- Poruka
- 66.804
Sipaš aditiv u gorivo povremeno ja sam nekada sipao castrol. Išao sam i na čišćenje dizni spoji se na neku mašinu i auto radi pola sata (wins) ako se dobro sećam.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi riješila problemZamenila sam akumulator ali to nije resilo problem vec sipanje cistaca dizni u gorivo!
Sad je ko nov.
Recite mi kolko cesto da ovo stavljam?
Za smece od goriva Liqui Moly aditiv koji pojacava oktansku snagu, ide cela bocica na jedan pun rezervoar.To bi trebala da odradim to ciscenje dizni.
Inace cim sam sipala aditiv auto zivnu sou
А и то „српско” је прилично „шарено”. Скоро да бих могао погодити по раду мотора код кога сам улио бензин, прилично се разликује.Sipaj u bih benzin oni dovlače italijansko ako hr nije opravila rafineriju. U cg je mislim srpsko.
Стари добри супер 98, мада је и онај обични од 95 био бољи од ових модерних бензинских текућих гована.Dodaju neke aditive pa zato.
Uglavnom u bih i hr se prodaje najjeftinije gorivo koje se u srbiji prodaje kao 100 oktana haj teč.
Kako prave ovaj osnovni bofl koji auto troši 30% više nemam pojma.
Зашто не промениш аутомобил? Кварови су постали учестали.
Primetila sam da mi zadnjih desetak paljenja ne pali ono glatko, pali on iz prve ali kao da nekad osetim blago ali bas jedva primetno da ono "zastenje". Lampice su sve ok, ne stoji nista da akumulator steka. Takodje sam primetila prilikom izlaska iz kruznog toka, znaci u drugoj sam brzini i ocu blago da ubrzam prilikom izlaska iz kruznog (to je neko ubrzanje sa 20 na 25 na sat), osetim kao da izgubi snagu na sekund. Citroen c3 je u pitanju, 2010 godiste, redovno odrzavan, ali prosto volim da reagujem na vreme cim primetim i najmanje odstupanje od normale.
A da probaš da očistiš rezervoar?Ljudi, izgleda da nisu dizne, jer funkcionise sve dobro kad je pun rezervoar odnosno kad ima goriva vise od pola u rezervoaru, cim se spustim ispod pola krene opet onaj problem kad zastajkuje i nizim brzinama na okretanju na kruzne. Vise mi lici kao da nije dobar protok goriva, da tu oko pumpe steka...