procene oko mundijala

Ukoliko nekom nije jasno, potrebno je da Australija izgubi od Gane, da Nemačka izgubi od Gane, i da Gana izgubi od Australije i Nemačke. Po mogućstvu sa što više razlike.

E onda imamo neke šanse za prvo mesto. Pod uslovom da ne primimo baš previše golova od Pancera i Kengura, naravno.

Ne mora niko da gubi......dovoljno je mi da pobedimo Nemacku i Australiju a ostali mecevi u grupi da se zavrse nereseno i mi smo prvi.....ali vece su sanse da danas padne sneg u Beogradu nego to da se desi.

Mene je bilo sramota gledati ono juče. Po ko zna koji put pokazalo se da su naši fudbaleri sitne duše bez srca i hrabrosti zbog čega se svaki put useru na velikom takmičenju.
Tačno sam osećao njihovu igru od starta utakmice. Tako sam se i ja ponašao na terenu kad sam debitovao za prvi tim u utakmici medjuopštinske lige. Noge ukočene i odsečene kao da ih nemam, gubim dah čak i dok šetam po terenu, ne mogu ni da primim loptu niti da odigram tačan pas...Ma horor film.
Isto tako su se i ovi naši ponašali juče. Pantelić ne može da primi loptu što je elementarna stvar u fudbalskoj igri koja se uči u petlićima. Dva puta ona njemu prelazi preko noge jer se ukočio kao "drvena Marija". Slobodan udarac, uigrana akcija, lopta u šesnaesterac na Pantelića, on samo da je primi i šutne na gol...a on se usere...da...bukvalno ljudi moji, on se usere. Igrač od 30 i kusur godina koji godinama igra fudbal u najjačim ligama sa vrhunskim igračima ukaki se na Svetskom prvenstvu kad treba da primi loptu i nadje se u gol šansi.
E pa sa takvim igračima i takvim mentalnim sklopom mi ne možemo ništa da uradimo na velikom takmičenju.
Videli smo svi sinoć Nemce. To poimenice nije neki tim. Mnogo novih i mladih igrača imaju u ekipi. Ali videli smo svi kako igraju. Bez treme, bez respekta prema protivniku, brzo, tačno, precizno...kao da sto godina igraju zajedno. E zato su oni Nemci i zato će opet nešto da urade na Svetskom prvenstvu.
A mi...mi se možemo busati u grudi kako smo hrabra i ponosna nacija, kako smo beskrajno talentovana nacija itd itd. Ali na ovakvim takmičenjima se u stvari najbolje vidi ko smo i šta smo. U glavi je samo problem, ljudi moji...u glavi. Nedostatak talenta se može nadoknaditi, ali mentalne barijere su ponekad nepremostive.

:super: :klap: Хебо нас ментални склоп! Ал најјаче је што се после оне екстра акције код слободњака, још он љути на некога, што није примио лагану лопту. Не знам ко му је крив што је промашио цео фудбал код шансе Красића. Кузмановић нешто прича судији - да ми је знати шта, можда нешто о напаћеној српској души - не знам!
Шваба да је дошао са тимом треће немачке лиге био би опет Шваба - страх и трепет за све, посебно ове наше цаве! Надао сам се да смо са доласком Антића у главама наших фудбалера мало посложили неке ствари, али не оба меча са Француском и овај први озбиљан важан меч су ме демантовали. Имам утисак да смо од свих који су до сада играли ми најмање играли фудбал, чак и несретни Озији су играли, фасовали су, али нису испали пич.ке!

Izvini, ali kako je to moguće???:)
Ja imam odgovor:

Nemce "pokosi" neki od onih africkih gripova...svi do jednog se proseru...
Ganci puknu od Kengura, jer se predoziraju vuvuzele-ima , koristeci ih kao mustikle za joint...
Kenguri su nam jedina prepreka, ali koliko su kartona dobili protiv Nemaca, dovoljno je da Anta smisli dovoljno iritantnu strategiju, kako bi se oni razbesneli i dobili bar pet direktnih crvenih....eto...

:hvala:

Gomila gluposti. Da su ti nasi igraci sirotinja pa i ajde.....ali posto su svi milioneri to pada u vodu.

Srbija nije smela da izgubi od Gane.....Gana je glavni rival za drugo mesto......Srbija je tu pukla i zavrsila svoje SP. Jedino ako se desi cudo i Gana kiksne protiv Australije a u to sumnjam...jednostavno sanse su nam toliko male da skoro i ne postoje.

Врло исцрпна и тачна анализа, ако то некоме од ових наших коња није било јасно, онда не знам шта им је било јасно или им је било јасно па се усхраше!

1. Гана мора да се победи!
2. Са Немцима играти затворену варијанту са контрама (па шта буде)!
3. Озији никако не смеју да буду тим против кога ће победа бити императив!

