''Ne treniraju, nisu agresivni, slab prijem lopte, predaja, trčanje, kretanje, to nema, gledaj.''
K'o da je nas opisao.
K'o da je nas opisao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e onda imamo bolje sanse..........
Da, mi smo Srbija tako da ne moramo zvati Ramba Petkovića.
Lepo reče Ziko: ''Ja sam uveren da će Srbija biti prvak sveta. Zašto? Pa zato što navodno ima 23 igrača bolja od Ramba Petkovića''
Gledam sad konferenciju za štampu, uobičajeno proseravanje. Luković neće igrati samo protiv Švaba.
Ми шансе немамо, једина шанса је да победимо Швабе, е онда ћу ја да полижем све ово што сам изасрао, а и тада у ваздуху лебди стрепња шта ће бити са Озијима!

Људи таман сам почео да Вас ценим, а Ви помињете Рамба. Човек је у врло озбиљним годинама, па јесте видели како мексиканац Бланко изгледа смешно - немојте!
Smešno izgleda njegovo trčanje, tj. pokušaj trčanja. Sve drugo što uradi, sa akcentom na pasove, mu je izvrsno.
A i to smešno izgleda zbog kilaže, ne toliko zbog godina. I Zaneti ima 36, godinu manje od Ramba, pa je opet doktor fudbala za svu ovu balavurdiju, kako našu, kako meksičku, tako i argentinsku.
Mislim da nisi pravu ... Srbija bi makar po imenima , trebala da bude repka za respekt, da se favoriti pribojavaju njih, ali posle ove igre protiv Gane mislim da je Njemcima laknulo ...
srbija je uvek imala po imenima dobru reprezentaciju ali nikada trenera koji moze sve to da poveze . problem je glavni u fudbalskom savezu jer oni svim trenerima reprezentacije odredjuju taktiku i koji igraci da se pozivaju u reprezentaciju.
Ово баш и није истина. Ипак смо се квалификовали, за разлику од стотине других земаља. Не можемо и не морамо бити први или међу првих десет. Изгубимо једну и одмах ''А не знамо, не треба ни да играмо фудбал, ***** репрезентацију итд.''. Шта тек онда треба да кажу ови из Н. Зеланда који нису учествовали 28 година на Светском првенству. Изгубили смо, ваљда ћемо научити нешто из овог пораза и 'ајмо даље да пробамо да остваримо барем неку победу на првенству.
tačno...i najveći problem..opet ja...što je polovina naših igrača došlana SP bez ugovora!!!! Još pre početka sam rekao da će to biti veliki problem..ipak glava mirna i glava sa mnogo nula nerade isto....
srbija je uvek imala po imenima dobru reprezentaciju ali nikada trenera koji moze sve to da poveze . problem je glavni u fudbalskom savezu jer oni svim trenerima reprezentacije odredjuju taktiku i koji igraci da se pozivaju u reprezentaciju.
Pa to bi nam možda i pomoglo kad bi mogli da igramo sa 12 igrača na terenu. Ali pošto je to protiv pravila, tvoja opcija pada u vodu.
Па зар не играју 11 играча?! Ја голмане сврставам у одбрану (а можда би требао бити у нападу... некад ни средина није лоша 

Па зар не играју 11 играча?! Ја голмане сврставам у одбрану (а можда би требао бити у нападу... некад ни средина није лоша
?!) ... 12 играч би требали бити навијачи ваљда, те моја опција и није тако лоша
Све у свему СВИ У НАПАД! Па куд пукло да пукло
....ето године гледања текми и ништа научила нисам![]()

Reprezentacija Njemacke ce protiv Srbije igrati sa 11 igraca a Srbija ce igrati sama.
Lako je njemcima kada ih ima 11 u timu.![]()

Ма Занети је један. Рамбо није трчао ни са 25 као Занети данас!
Мој фаворит је Хрватска!

