procene oko mundijala

mi kontru nikada nismo imali, niti imamo neke ultra brze igrace koji iz odbrane mogu da stvore kontru

samim tim mora da igramo klasicno napadacki pa sta uradimo

nije sramota izgubiti - sramota je igrati fudbal kao P*CKA

Ja bas mislim da mi sa igracima koje imamo mozemo samo na kontru da igramo i eventualno neki prekidi i bunarenje..........a ono juce nije bila uopste nikakva igra.......

...daj bre.,..niste šanse imali...em su brzi..em su okretniji...em boji tehničari..
...mi se nismo kvalificirali..i na kraju je ispalo dobro zasto bre da se brukamo..
..a vi otisli... i pred cijelim..svijetom..izgubili od Ghane..ajde..bre..bruuuka..bre svetska...:rtfm:...

Реално тако јесте изгледало, али није тешко бити бржи од неког ко стоји!

Ja bas mislim da mi sa igracima koje imamo mozemo samo na kontru da igramo i eventualno neki prekidi i bunarenje..........a ono juce nije bila uopste nikakva igra.......

u fudbalu je mnogo bitnije kakav tim imas i timsku igru od toga kakve igrace imas

pa mi smo 1998 godine imali po imenima ultra jaki sastav igracki pa opet nismo uradili nista jer nikada nismo imali timsku igru i pobednicki mentalitet za velika takmicenja....

sustina cele price je da se nasi igraci i treneri pogube cim se utakmica igra van marakane...

u fudbalu je mnogo bitnije kakav tim imas i timsku igru od toga kakve igrace imas

pa mi smo 1998 godine imali po imenima ultra jaki sastav igracki pa opet nismo uradili nista jer nikada nismo imali timsku igru i pobednicki mentalitet za velika takmicenja....

sustina cele price je da se nasi igraci i treneri pogube cim se utakmica igra van marakane...

И чим је противник иоле озбиљнији, или је такмичење озбиљније. Јел се сећа неко кад смо последњи пут победили неку велику репку, или победили на неком великом такмичењу!

И чим је противник иоле озбиљнији, или је такмичење озбиљније. Јел се сећа неко кад смо последњи пут победили неку велику репку, или победили на неком великом такмичењу!

poslednji put spaniju 1990te na svetskom u italiji.

primer kako treba da se igra na svetskom imali smo u alziru protiv alzira

a kako ne sme nikad da se igra juce protiv Gane.

jednostavno nasi igraci i treneri su najobicnije p*ckice

kad igraju prijateljske tu su rastereceni i igraju kako znaju dok se na velikim takmicenjima us.eru sto igraci sto treneri kao grlice i igraju bunker protiv osrednjih ekipa kao sto je gana a onda hoce da se vade iz g0vana protiv ekipa kao sto su argentina i nemacka i onda tu prime 6 komada

A propo vuvuzelea:

molimo-boga-12167.jpg
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Kao što rekoh na Fudbalu, mene ovo podseća i previše na 2006. iako sam bio ubeđen da neće biti isto.

Velika obećanja i očekivanja, poraz u prvoj utakmici, javnost opaljuje rafal po treneru da igra jajarski, on će sad, šatro, da se otvori, u drugoj utakmici će favorit grupe da ga pocepa, i u trećoj, u kojoj igramo za obraz, ćemo da izduvamo. A tu su i crveni kartoni, i glupi penali... Oj Srbijo, među šljivama.

poslednji put spaniju 1990te na svetskom u italiji.

primer kako treba da se igra na svetskom imali smo u alziru protiv alzira

a kako ne sme nikad da se igra juce protiv Gane.

jednostavno nasi igraci i treneri su najobicnije p*ckice

kad igraju prijateljske tu su rastereceni i igraju kako znaju dok se na velikim takmicenjima us.eru sto igraci sto treneri kao grlice i igraju bunker protiv osrednjih ekipa kao sto je gana a onda hoce da se vade iz g0vana protiv ekipa kao sto su argentina i nemacka i onda tu prime 6 komada

Ма то се не рачуна, то нисмо били ми!

upravo su zato toliko bitni treneri jer treneri prave od ekipe jedne te iste uspesnu ili neuspesnu

inace da odlucuje samo kvalitet igraca i pojedinca , niko ne bi uzimao trenere , vec bi direktor kluba sastavljao tim i odredjivao sta ce da igraju.

to je tacno i prosli smo kvalifikacije velikim srcem, a ne znanjem, atmosfera je bila fenomenalna.......e posle ta ocekivanja, pa se cak culo prognoza da mozda mozemo kao Hrvatska pre 8 god(kakva greska, oni su tad imali veliki tim)............naravno realniji su rekli da je prolaz grupe veliki uspeh..........

Kao što rekoh na Fudbalu, mene ovo podseća i previše na 2006. iako sam bio ubeđen da neće biti isto.

Velika obećanja i očekivanja, poraz u prvoj utakmici, javnost opaljuje rafal po treneru da igra jajarski, on će sad, šatro, da se otvori, u drugoj utakmici će favorit grupe da ga pocepa, i u trećoj, u kojoj igramo za obraz, ćemo da izduvamo. A tu su i crveni kartoni, i glupi penali... Oj Srbijo, među šljivama.

Надао сам се да Антић није тако глуп, да понови ту грешку, и мишљења сам да ћемо и против Шваба играти "опрезније и стрпљиво" ал хеби га нешто мора да се ради, ако Жигић не може да рачуна на бар 3-4 употребљива центаршута не треба ни да игра, Пнателић сободно може кући, а остатак: крв, сузе и зној!

Надао сам се да Антић није тако глуп, да понови ту грешку, и мишљења сам да ћемо и против Шваба играти "опрезније и стрпљиво" ал хеби га нешто мора да се ради, ако Жигић не може да рачуна на бар 3-4 употребљива центаршута не треба ни да игра, Пнателић сободно може кући, а остатак: крв, сузе и зној!

I Milijas moze kuci.

Trebao je Lazovica od samog pocetka umesto Pantelica definitivno.

...neka lepo izgube svaku utakmicu sa 1:0 ja sam zadovoljna, onda se lepo vrate kuci neponizeni...samo da ih ne napune ponovo sa 6:0, mast su mi izvadili tog leta na moru, citav svet gleda to prvenstvo i nema bruke ukoliko ljudi gube sa malom razlikom...

Nismo bwe za fudbal a toliko volimo isti...kao da je jedini sport, ne ide nam od ruke, tako nam je kako nam je...

Back