procene oko mundijala

378563092_91108c4a1d.jpg

pa ja ne znam kako je itko mislio da Urugvaj koji je ludom srećom i prijevarno došao u polufinale jedva protiv jedne Gane, mogao pobijediti Nizozemsku.

Tko imalo prati i ima mozga zna da je mogao dići velike pare pobjeda Nizozemaca i Njemaca. to je to.

Ebg, malo ko je očekivao da Holandjani prođu Brazil, pa eto...:D
Malo ko očekuje da i večeras prođu Španci :D

O tome sam bas sinoc razmisljao ... Previse su favorizovali Njemce ... Spanci imaju tim koji je strasan ... Ne bih se usudio da prognoziram ko ide dalje, svim srcem navijam za Njemce, ali Spanija je za postovanje ...
Otkad su pocele one spanske i latinoamericke serije, zamrzio sam sve zemlje koje pricaju tim ili slicnim jezicima :mrgreen:

O tome sam bas sinoc razmisljao ... Previse su favorizovali Njemce ... Spanci imaju tim koji je strasan ... Ne bih se usudio da prognoziram ko ide dalje, svim srcem navijam za Njemce, ali Spanija je za postovanje ...
Otkad su pocele one spanske i latinoamericke serije, zamrzio sam sve zemlje koje pricaju tim ili slicnim jezicima :mrgreen:

Ja samo da prođu Španci, a posle me za finale zabole ćoše :D s tim da Vilja da večeras dva i u finalu još jedan za svaki slučaj :mrgreen:

Mada, objektivno, Nemci zaslužuju titulu, al, eto, nisu imali sreće :mrgreen:

Back