Све ово је пало у воду, а био је једини пут којим смо имајући у виду наше способности и надљудско залагање могли до другог круга, овако дао бог да нисам у праву, ал срећа па у групи немамо Аргентину или Холандију, ове Швабе реално не би смеле да нас разгузе (барем не страшно)!

Pa nisu tu krivi igraci vec trener. Ako je trener jajara samim tim dolazi do toga da se i igraci uke.njaju....a Antic je nastupio kao velikia jajara.

Слажем се, али је чињеница да им није било тешко да се уживе у улогу, ај натерај Џерарда и Рунија да играју као пи.чке - нема шаје!

Ne mora niko da gubi......dovoljno je mi da pobedimo Nemacku i Australiju a ostali mecevi u grupi da se zavrse nereseno i mi smo prvi.....ali vece su sanse da danas padne sneg u Beogradu nego to da se desi.

nama je preveliki uspeh sto smo se uopste kvalifikovali i mi smo jedna od najvecih autstajder reprezentacija na svim svetskim prvenstvima sto dokazuje i podatak da smo bez pobede zaredom 5 utakmica na SP

jednostavno svi nasi selektori su NAJOBICNIJE P*CKETINE bez muda, koji stavljaju igrace u tim na osnovu toga kako se zovu a ne na osnovu toga kako IGRAJU i sta kaze njihova statistika - koliko uspesnih pasova, koliko uspesnih startova, koliko sansi a koliko golova.

Samim tim igraci kao Marko Pantelic ne da ne zasluzuju da budu u prvoj postavi nego ne zasluzuju ni da uopste budu u reprezentaciji.

Trece nasa filozofija fudbala je veoma losa , negativna, kukavicka, gubitnicka

Na svim velikim takmicenjima mi igramo BUNKER

Formacija protiv gane je bila 8-2

to samo igraju najveci autsajderi i picketine od reprezentacija kao sto je nasa

mi smo se branili maltene sa 8 igraca i dugim loptama smo preskakali sredinu i gadjali u napadu pantelica i zigica.

i to protiv koga? protiv osrednje reprezentacije gane

i jos sa bunkerom lukovic skrivi 2 zuta i dobije crveni a kuzmanovic bez ikakvog razloga kao totalni amater igra u sesnastercu rukom.

ja sam vidjao da igrac igra rukom i skrivi penal al nikad onako glupo i idiotski kako je to uradio kuzmanovic.

sta onda da ocekujes protiv vrhunskih reprezentacija kao sto su spanija italija nemacka argentina? pa nas bi juzna koreja pojela za dorucak sa onakvom igrom da ne pricam dalje...

Mi imamo dobre fudbalere ali imamo ocajnu selekciju igraca i organizaciju u seniorskoj konkurenciji

Eto na primer ako ste pratili na zadnjih 4-5 prvenstava nasi omladinci i juniori stizu do polufinala ili finala redovno na evropskim prvenstvima smo u 4 najbolje reprezentacije zadnjih 5-6 godina ali u senionrskoj konkurenciji smo u 4-5 najgorih na takmicenjima

razlog je naravno los rad u fudbalskom savezu

nama prvo treba reprezentaciju da nam vodi Nemac.

A ne nikakav Srbin. Jer samo Nemac moze da igra hrabro i da od igraca p*ckica napravi igrace lavove.

ma *ebes fudbal tu nikada nismo imali muda da napravimo nesto vise od samog plasmana na prvenstvo.Cekamo avgust i SP u basketu tu je sasvim druga prica :ok:

VELIKA JE CAST I USPEH za Srbiju sto se kvalifikovala za svetsko prvenstvo.

Mnoge vece, bogatije i mnogobrojnije nacije to - nisu.

Fudbalerima nista ne treba zamerati.

Ako se trude, pa izugbe, uvek imaju moje postovanje.

Sa Ganom su se trudili koliko su mogli pa nesrecno izgubili.

Svet je opasniji i mocniji nego sto se nama cini.

Ja imam odgovor:

Nemce "pokosi" neki od onih africkih gripova...svi do jednog se proseru...
Ganci puknu od Kengura, jer se predoziraju vuvuzele-ima , koristeci ih kao mustikle za joint...
Kenguri su nam jedina prepreka, ali koliko su kartona dobili protiv Nemaca, dovoljno je da Anta smisli dovoljno iritantnu strategiju, kako bi se oni razbesneli i dobili bar pet direktnih crvenih....eto...

