Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa gde si JocoS :) !!!!!
Danas nisam nikako mogao da ti se javim. Znas, ovo me vreme ubija, a verujem i tebe sa razlogom ;) ! Od nedelje pocinjem da vozim..., mozda dodjem neki dan do Bg-a, znas i sam zasto!
Veliki pozdrav i minor mire ;) !

joca111:
O pa Ovo je zadatak vise za fizicare :)... Druuu:) , ali ajde i ja da probam:

Ako je brzina hoda starca uvek konstantna, onda se vidi da je i odnos njegove brzine i brzine kamiona sledeci:
Vs- brzina starca
Vk- brzina kamiona

Vk/ Vs=3/5 , i ovo se vidi iz odnosa potrebnih koraka;
a granicna potrebna vrednost ovog odnosa brzina bi morala biti Vk/Vs=2/3 , tj. da camac ne bi mogao da stane , ovaj racio bi morao biti veci ili jednak od 2/3, a on to nije, vec je manji!

Moj odgovor je dakle, da camac moze da stane u manju radionicu, ali jedva! :)
Ako mene pitate, ja bi ovo poterao ovuda, nije to tako malo kao sto izgleda! :)
Neka V.Ilic kaze da li se slaze, pa cu ako treba jos detaljnije da objasnim!
Resenje ne izlazi iz okvira Osnovne skole. Proporcije se uce jos u, mislim, Petom razredu.;) OK.

Ja idem na taj gusarski brod da sasecem gusare. Koji je to moderator koji moze Ilica da banuje? A gde je sada Jomini koji je postao Akademik SANKR zbog izjave da je ovo najbolja tema koju je ikada video na Krstarici? Gde je Ober da ide da brani v.v.ilica? Ako nam Baltazar ode potonu ladja. :cry: :cry:

joca111:
Pa dobro, ja sam samo i koristio proporcije, i to se vidi iz prilozenog, i dao sam i objasnjenje kako! Ne vidim ni kako drugacije moze da se resi nego preko proporcija!:)
Ilic ne moze da ti odgovori. Idi na onaj podforum i podrzi ga. Jeele i Mica07 su vec bile. I ja se borim iako nisam mornar. Ne secam se gde sam napisao da je ovo najbolja i najinteresantnija tema na Forumu Krstarica. Ja sam samo slepi putnik i posle onoga sto se desilo Ilicu na fudbalu, ponosan sam sto se ponekad vozim vasom ladjom.

Pa ona tema je zakljucana, PRIMEDBE I PREDLOZI , daj reci molim te gde da trazimo tog moSeratora? Probacu ja sad na drugim temama, a jel znate neku temu koja mu mnogo znaci, da ga tamo napadnemo i opstruiramo nasim digresijama vezanim za V.Ilica dokle god ga ne puste?

joca111:
Pa ona tema je zakljucana, PRIMEDBE I PREDLOZI , daj reci molim te gde da trazimo tog moSeratora? Probacu ja sad na drugim temama, a jel znate neku temu koja mu mnogo znaci, da ga tamo napadnemo i opstruiramo nasim digresijama vezanim za V.Ilica dokle god ga ne puste?
Ima tema Sloboda Ilicu! Tamo se mozes izjasniti ili na Stadionu. Taman sam hteo da odem kad vidim da si se javio

s005.gif

Ilke je slobodan!

jeele:
pozz

The Rolling Stones, ti si na stotim stranicama... tacno se secam avatara XD u to vreme je i Helena dolazila...dok je nismo udali XD :D

znaci ban je duzi? :( :confused:
hmmm...
Ja sam citao vas Dnevnik. Mislim da sam cak negde nesto i napisao. Mozda bas na stotim stranicama. :p Secam se Helenine udaje! Ha,ha,ha,...Ban nije duzi. Na 24 sata. A banovao ga je moderator samo zato sto ne misle isto. Da Ilic ima mogucnost da banuje znam da sigurno nikoga zbog razlike u misljenjima ne bi banovao. Tvoju podrsku koju si ostavila mopderator je izbrisao. Idi na temu ponovo i kazi mu par reci. Postoji i anketa pa navrati. Pozz

Hej, posado! Pozdrav!
Evo ja sam se vratila i sve sam procitala i vidim da vam je bilo zabavno do skoro... kakve su to gluposti sa banovanjem?! ...bezveze... koliko shvatam to je sad reseno? Ali ipak idem da se prikljucim posadi u spasavanju!.... odoh na Fudbal...

i valjda ce se Baltazar javiti! HEEEJ!!! BALTAZAAAREEE! Jel si ponovo sa nama!....

Evo ga. Stigao sam. Bio sam nesto u malim problemima oko javljanja ali sada je sve OK. Pripremicu podatke za svakoga ko zeli da se malo poigra na gusarskom brodu Fudbal. ;)

Iki, idi na Forum Fudbal i na temu Sloboda Ilicu pa klikni ono za cega mislis da je ispravno. Vec su bili mornari i Atematicari: kapetan Jeele, Mica07, Joca, Vitor.. Nasu druzinu ni jedan gusarski brod ne moze da ugrozi.

Ispricacu vam kakav problem je bio. Naravno da cete vi resenje znati a gusari ne!:lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Evo ga. Stigao sam. Bio sam nesto u malim problemima oko javljanja ali sada je sve OK. Pripremicu podatke za svakoga ko zeli da se malo poigra na gusarskom brodu Fudbal. ;)

Iki, idi na Forum Fudbal i na temu Sloboda Ilicu pa klikni ono za cega mislis da je ispravno. Vec su bili mornari i Atematicari: kapetan Jeele, Mica07, Joca, Vitor.. Nasu druzinu ni jedan gusarski brod ne moze da ugrozi.

Ispricacu vam kakav problem je bio. Naravno da cete vi resenje znati a gusari ne!:lol: :lol: :lol:
џабе!!!
и анкета је избрисана!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back