- Poruka
- 23.504
DkJm:Dvojka iz 102 postaje kvadrat!
Tada imamo:
101-100=1!
Idemo na Atematicku Olimpijadu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DkJm:Dvojka iz 102 postaje kvadrat!
Tada imamo:
101-100=1!

!
Video sam. A gde je Joca? On nam je poslao jednu sliku a mi bismo voleli da vidimo i vas u olimpijskoj odeci!DkJm:Vec sam tri puta pokusao, kao sto mozes i da primetis jer mi treba 10min!

Pozdravljamo mornare, Olimpijske pobednike!DkJm:Ne moze da nakaci sliku, prevelika je, a ja ne mogu da je skratim, na zalost!
Videcu se sutra sa posadom, pa nosim i slike, tako da cemo pokusati da to negde zajedno uradimo!
PoZdRaV do tada
v.v.ilic:Cestitam ti osvajanje svih zlatnih medalja na Starogrckoj Olimpijadi! Ti si nas ponos i zahvaljujemo ti sto si na najbolji moguc nacin reprezentovala nasu ladju.
Nista manje divljenje ne zasluzuju Joca i DkJm jer su pokupili sve srebrne medalje koje su dodeljene na Olimpijadi.

A sada to isto samo pokusajte da ne ponavljate brojeve. :razz: A svi su manji od 16Superbird:4 11 20 35
1 5 13 19
6 4 12 22
4 10 10 24
4 7 9 20
19 37 64

Nemojte se plasiti, evo ajde ja cu da se zrtvujem za tim, i prestupnicu primereno kaznim!v.v.ilic:Slepa putnica nam farba Milicu!!! Bice guzve..........![]()
![]()