procene oko mundijala

Полако људи.

Гана је најбоља екипа у групи, играју првокласан фудбал.

Ошурићемо кенгуре и Швабе, само мало оптимизма.

p020.gif
p020.gif
p020.gif

Poslednji put smo Nemce dobili u zvaničnoj utakmici '67 u kvalifikacijama za EP kad je igrao Džajić.

Poslednji put na velikom takmičenju smo ih dobili na SP '62 kad je igrao Šekularac.

Danas imamo Milijaša i Pantelića.

Pametnom dovoljno.

Tacno.
Doduse i Nemci nemaju generaciju ko nekad, najjaci im je tandem u napadu Kakau i Gomez :hahaha: (ne zna se ko je veca rupa).
Idealno bi bilo da veceras bude nereseno!

englezi su izvikana prematora prosechna ekipa koja ima par dobrih igracha ali su uvek pushiona kad dodju do penala
slabi u glavu i ne dobri ko shto se furaju da jesu
mi smo ispodrposechna ekipa koja od povlachenja pixija nema igracha koji moze da organizuje igru,ubrza tempo..to je glavni problem
drugi je shto nemamo napadacha...ni jednog
treci shto nemamo golmana:hahaha: itd.,..

ajde deco, iskreno da mi neko kaže da je neko verovao da oni mogu da urade nešto značajno na SP, a da to nije vraćanje kući posle 3 utakmice
pa setite se od kada se raspala ex SFRJ šta i kako smo igrali na tim takmičenjima, 1998, jedino sjajna igra protiv Švaba, a ono mučenje sa Iranom i SAD-om je bila katastrofa, pa 2000. ono valjanje po travi protiv Norveške, jedva, pa ona bruka protiv Holandije, 2006. ne bih ni da spominjem
meni je samo interesantno da su Srbi (a i Jugoloveni pre raspada) toliko čaša razočaranja i srdžbe popili zbog fudbala, ali im se kao mazohisti ponovo vraćaju sa nekom nadom da će da naprave nešto
gledajte basket, odbojku...to je sport koji vredi da se prati i u koji vredi da se ulaže
ovo što su košarkaši napravili na EP i Partizan ove godine je nešto što vredi i zbog čega vredi da se čovek nervira
a zbog ovih metiljavaca sigurno ne

Prosto je neverovatno da ovako katastrofalno odigraju...pa nisu mogli da sastave dva dodavanja...preskakanje sredine terena,a to nikada nismo radili u kvalifikacijama...uostalom rezultati i igre u pripremnim utakmicama su ukazivali na ovako nesto,ali mi smo kao i obicno prve macice bacali u vodu...

zadnji put smo ih dobili na vaznom takmichenju pre 60-ak godina tako da...mozda je taj dan:)
ali ne nadaj se previshe

Па, време је да се та "традиција" промени.

Зар није безвезе мислити за неки клуб да је непобедив? То ми личи на дефетизам у старту.

englezi su izvikana prematora prosechna ekipa koja ima par dobrih igracha ali su uvek pushiona kad dodju do penala
slabi u glavu i ne dobri ko shto se furaju da jesu
mi smo ispodrposechna ekipa koja od povlachenja pixija nema igracha koji moze da organizuje igru,ubrza tempo..to je glavni problem
drugi je shto nemamo napadacha...ni jednog
treci shto nemamo golmana:hahaha: itd.,..

Slazem se,samo da dodam da oni odigraju 100 utakmica po sezoni i sada su dosli ''rashodovani'' na takmicenje.

ajde deco, iskreno da mi neko kaže da je neko verovao da oni mogu da urade nešto značajno na SP, a da to nije vraćanje kući posle 3 utakmice
pa setite se od kada se raspala ex SFRJ šta i kako smo igrali na tim takmičenjima, 1998, jedino sjajna igra protiv Švaba, a ono mučenje sa Iranom i SAD-om je bila katastrofa, pa 2000. ono valjanje po travi protiv Norveške, jedva, pa ona bruka protiv Holandije, 2006. ne bih ni da spominjem
meni je samo interesantno da su Srbi (a i Jugoloveni pre raspada) toliko čaša razočaranja i srdžbe popili zbog fudbala, ali im se kao mazohisti ponovo vraćaju sa nekom nadom da će da naprave nešto
gledajte basket, odbojku...to je sport koji vredi da se prati i u koji vredi da se ulaže
ovo što su košarkaši napravili na EP i Partizan ove godine je nešto što vredi i zbog čega vredi da se čovek nervira
a zbog ovih metiljavaca sigurno ne
Pa, sigurno nismo očekivali da će da dođu do finala, ali bar grupu da prođu, a ne da izgube od ovih što su juče sišli s drveta i još se nisu u potpunosti ispravili.

Poslednja izmena:

Back