Problemcic sa Citroenom C3

Dodaju neke aditive pa zato.

Uglavnom u bih i hr se prodaje najjeftinije gorivo koje se u srbiji prodaje kao 100 oktana haj teč.

Kako prave ovaj osnovni bofl koji auto troši 30% više nemam pojma.
Стари добри супер 98, мада је и онај обични од 95 био бољи од ових модерних бензинских текућих гована.

:bye:
Primetila sam da mi zadnjih desetak paljenja ne pali ono glatko, pali on iz prve ali kao da nekad osetim blago ali bas jedva primetno da ono "zastenje". Lampice su sve ok, ne stoji nista da akumulator steka. Takodje sam primetila prilikom izlaska iz kruznog toka, znaci u drugoj sam brzini i ocu blago da ubrzam prilikom izlaska iz kruznog (to je neko ubrzanje sa 20 na 25 na sat), osetim kao da izgubi snagu na sekund. Citroen c3 je u pitanju, 2010 godiste, redovno odrzavan, ali prosto volim da reagujem na vreme cim primetim i najmanje odstupanje od normale.
Зашто не промениш аутомобил? Кварови су постали учестали.

Ljudi, izgleda da nisu dizne, jer funkcionise sve dobro kad je pun rezervoar odnosno kad ima goriva vise od pola u rezervoaru, cim se spustim ispod pola krene opet onaj problem kad zastajkuje i nizim brzinama na okretanju na kruzne. Vise mi lici kao da nije dobar protok goriva, da tu oko pumpe steka...

Ljudi, izgleda da nisu dizne, jer funkcionise sve dobro kad je pun rezervoar odnosno kad ima goriva vise od pola u rezervoaru, cim se spustim ispod pola krene opet onaj problem kad zastajkuje i nizim brzinama na okretanju na kruzne. Vise mi lici kao da nije dobar protok goriva, da tu oko pumpe steka...
A da probaš da očistiš rezervoar?
Priča se da pomaže kod prljavih rezervoara... :mazi:

Back