Ne mora niko da gubi......dovoljno je mi da pobedimo Nemacku i Australiju a ostali mecevi u grupi da se zavrse nereseno i mi smo prvi.....ali vece su sanse da danas padne sneg u Beogradu nego to da se desi.
nama je preveliki uspeh sto smo se uopste kvalifikovali i mi smo jedna od najvecih autstajder reprezentacija na svim svetskim prvenstvima sto dokazuje i podatak da smo bez pobede zaredom 5 utakmica na SP
jednostavno svi nasi selektori su NAJOBICNIJE P*CKETINE bez muda, koji stavljaju igrace u tim na osnovu toga kako se zovu a ne na osnovu toga kako IGRAJU i sta kaze njihova statistika - koliko uspesnih pasova, koliko uspesnih startova, koliko sansi a koliko golova.
Samim tim igraci kao Marko Pantelic ne da ne zasluzuju da budu u prvoj postavi nego ne zasluzuju ni da uopste budu u reprezentaciji.
Trece nasa filozofija fudbala je veoma losa , negativna, kukavicka, gubitnicka
Na svim velikim takmicenjima mi igramo BUNKER
Formacija protiv gane je bila 8-2
to samo igraju najveci autsajderi i picketine od reprezentacija kao sto je nasa
mi smo se branili maltene sa 8 igraca i dugim loptama smo preskakali sredinu i gadjali u napadu pantelica i zigica.
i to protiv koga? protiv osrednje reprezentacije gane
i jos sa bunkerom lukovic skrivi 2 zuta i dobije crveni a kuzmanovic bez ikakvog razloga kao totalni amater igra u sesnastercu rukom.
ja sam vidjao da igrac igra rukom i skrivi penal al nikad onako glupo i idiotski kako je to uradio kuzmanovic.
sta onda da ocekujes protiv vrhunskih reprezentacija kao sto su spanija italija nemacka argentina? pa nas bi juzna koreja pojela za dorucak sa onakvom igrom da ne pricam dalje...
Mi imamo dobre fudbalere ali imamo ocajnu selekciju igraca i organizaciju u seniorskoj konkurenciji
Eto na primer ako ste pratili na zadnjih 4-5 prvenstava nasi omladinci i juniori stizu do polufinala ili finala redovno na evropskim prvenstvima smo u 4 najbolje reprezentacije zadnjih 5-6 godina ali u senionrskoj konkurenciji smo u 4-5 najgorih na takmicenjima
razlog je naravno los rad u fudbalskom savezu
nama prvo treba reprezentaciju da nam vodi Nemac.
A ne nikakav Srbin. Jer samo Nemac moze da igra hrabro i da od igraca p*ckica napravi igrace lavove.