"Posle meča Nemačka – Australija odgledali smo snimak naše utakmice i svi smo bili zadovoljni kako smo odigrali, jedino što nismo uspeli da pobedimo", rekao je Žigić.
"Lopta je nezgodno pala i ja sam bio ubeđem da će je zakačiti defanzivac Gane. Međutim, to se nije desilo, a ja sam je udario listom i ona je otišla na drugu stranu. Posle toga šanse su imali i Pantelić i Krasić, ali nam je tokom cele utakmice falio taj završni udarac. Jednostavno nismo bili dovoljno koncentrisani u odsutnim momentima. Sa druge strane, Gana je gol postigla iz jedne jedine polušanse i to im je bilo dovoljno za pobedu", zaključio je Žigić.
"Danas svako zna da igra fudbal. Mi smo dobro igrali protiv Gane, uopšte nismo bili loši, stvarali smo šanse, kontrolisali loptu, ali na žalost nismo uspeli da postignemo gol. U drugoj utakmici u grupi, Nemačka je prikazala sjajnu igru i savladala Australiju, koja je skoro celo poluvreme igrala sa igračem manje. Objektivno sada je sve na nama. Moramo da verujemio u prolaz i da se što bolje pripremimo za predstojeći duel sa Nemačkom", istakao je Žigić.
"Nemci su mnogo jaki. Oni su bivši prvaci sveta i vicešampioni Evrope, a svoju snagu su pokazali i protiv Australije. U meč sa Nemačkom moramo da uđemo maksimalno oprezno i da pokušamo da ih ugrozimo iz kontranapada. U svakom slučaju, šta god da odluči selektor Antić, mi ćemo to pokušati da realizujemo na terenu i na kraju pobedimo. Ubeđen sam da ćemo protiv Nemaca stvoriti barem dve ili tri izgledne šanse", rekao je napadač Srbije, koji je na kraju ocenio da će mnogo toga zavisiti od pristupa narednoj utakmici.
"Prespavali smo, ali svaki put je veoma teško posle poraza. Koliko god se osećali nadmoćno na terenu ostaje žal za propuštenim prilikama", istakao je Stojković.
"Ohrabruje činjenica da smo protiv Gane imali bolje šanse, ali ovo je Mundijalsko takmičenje gde nijanse odlučuju i mogu slobodno da kažem da je Gana bila srećnija i ništa više", dodao je on.
"Sigurno da je ovo bila veoma važna utakmica kako za Ganu tako i za nas. Viideli ste da je to bio pravi fajt tokom svih 90 minuta i nikome od nas ne može da se zameri da nije pružio svoj maksimum. Izgarali smo, borili se, ali nismo imali sreće da iskoristimo naše prilike. Sa druge strane oni su iskoristili svoju priliku iz penala. Prethodno je možda strožije dosuđen drugi žuti karton Lukoviću, i to nas je verovatno malo poremetilo. Idemo dalje ništa nije izgubljeno. Očekuje nas duel sa Nemcima i ja se nadam da će nam se sve što smo izgubili vratiti u narednoj utakmici", rekao je Stojković.
"Nema šta, mi smo grupa, zajedno smo 20 i nešto meseci, prolazili smo zajedno i kroz dobro i kroz loše i tako će biti i sada. Najteži ispit ćemo verovatno imati u petak, protiv Nemačke. Moramo pružiti maksimum, a videćemo da li će to biti dovoljno za remi ili pobedu. Ponavljam najbitnije je da damo sve od sebe. Biće teško, ali mi smo poznati po tome što volimo da igramo protiv najačih selekcija. Jedno je sigurno - svi reprezentativci će dati sve od sebe i uz Božiju pomoć radovati", ocenio je golman Srbije.
"Svi su i dalje optimisti. Svi sa kojima sam pričao imaju isti stav kao i mi - da nismo imali sreće. Ako uporedimao šanse mi smo bili bolji, ali to je fudbal", zaključio je on.
"Lopta je brza i nezgodna, međutim, kako je meni tako je i drugima, ko se bolja snađe bolje će proći. Lopta je napravljena sa namerom da bi bilo više pogodaka , jer ljudi žele da vide golove. Podrazumeva se da će moji saigrači koristiti svaku priliku koja im se ukaže. Stanković je protiv Gane pokušapo sa distance, ali je lopta pogodila golmana u grudi i ostala u rukama, jednostavno nismo imali sreće", objasnio je Stojković.
Sačuvaj me Bože.
U petak ćemo morati da smislimo novu reč za ono što će Nemci da nam urade.