Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DkJm:
Dvojka iz 102 postaje kvadrat :) !
Tada imamo:
101-100=1!
f045.gif
f045.gif
f045.gif
f045.gif
f045.gif

Idemo na Atematicku Olimpijadu

Hej, ko nam se to vratio?!?!!!!

Nadamo se da ste se lepo proveli...
Mi smo se vratili, kako DkJm kaze, "normalnom" zivotu u Americi. Mada, jutros je malo falilo da postanem nenormalna i da rasteram radnike koji su poceli da seku zivu ogradu ispod mog prozora u 8h... Jos me boli glava od tog odvratnog i vrlo glasnog zvuka.

Pozdrav svim mornarima!Miss U all!!:D
Dobrodosli novi clanovi.
Hemicari, zao mi je sto nisma bila u prilici da se vidimo. No, nadam se drugoj prilici!:roll:
Nemam jos uvek vremena da visim duze na Netu kako bih procitala sve propusteno, nazalost. Potrudicu se da u tome uskoro uspem...
Do tada....

Minro mire, mornari!:)

Pozdravljamo te Dru!

Cestitam ti osvajanje svih zlatnih medalja na Starogrckoj Olimpijadi! Ti si nas ponos i zahvaljujemo ti sto si na najbolji moguc nacin reprezentovala nasu ladju.

Nista manje divljenje ne zasluzuju Joca i DkJm jer su pokupili sve srebrne medalje koje su dodeljene na Olimpijadi.

Za vas smo pripremili veliki sou spektakl pod palubom. Intrin Japanac (broj Jedan, odnosno Prvi) predstavlja svoju bilijar tacku!

http://www.super.cz/vtipky/8166-super-triky.html

v.v.ilic:
Cestitam ti osvajanje svih zlatnih medalja na Starogrckoj Olimpijadi! Ti si nas ponos i zahvaljujemo ti sto si na najbolji moguc nacin reprezentovala nasu ladju.

Nista manje divljenje ne zasluzuju Joca i DkJm jer su pokupili sve srebrne medalje koje su dodeljene na Olimpijadi.

Prikljucujem se cestitkama. Pa dali ste primer srednjoskolcima- na olimpijadama imamo
PO ZLATNU MEDALJU IZ FIZIKE I MATEMATIKE i jos 3-4 BRONZANE IZ MATEMATIKE.

Jos nekoliko zlatnih na ATEMATICKOJ OLIMPIJADI... 8-) 8-) 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back