procene oko mundijala

ajde deco, iskreno da mi neko kaže da je neko verovao da oni mogu da urade nešto značajno na SP, a da to nije vraćanje kući posle 3 utakmice
pa setite se od kada se raspala ex SFRJ šta i kako smo igrali na tim takmičenjima, 1998, jedino sjajna igra protiv Švaba, a ono mučenje sa Iranom i SAD-om je bila katastrofa, pa 2000. ono valjanje po travi protiv Norveške, jedva, pa ona bruka protiv Holandije, 2006. ne bih ni da spominjem
meni je samo interesantno da su Srbi (a i Jugoloveni pre raspada) toliko čaša razočaranja i srdžbe popili zbog fudbala, ali im se kao mazohisti ponovo vraćaju sa nekom nadom da će da naprave nešto
gledajte basket, odbojku...to je sport koji vredi da se prati i u koji vredi da se ulaže
ovo što su košarkaši napravili na EP i Partizan ove godine je nešto što vredi i zbog čega vredi da se čovek nervira
a zbog ovih metiljavaca sigurno ne

Totalno si u pravu!Jedino su Hrvati nekim cudom uspeli da budu treci `98 u Francuskoj...sve ostalo pisi propalo...
Nikad se ne zna,imamo ekipu koja ima snage da pobedi i Nemacku i Australiju...ali mi je tesko da poverujem u tako nesto posle ovakvih igara...protiv Nemacke ima da proradi i nas kompleks...tako da mi se cini da cemo protiv Australije da igramo samo za cast...
Mogu da zamislim da se sve tako brzo zavrsi,i da `najbolja` generacija srpskih fudbalera ovako zavrsi...ako se to stvarno desi,mogu da zamislim kakvi ce sve problemi da izadju na povrsinu u nasem fudbalu,jer je sve do sada skrivano zbog uspeha reprezentacije...

Pa, sigurno nismo očekivali daće da dođu do finala, ali bar grupu da prođu, ane da izgube od ovih što su juče sišli s drveta i još se nisu u potpunosti ispravili.

hebote, koje ti rasističe izjave daješ
čuj sišli sa drveta
pa ta Gana nije ništa naročito, ali ne moraš da ih zoveš majmunima
i u tom jadu od igre, bili su bolji i zasluženo uzeli 3 boda...Gana ima potencijala da budu i prvi u grupi ako im se sve poklopi jer igraju tek treću protiv Švaba

Nishta momci sad svi na Usce i kupujte dresove Australije. Moramo da navijamo za njih veceras i to kao sumanuti. IDEMOOOO KENGURIII:hahaha:

Jao kako ti nista ne znas pa to je neverovatno!
Navijaj svim srcem za Nemacku!:rtfm:
Zamisli da Nemci ne pobede Australiju kako ce onda da kidisu protiv ovih nasih mucenika...
Dakle,moli Boga da Svabe pobede sa lakocom,ne bi li nas potcenili...

englezi su izvikana prematora prosechna ekipa koja ima par dobrih igracha ali su uvek pushiona kad dodju do penala
slabi u glavu i ne dobri ko shto se furaju da jesu
mi smo ispodrposechna ekipa koja od povlachenja pixija nema igracha koji moze da organizuje igru,ubrza tempo..to je glavni problem
drugi je shto nemamo napadacha...ni jednog
treci shto nemamo golmana:hahaha: itd.,..
А шта имамо?:lol:

Pa, sigurno nismo očekivali daće da dođu do finala, ali bar grupu da prođu, ane da izgube od ovih što su juče sišli s drveta i još se nisu u potpunosti ispravili.

Какви сте ви то навијачи? :eek:

Оно јес' да не пратим фудбал, али увек очекујем да стигнемо до финала, а богами, увек очекујем и да победимо! :rtfm:

И то не само у фудбалу, него у сваком спорту.

Jao kako ti nista ne znas pa to je neverovatno!
Navijaj svim srcem za Nemacku!:rtfm:
Zamisli da Nemci ne pobede Australiju kako ce onda da kidisu protiv ovih nasih mucenika...
Dakle,moli Boga da Svabe pobede sa lakocom,ne bi li nas potcenili...

Sine Nemci su Nemci. Kidishu kako god okrenesh tako da smo ga nahebali okreni-obrni i tako da...khm.....NAPREEED KENGURIIII

Оно јес' да не пратим фудбал, али увек очекујем да стигнемо до финала, а богами, увек очекујем и да победимо! :rtfm:

Zamisli da smo ja i ti u ekipi?Gde bi nam bio kraj?:whistling:

Ja sam realan. Dakle, znam koliko vrede. Zato i jesam sada ljut. Nisam ljut što su izgubili, nego što nisu pokazali ništa od onoga što znaju. Njih jednostavno boli kuratz. Otišli su da se provedu, isto kao i pre 4 godine.

Nemojte bezveze da se tripujete i džabe nadate tim kalkulacijama.

Nema ništa, nećemo proći dalje, sad igramo samo da sačuvamo obraz. Ako ne puknemo previše ubedljivo od Nemaca, i pritom sačuvamo mrežu protiv Australijanaca, realno, možemo reći da, kako smo se nadali, dobro smo se udali.

Back