Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 45.315
ovaj je majstor....hahahahaBeše tvoj benzinski?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj je majstor....hahahahaBeše tvoj benzinski?
А да тај циртко није ЦитРКО?ne dirajte mi francuze, moj citrko se pokazao boljim od mnogih
Nikakva sijalica se nije palila. Samo ode. I kao kod tebe za dlaku duže se palio.A jel ti se palila lampica upozorenja ili si pre toga imao problema sa njim pa si ignorisao ili je tako naprasno crkao??
Mislim ne verujem da bi mogao tek tako da crkne mora slati neke znake...
Akumulator je promenjen pre 2 godine kad sam ga i kupila nego ko zna kakav je kvalitet istog.
Koliko je inace njima vek?
Na žalost koliko garancija. Ako prebaci 3 godine odlično.Meni nije slao nikakve znake, samo se nije htio upaliti. Upale se lampice, ali kad sam htjela upaliti samo cap i sve se ugasi. Onda su mi rekli anlaser, četkice! (ne majstor, nego prolaznici, komšije). Na guranje upalio. Odem do servisa-akumulator bio. Tada je bio star 2 godine (tako ja mislila) ispalo je da je bio star 4
Nemam pojma koji mu je rok trajanja.
Ja kupim plavi bosch i svaki put prebaci 8 godina.Na žalost koliko garancija. Ako prebaci 3 godine odlično.
A polovnu naravno, to su u ovlascenom servisu porucili nova kosta dostapolovnu ili novu?
BenzinacBeše tvoj benzinski?
I moj je Citroen, ljubav nad ljubavima, pusti ove kokuze, to bira auto koje malo troši, kojem dijelove na trafici kupiti može, kojem će dio promijeniti mesar kad nema posla.Alo ostavite mi Citrka na miru, sta mi ga napadate, i da je najgori meni je najbolji jer je moj!
Sram vas bilo napadate mog mrcka on daje sve od sebe za razliku od pojedinih
Tačno pišeš ko da imaš 128 godina svaki prebaci osam ha ha haJa kupim plavi bosch i svaki put prebaci 8 godina.
Već drugi po redu imam. Uvek isti kupim. Bosch 70 evra 8+ godina. Ovi ostali krševi 45-50 evra jedva 3-4 god.Tačno pišeš ko da imaš 128 godina svaki prebaci osam ha ha ha
А да ти умјесто акумулатора промијениш тог мрча који не даје све од себе, а?Alo ostavite mi Citrka na miru, sta mi ga napadate, i da je najgori meni je najbolji jer je moj!
Sram vas bilo napadate mog mrcka on daje sve od sebe za razliku od pojedinih
Daaaa, jos prvo auto kupljen sa mojim inicijalima koja slucajnost, bio mi je namenjenI moj je Citroen, ljubav nad ljubavima, pusti ove kokuze, to bira auto koje malo troši, kojem dijelove na trafici kupiti može, kojem će dio promijeniti mesar kad nema posla.
Прву годину пали, других 7 га гура, а онда купи нови.Tačno pišeš ko da imaš 128 godina svaki prebaci osam ha ha ha
Ma koga to vide moje prelijepe okiceПрву годину пали, других 7 га гура, а онда купи нови.
Mario zvani KlemeПрву годину пали, других 7 га гура, а онда купи нови.
Љепота је у окицама посматрача.Ma koga to vide moje prelijepe okice
Salu na stranu, vozicu ga jos neko vreme i planiram da ga prodam, bice mi tezak rastanak ali moram shvatiti realnost ipak mu je 14 godina... Generalno solidno je auto bas i malo je presao, mogu da ga solidno prodam.А да ти умјесто акумулатора промијениш тог мрча који не даје све од себе, а?
Него, јеси оно ти вјежбала по форуму вожњу узбрдо/низбрдо?
Ал каблови обавезно Бош!Mario zvani Kleme
A polovnu naravno, to su u ovlascenom servisu porucili nova kosta dosta