Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 82.679
druga brzina ubrzavanje - protokomerTu je otišao kompjuter nemoguće da ima toliko stvari odjednom aku, anlaser, alternator, bobine, kablovi, druga brzina...
Sa ili bez klime?
pitaj strucnjaka
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
druga brzina ubrzavanje - protokomerTu je otišao kompjuter nemoguće da ima toliko stvari odjednom aku, anlaser, alternator, bobine, kablovi, druga brzina...
Sa ili bez klime?
Znaci li to da mi treba elektricar ili i mehanicar moze da odradi?Drugaru se desilo nesto slicno, u voznji se cudno ponasao. Par majstora izmenjao, pukao lovu. Zadnji majstor mu je tek otkrio da u kompjuter ne dolazi pravi napon struje i da krece da brljavi. Cak su i turbinu hteli da repariraju.
Zamenio akumulator, sredio alternator i ok.
C5 je bio u pitanju
E to kad smotam mi se desava slab odziv na gas, a od juce oce i kad sam u cetrvtoj pri nizim obrtajima da kao zastajkuje, ali najvise se osjeti pri maloj brzini dok motam, volan mi postane tvrd i oce da se ugasi, par puta se gasio i palila se lampica akumulatora. Moram to sto pre resavatiEsam reko da ne valja akumulator?
Skoro je brat imao problem sa slabim odzivom na gas i podrhtavanjem kad naglo smota, naglo doda gas, a onda i nasumicno. Kabl za svecice probijao.
A moze da bude svasta, treba izmeriti napon direktno na alternatoru pa na akumulatoru, a onda dalje. Moze alternator lepo da puni ali recimo imas pad napona do akumulatora i kompjutera, bobine itd zbog korodiralih
Mozda je i do alternatora da, jer akumulator je relativno nov mada ni ne znam sta ugradjuju viseJeste ali vidis da je ipak akumulator crkao sto bas i nije normalno za dve godine, znaci treba proveriti i da li alternator dobro puni.
nije relativno nov jer je star 2 godineMozda je i do alternatora da, jer akumulator je relativno nov mada ni ne znam sta ugradjuju vise
Valjda bi ti konj ako je izmerio 10v rekao da ne radi alternator i da teraš kod majstora? Jer volan je elektro servo i povlači struju dok motaš.Moze li to sto je izmerio 10v i da bude da je akumulator ok ali da alternator ne puni dobro?
Znaci posto volan povlaci struju zato postaje tako neupravljiv u tim momentima?Valjda bi ti konj ako je izmerio 10v rekao da ne radi alternator i da teraš kod majstora? Jer volan je elektro servo i povlači struju dok motaš.
Ako alternator ne radi kako treba sjebaćeš i akumulator. Biće da ti je nešto rečeno što se tebi nije svidelo u datom trenutku tj voziš dok ide ko i svaka žena.
Moguce da je alternator ili kablovi posle njega. Elektricni motor serva je poprilican potrosac. Moraces kod elektricara.Znaci posto volan povlaci struju zato postaje tako neupravljiv u tim momentima?
Imam ja inace taj problem desi al vrlo retko da volan oteza pri manjim brzinama.
Def je nesto i sa elektronikom al to mora videti elektricar.
Jel sva auta sada imaju taj elektricni motor serva?Moguce da je alternator ili kablovi posle njega. Elektricni motor serva je poprilican potrosac. Moraces kod elektricara.
Stvarno nisam znala, a akumulator?Alternator se remontuje kod električara nemoj ponovo da ti uvaljuju polovne delove pred smrt.
Sva modernija.Jel sva auta sada imaju taj elektricni motor serva?
Akumulator ne, mozes dati u zamenu za novi ako prihvataju prodavnice ili ga odneses tamo gde otkupljuju sekundarne sirovine.Stvarno nisam znala, a akumulator?
Akumulator se čuva i pazi, ovi jeftini dal im ne ispari elektrolit proveravaš na one čepiće i dosipaš malo destilovane ako fali i naravno koliko dopunjava alternator ( trebalo bi da varira od 13 ako je pun do 14 max volti.Stvarno nisam znala, a akumulator?
Јебо ти ауто који не можеш возити без акумулатора.Akumulator se čuva i pazi, ovi jeftini dal im ne ispari elektrolit proveravaš na one čepiće i dosipaš malo destilovane ako fali i naravno koliko dopunjava alternator ( trebalo bi da varira od 13 ako je pun do 14 max volti.
Ako je neispravan alternator rikne akumulator.
Za struju je autoelektricar. Zasto ne pozajmis od nekog dobar akumulator i probas. Videces odmah kako se ponasa.Od juce tri puta mi se gasio i pokazuje lampicu akumulatora.
Znaci li to da mi treba elektricar ili i mehanicar moze da odradi?
Ma koja to vrelima opasnija od studeni??? +55?Unimerom izmeri ako je aku ispod 12,5v znači da je pred smrt. Tu se onda vidi i punjenje kakvo je. Aku crkava leti farovi, ventilator, muzika, klima. I vrelina je mnogo štetnija za aku od zime recimo.
Ko je ono rekao da su mozda dizne ?Zamenila sam akumulator ali to nije resilo problem vec sipanje cistaca dizni u gorivo!
Sad je ko nov.
Recite mi kolko cesto da ovo stavljam?