Problemcic sa Citroenom C3

A jel ti se palila lampica upozorenja ili si pre toga imao problema sa njim pa si ignorisao ili je tako naprasno crkao??
Mislim ne verujem da bi mogao tek tako da crkne mora slati neke znake...
Akumulator je promenjen pre 2 godine kad sam ga i kupila nego ko zna kakav je kvalitet istog.
Koliko je inace njima vek?
Nikakva sijalica se nije palila. Samo ode. I kao kod tebe za dlaku duže se palio.

Meni nije slao nikakve znake, samo se nije htio upaliti. Upale se lampice, ali kad sam htjela upaliti samo cap i sve se ugasi. Onda su mi rekli anlaser, četkice! (ne majstor, nego prolaznici, komšije). Na guranje upalio. Odem do servisa-akumulator bio. Tada je bio star 2 godine (tako ja mislila) ispalo je da je bio star 4 :D
Nemam pojma koji mu je rok trajanja.
Na žalost koliko garancija. Ako prebaci 3 godine odlično.

Francuski auto kupuju žene i muškarci koji o automobilima nemaju pojma. Jednostavno je tako kako je. Ja to nebi vozio ni da mi poklone. Relativno skoro smo uzeli maltene nov c3 od firme i brže bolje ga vratili. To je urnebes auto.

Alo ostavite mi Citrka na miru, sta mi ga napadate, i da je najgori meni je najbolji jer je moj!
Sram vas bilo napadate mog mrcka on daje sve od sebe za razliku od pojedinih:tiganj:
I moj je Citroen, ljubav nad ljubavima, pusti ove kokuze, to bira auto koje malo troši, kojem dijelove na trafici kupiti može, kojem će dio promijeniti mesar kad nema posla. :D

Alo ostavite mi Citrka na miru, sta mi ga napadate, i da je najgori meni je najbolji jer je moj!
Sram vas bilo napadate mog mrcka on daje sve od sebe za razliku od pojedinih:tiganj:
А да ти умјесто акумулатора промијениш тог мрча који не даје све од себе, а? :mrgreen:

Него, јеси оно ти вјежбала по форуму вожњу узбрдо/низбрдо? :lol:

А да ти умјесто акумулатора промијениш тог мрча који не даје све од себе, а? :mrgreen:

Него, јеси оно ти вјежбала по форуму вожњу узбрдо/низбрдо? :lol:
Salu na stranu, vozicu ga jos neko vreme i planiram da ga prodam, bice mi tezak rastanak ali moram shvatiti realnost ipak mu je 14 godina...:sad2: Generalno solidno je auto bas i malo je presao, mogu da ga solidno prodam.
Moguce, pitala sam svasta na pocetku dok sam jos bila neiskusna:mrgreen:

A polovnu naravno, to su u ovlascenom servisu porucili nova kosta dosta
Screenshot_2024-07-25-21-19-55-436-edit_com.kupujemprodajem.android.jpg

Back