Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
i ja. u finalu budet holandija i, nadam se, nemacka...navijam za holandjane,od kad znam za sebe igraju ofanzivni futbal bez foliranja i femkanja,red je da ih boginja fudbala pogleda i da budu prvaci ........)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja. u finalu budet holandija i, nadam se, nemacka...navijam za holandjane,od kad znam za sebe igraju ofanzivni futbal bez foliranja i femkanja,red je da ih boginja fudbala pogleda i da budu prvaci ........)
i ja. u finalu budet holandija i, nadam se, nemacka

el si pravio natalnu kawtu timova twep twep
jao bweeeee kako ste swi pametni na kwajuuuel si pravio natalnu kawtu timova twep twep
![]()
Ja sam pre mesec dana još uplatio singl na finale Španija-Holandija i Vilju za najboljeg strelca bez gledanja u natalne karte
Ne volim posebno Holanđane, a ni Špance preterano, al' ebg, kinta je kinta![]()

Prs'o si
Da si stavio Nemce i Holandjane , kao sto sam ja hteo , ali nisam imao mooda , druga bi pria bila![]()
Ebg, malo ko je očekivao da Holandjani prođu Brazil, pa eto...
Malo ko očekuje da i večeras prođu Španci![]()

O tome sam bas sinoc razmisljao ... Previse su favorizovali Njemce ... Spanci imaju tim koji je strasan ... Ne bih se usudio da prognoziram ko ide dalje, svim srcem navijam za Njemce, ali Spanija je za postovanje ...
Otkad su pocele one spanske i latinoamericke serije, zamrzio sam sve zemlje koje pricaju tim ili slicnim jezicima![]()

Može ova, od svih ostalih najviše podseća na srpsku![]()

Prs'o si
Da si stavio Nemce i Holandjane , kao sto sam ja hteo , ali nisam imao mooda , druga bi pria bila![]()
.Ma, da...Samo joj fali šahovnica.
![]()

Слажем се. Немачка побеђује и губи у финалу од Холандије.jos malo pa pocinje polufinalna utakmica njemacka i spanija takoda mislim da ce njemacka da pobijedi.