rotvajlerka
Zainteresovan član
- Poruka
- 325
Ja sam videla tu devojcicu u jednoj emisiji ima 7-8 i 265 kila pa je bila na operaciji i sad joj koza visi bilo je u jednoj emisiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Iki! Ja znam da za tebe ovo nije bio nikakav problem. Pa ti ides u Srednju skolu. Polozila si Malu Maturu. Ova oblast ti je poznata. Sada cemo da iskusamo malo nove mornare.apocalypse_iki:Napunimo lonac od 9l i prespemo vodu u onaj od 4l
U velikom loncu ostaje 5l...prospemo sve iz manjeg lonca i opet iz velikog sipamo u mali...tada u velikom ostaje 1l
ispraznimo lonac od 4l, naspemo onaj litar iz vel lonca u njega i opet napunimo veliki lonac. Tada jos jednom prespemo vodu iz velikog u manji, u kome ima vec 1l, tako da ce u njega stati samo 3l, a u velikom ce ostati 6l..
Mogli bi da pobegnu sa ladje!
To je tacno, a i resenje (45min) je takodje tacnohemicari:Dao si nepotpun zadatak. Nema nikakvih podataka o tome koliko je hodzi potrebno vremena da se presvuce.
. Nego, gde hodze zive (stvarno ne znam)? Da li ce stici do minateta na vreme?Vitor89:To je tacno, a i resenje (45min) je takodje tacno. Nego, gde hodze zive (stvarno ne znam)? Da li ce stici do minateta na vreme?

hemicari:Novim mornarima cemo prepustiti da resavaju probleme, a mi cemo da kritikujemo V. Ilica...
Dao si nepotpun zadatak. Nema nikakvih podataka o tome koliko je hodzi potrebno vremena da se presvuce.![]()
Hodza se ne presvlaci! On ni cipele ne nosi. Ide bos!!!.....180 km. severozapadno od Brna, 60 km istocno od Praga.Vitor89:Nego, v. ilic-u, gde se nalazi taj grad u Ceskoj? Ja sam bio prosle dve godine (valjda cu i ove) u Brnu na 5 dana, kao saradnja sa gimnazijom iz Brna...

jeele:pozz svima
vracam se posle duzeg vremena...ziva bar!!!
elem...
pa niko se nije setio ladjinog rodjendana dok me nije bilo!!!
zelim nasoj ladji srecan rodjendan!!!![]()
[/QUOTE]Dobrodosla (ziva) kapetane!!! Sto se tice rodjendana, 01.07. cekali smo da ti to objavis.
Znaci, danas je slavlje Pod Palubom?
![]()
pa se vidimov. v. ilic:Teleprinter Krstarice 777

Javi kad dolazis pa da proslavimo!Vitor89:Kada odem ponovo u Češku, pitaću gde je
pa se vidimo
Iako sam se uključio pošto je rođendan prošao, SREĆAN ROĐENDAN!!!
I, da, zastava je super!
Je l' uz Plzensko?v.v.ilic:Javi kad dolazis pa da proslavimo!![]()
I cevapcice. Ima jedan dobar srpski restoran u Kutnoj Hori, 12 km. od mene. Drze nasi srbi.Vitor89:Je l' uz Plzensko?