joca111
Aktivan član
- Poruka
- 1.725
Moguce je , sa druge strane planete!Vitor89:Imam ja pitanje, al malo je ispod nivoa za nasu ladju:
Ako u podne pada kisa da li je moguce da bude suncano za 36 sati?
za prethodno cu probati da odgovorim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce je , sa druge strane planete!Vitor89:Imam ja pitanje, al malo je ispod nivoa za nasu ladju:
Ako u podne pada kisa da li je moguce da bude suncano za 36 sati?
za prethodno cu probati da odgovorim
joca111:Zvezda - Levadija 1:0 .. Kormoran dao golll!!!
Ala sad slavi V.V. ilic , u potpalublju!!!![]()
joca111:Moguce je , sa druge strane planete!![]()
Preuzimaj kaznene mere!joca111:Nemojte se plasiti, evo ajde ja cu da se zrtvujem za tim, i prestupnicu primereno kaznim!8-) Ali da znate da mi dugujete! :grin:

Naravno da cu da javim. Joca mi je rekao da cete vi biti oko 15. avgusta u dispoziciji.DkJm:I dalje isti rezultat...
V.Ilicu, javi obavezno kada budes svracao, bilo bi mnoooooogoooooo lepo kada bismo otisli na neku utakmicu...
P.S. Joco, za koga bese navijas?
Dosta je i 1:0. Tamo cemo pobediti takodje.

Ne moze.jeele:u citavoj tablici za popunjavanje ne sme da se ponovi broj...
ili na primer, jos jedna sedmica pored postojece moze dokle god je jedna?

)! Tako ostaju 8 kvadrata sa coskova i jedan najveci od 3x3 sibice...
!Pa za Zvezdu naravno, ali ja vise SIMBOLICNO navijam!DkJm:I dalje isti rezultat...
V.Ilicu, javi obavezno kada budes svracao, bilo bi mnoooooogoooooo lepo kada bismo otisli na neku utakmicu...
P.S. Joco, za koga bese navijas?

DkJm:P.S. Hemicarka, poslao sam ti sliku....!
Nisam dobila mail... Sigurna sam da ste se lepo proveli.Resenje je moguce da se ne trazi samo 9 kvadrata.distrojer:Moze i ovako:
18 kvadratica ukupno![]()
Cestitam DkJm. Vidi se da si oran dosao sa Starogrcke Olimpijade. Tamo si umorio telo ali odmorio mozak!DkJm:Ima 18, a mislim da je potrebno skinuti cetiri centralne sibice(suvise mi je komplikovano da nacrtam)! Tako ostaju 8 kvadrata sa coskova i jedan najveci od 3x3 sibice...
hemicari:Gde si je poslao?Nisam dobila mail... Sigurna sam da ste se lepo proveli.
Btw, nedostajali ste nam na ladji. Dru, i nama je zao sto se nismo videli. Ostaje za dogodine...
... Druuu
, ali ajde i ja da probam:

Upravo tako: 3/5 / 2/3 = 9/10 , a 9/10 * 50= 45DkJm:Moze, camce nam je dug 45koraka, a baraka 50. Mislim da je ovo dobro resenje!
Minor mire posado!