Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukoliko su njih troje jedini takmicari, Dru je prva, DkJm drugi, a Joca treci.
Valjda je Joca prestigao DkJm-a na drugom mestu (ako je Vilic u svojoj poruci mislio da je DkJm bio 2-gi).
A ako nisu samo oni...
u Grckoj na starim olimpijskim igrama. Ucestvovali su u Maratonu.
Na kojim starim?! Onim pre Hrista ili u skorasnjoj proslosti (nesto sam raspolozen da lupam, mislim, uvek, a narocito sada :p :p )

v.v.ilic:
Ne znaci. ;) Ko je prvi, ko drugi a ko treci? :roll:

aha...reko' malo jezickih smisalica...moglo bi biti logicno?
icon_redface.gif

Vitor89:
A šta ako je Dru /čak/ nekoliko mesta (iako ne sumnjam u nju :)) iza DkJm-a? Onda nije prva!
Ne, ako je trenirala u fiskulturnom odeljenju, mora da je prva :mrgreen:
To je pretpostavka cija je verovatnoca ravna 0 (nuli). Dru je najbolja maratonka Anticke Grcke, to je valjda svima poznata stvar. Sledeca disciplina je bacanje diska. Herkules se vredno priprema, videcemo kako ce se sve zavrsiti!

Danas se odrzala disciplina: bacanje hard-duiska.;) Retko kada, u stvari nikada do sada se nije desilo ovo sto se desilo danas. Umesto klasicnog diska, bacao se nas novi patent. :p Dali znate odgovor? Ko je pobedio? Ja znam da nije tesko odgonetnuti. Mislim da nece biti tesko ni pogoditi ko je bio drugi. Jasna je stvar redosled. Oko drugog mesta je bila velika borba. Ceo stadion je skandirao imena prvih troje. Atina je bila na nogama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ko je osvojio prvo, ko drugo a ko trece mesto?
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ispravljeno!!! Prvih troje ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back