J E B I G A mnogo je prešao!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAJTE MI BLASTER!!!!! GDE JE MOJ BLASTER, DA MU JA POKAZEM DA JE BROD PRODAT!!!!!! KRVI CU MU SE NAPITI I UTROBOM NAHRANITI PAUKE U ZADNJOJ KOMORI ZA DEZINTEGRACIJU SMECA!!!!!

rudy_kv:
AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAJTE MI BLASTER!!!!! GDE JE MOJ BLASTER, DA MU JA POKAZEM DA JE BROD PRODAT!!!!!! KRVI CU MU SE NAPITI I UTROBOM NAHRANITI PAUKE U ZADNJOJ KOMORI ZA DEZINTEGRACIJU SMECA!!!!!

Svasta od njih Rudy, vidis da cak i ne vide da smo mi odavno u svemiru :D
Kakve tablice? pa davno je to obavljeno... :wink:
Mani se sada blastera, ne dobacuje vise do zemlje, ostavi ih neka nas gledaju na TV-u :lol: :lol: :lol:

yebote,sto ste dosadni..samo biste jeli :x
sad cu ja...samo da opravim gatje
stricken.gif

oparale se,a baake nigde :evil:
strpite se malo,ne morate valjda da jedete svakog vikenda :roll:

Back