:hvala:

pa....dovoljna bi ibla i tri..već 4 bi bio prekid utakmice...bar ja mislim...:think:

:super: :klap: Хебо нас ментални склоп! Ал најјаче је што се после оне екстра акције код слободњака, још он љути на некога, што није примио лагану лопту. Не знам ко му је крив што је промашио цео фудбал код шансе Красића. Кузмановић нешто прича судији - да ми је знати шта, можда нешто о напаћеној српској души - не знам!
Шваба да је дошао са тимом треће немачке лиге био би опет Шваба - страх и трепет за све, посебно ове наше цаве! Надао сам се да смо са доласком Антића у главама наших фудбалера мало посложили неке ствари, али не оба меча са Француском и овај први озбиљан важан меч су ме демантовали. Имам утисак да смо од свих који су до сада играли ми најмање играли фудбал, чак и несретни Озији су играли, фасовали су, али нису испали пич.ке!

Ma ja Kuzmanovića ne krivim ništa. Dešavaju se takve stvari u fudbalu. Nije on išao namerno rukom na loptu. Njemu je sad sigurno najteže i da se ja pitam on bi počeo meč protiv Nemaca. Trebao je i protiv Gane da igra, ali Antić iz neke svoje fudbalske filozofije forsira Milijaša koji može da igra fudbal samo u našoj Jelen Super ligi.
Kuzmanović s druge strane nije tipičan srpski igrač jer je odrastao i fudbal naučio u drugoj sredini. On se ne sakriva na terenu, ima donekle herca i otvara se za loptu. Trebalo bi da igra jer je šteta da ga potrošimo kao igrača zbog kiksa na jednoj utakmici. Mlad je i sigurno će još dugo igrati za reprezentaciju.

Ma ja Kuzmanovića ne krivim ništa. Dešavaju se takve stvari u fudbalu. Nije on išao namerno rukom na loptu. Njemu je sad sigurno najteže i da se ja pitam on bi počeo meč protiv Nemaca. Trebao je i protiv Gane da igra, ali Antić iz neke svoje fudbalske filozofije forsira Milijaša koji može da igra fudbal samo u našoj Jelen Super ligi.
Kuzmanović s druge strane nije tipičan srpski igrač jer je odrastao i fudbal naučio u drugoj sredini. On se ne sakriva na terenu, ima donekle herca i otvara se za loptu. Trebalo bi da igra jer je šteta da ga potrošimo kao igrača zbog kiksa na jednoj utakmici. Mlad je i sigurno će još dugo igrati za reprezentaciju.

ipak nije ispo ovca ko Dudić da napravi dva penala na jednoj utakmici...:rotf::hahaha:

Kad tu ispusimo onda ce biti ma yebes i fudbal i basket, u vaterpolu i bilijaru je spas !:mrgreen:

pa ne realno u basketu treba ocekivati neki visoki rezultat jer ima dosta mladih igraca koji su pre par godina bili evropski i svetski prvaci u mladjim kategorijama :) vatarpolo nije vise zanimljiv jer nam se 2/3 ovih starijih igraca oprostilo od rep. koji su zadnjih 10ak godina osvojili sve zivo i nabili komplekse susedima(Madjarima i Hrvatima) po broju osvojenih medalja :mrgreen:

Kad tu ispusimo onda ce biti ma yebes i fudbal i basket, u vaterpolu i bilijaru je spas !:mrgreen:

u fudbalu nikad nista nismo napravili u seniorskoj konkurenciji jer nas 50 godina vode iste jajare smradovi i djubrad u fudbalskom savezu.

ja nista od ove reprezentacije nisam ni ocekivao , pa se nisam ni razocarao, smatrao sam i pre pocetka da je samo plasiranje veliki uspeh.

al ono sto me vredja u celoj prici jeste sto igraju kao pickice najobicnije sa 8 igraca u bunkeru i prebacivanjem igre ....

kao neke zenske p*ckice

imesto da izadju ko muskarci na teren pokusaju da daju sto vise golova pa na kraju kako bude....

nama je preveliki uspeh sto smo se uopste kvalifikovali i mi smo jedna od najvecih autstajder reprezentacija na svim svetskim prvenstvima sto dokazuje i podatak da smo bez pobede zaredom 5 utakmica na SP

jednostavno svi nasi selektori su NAJOBICNIJE P*CKETINE bez muda, koji stavljaju igrace u tim na osnovu toga kako se zovu a ne na osnovu toga kako IGRAJU i sta kaze njihova statistika - koliko uspesnih pasova, koliko uspesnih startova, koliko sansi a koliko golova.
.

Pa mi smo se plasirali cistom srecom a ne znanjem trenera Antica .

Austrija nas je razbila ovde u Bg i njih smo na srecu dobili...Francuska nas je takodje razbila sa igracem manje ovde u BG i jedva smo i 1-1 izvukli.....Rumuni su bili u raspadu kad smo ih dobili u Bukurestu a ovde su nas pustili.

Back