Prodajem svemirski brod

• Začetnik teme Začetnik teme ČINOŠ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

UUUUUUUUU TO BRATE!KONACNO!NEMAS POJMA KOLIKO DUGO TRAZIM JEDAN TAKAV....ZNACU KAKAV KAD SVIMA OSTALIM ODGOVORIS NA PITANJA!ALI NEMOJ DA GA PRODAS NEKOM BEZ VEZE NEGO MENI!TRREBA MI DA ODEM NEGDE I ODMORIM SE JEDNO.... PA DOK NE NESTANE GORIVA...

Kako to mislis 'ako nas interesuje'? Pa naravno da nas jaaaaaaaaaako interesuje!!!!! :D
Pusti me da pogadjam, pliz, pliiiiizzzz...
/me uzima kristalnu kuglu i gleda... gleda... gleda... gleda...
Vidiiiiiiiimmmmmmmm!!!!!!!! :D :D :D
Zamenio si srebrno-zelenu uniformu intergalaktickog ratnika i obukao si nase pantalonice s rezervoarima :wink: , ljubicasti motor si prebacio na planetu 7x :lol: i tamo si se svrckao danima... i tri puta si zaboraio da nahranis vevericu 8)
Hajde sada ti pricaj sta nisam videla, nesto mi je jos mutno u ovom kristalu :?

Uniformu nisam zamenio, bio sam tesko ranjen u okrsaju sa divljom narandzastom kuglom sa Brenegora te sam bolan lezao skoro 2 meseca, smrtno sam se zaljubio u jednu ratnicu-negovateljicu i odlucio da okacim laserske pistolje o klin i da odgajam novu generaciju svemirskih lutalica... :wink:

Oooooo... pa to onda sto sam videla u kristalnoj kugli nije bio saturnov prsten :wink:
Cesssstitamo!!!!!! lol
Hej, a da li si poveo svoju ratnicu-negovateljicu u obilazak broda? Donela sam nove zardinjere za cvece sa Harona... vidi kako su lepe, kao prava plastika :D

Back