- Poruka
- 7.955
"Najjeftinije" joj je da dopuni akumulator, za sve ostalo mora kod majstora.a opet sve to moze biti vezano i za gorivo
i za vazduh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Najjeftinije" joj je da dopuni akumulator, za sve ostalo mora kod majstora.a opet sve to moze biti vezano i za gorivo
i za vazduh
ja kazem jok"Najjeftinije" joj je da dopuni akumulator, za sve ostalo mora kod majstora.

pitaj, ja nisam od onih iskljucivih feministkinja, ipak smatram da nam je muskarac potreban, za ponestomoze da bude svasta
al akumulator malo verovatno
znaci
egr
klapna
svecice
kablovi
kompresija
fals vazduh
filter goriva
alternator
dizne
bobina
itd itd itd
sad ja tebe pitam tu par pitanja
ti mi odgovoris i ovaj spisak se smanji za trecinu
onda ti kazem sta da uradis na parkingu
i ta trecina se smanji za trecinu
al sta ce ti savet muskarca
zene su nezavisne
i nezavisno treba da idu u servis
a mozes i da dolijes vodu u akumulator![]()
Ako pali iz prve teško da je akumulator. Moj prijedlog je da ga jednostavno voziš dok ikako pali, kad ne bude pali više, bum vidili![]()
Nedavno sam proveravala akumulator moguce da nije do njega ipak...Pozajmi punjac i dopuni akumulator pa vidi kako se posle cuje.
Mozes i da izmeris napon na akumulatoru dok radi auto, cisto da proveris da li alternator puni kako treba.

neka hvalapitaj, ja nisam od onih iskljucivih feministkinja, ipak smatram da nam je muskarac potreban, za ponesto![]()

polovnu ili novu?Moguce da je pumpa, zamenila sam je prosle godine ali ko zna i kakav je kvalitet svega sto stavljaju.
a inace na raskrsnici se to ne moze videtiTo što prekida u kružnom toku znači dve stvari....ili ne valja kontakt na masi motora benzinca ili prekida pumpa za gorivo...
ovo je istinaFrancuski auto 14 godina je ko nemački 50![]()
može kod mene i teba, ona stane pred raskrsnicu...a inace na raskrsnici se to ne moze videti?
snimi ti to lepo i stavi ovdeMoguce da je pumpa, zamenila sam je prosle godine ali ko zna i kakav je kvalitet svega sto stavljaju.
aj da joj ga opravimo ako je dobramože kod mene i teba, ona stane pred raskrsnicu...
Beše tvoj benzinski?Moguce da je pumpa, zamenila sam je prosle godine ali ko zna i kakav je kvalitet svega sto stavljaju.