apocalypse_iki
Aktivan član
- Poruka
- 1.497
v.v.ilic:Dru,Joca i DkJm su trenutno u Grckoj na starim olimpijskim igramaUcestvovali su u Maratonu. Joca je u finisu obisao DkJm na drugom mestu. Na kom mestu je zavrsio trku?
na drugom mestu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
v.v.ilic:Dru,Joca i DkJm su trenutno u Grckoj na starim olimpijskim igramaUcestvovali su u Maratonu. Joca je u finisu obisao DkJm na drugom mestu. Na kom mestu je zavrsio trku?

To ja sada pitam vas!Vitor89:Nisam provalio da je bilo pitanje, igrao sam se sa Dragišom
DkJm je treci a Dru(...)?!

Ne znaci.jeele:pozz svima
ako je obisao DkJm-a znaci li to da se okrenuo i nije zavrsio trku jer je okrenut unatraske? jer je obisao nije prestigao?
Valjda je Joca prestigao DkJm-a na drugom mestu (ako je Vilic u svojoj poruci mislio da je DkJm bio 2-gi).Ukoliko su njih troje jedini takmicari, Dru je prva, DkJm drugi, a Joca treci.
Na kojim starim?! Onim pre Hrista ili u skorasnjoj proslosti (nesto sam raspolozen da lupam, mislim, uvek, a narocito sadau Grckoj na starim olimpijskim igrama. Ucestvovali su u Maratonu.
)Vitor89:Valjda je Joca prestigao DkJm-a na drugom mestu (ako je Vilic u svojoj poruci mislio da je DkJm bio 2-gi).
v.v.ilic:Ne znaci.Ko je prvi, ko drugi a ko treci?
![]()
Olimpijske igre Anticke Grcke.Vitor89:Valjda je Joca prestigao DkJm-a na drugom mestu (ako je Vilic u svojoj poruci mislio da je DkJm bio 2-gi).
A ako nisu samo oni...
Na kojim starim?! Onim pre Hrista ili u skorasnjoj proslosti (nesto sam raspolozen da lupam, mislim, uvek, a narocito sada![]()
)

Nisu, naravno. Tu su i Herkules, Paris, Leonida, Prometej i svi ostali. Cak su primeceni i Arhimed, Aristotel, Platon, Diogen, Tales i mnogi drugi.hemicari:Ukoliko su njih troje jedini takmicari, Dru je prva, Joca drugi, a DkJm treci.
) iza DkJm-a? Onda nije prva! 
Prihvatamo patent jednoglasno.intra:Učinilo mi se da sam vidjeo riječ telerinter, ali nemogu da je nađem, pa ću da je patentiram - to je uređaj za rintanje na daljinu (može i računar da bude)![]()
To je pretpostavka cija je verovatnoca ravna 0 (nuli). Dru je najbolja maratonka Anticke Grcke, to je valjda svima poznata stvar. Sledeca disciplina je bacanje diska. Herkules se vredno priprema, videcemo kako ce se sve zavrsiti!Vitor89:A šta ako je Dru /čak/ nekoliko mesta (iako ne sumnjam u nju) iza DkJm-a? Onda nije prva!
Ne, ako je trenirala u fiskulturnom odeljenju, mora da je prva![]()
Cestitam na novom patentu!Vitor89:Jeeeeeee, bacanje Hard-duiska

Dali znate odgovor? Ko je pobedio? Ja znam da nije tesko odgonetnuti. Mislim da nece biti tesko ni pogoditi ko je bio drugi. Jasna je stvar redosled. Oko drugog mesta je bila velika borba. Ceo stadion je skandirao imena prvih troje. Atina je bila na nogama!
Ako ne znas ti bar procitaj. Lepo pise.Vitor89:NEMAM POJMA!!! Jedino ako su pocetna slova HARD-DUISK pa unazad, jer je Herkul 4-ti, ali prrrf
U SANKR sam uneo objasnjenje svog patenta, pa moras malo da kuc-kuc, klik-klik

Da, ali put je pogresan.Procitaj ponovo!Vitor89:4- Herkules
3- ARistotel
2- Demokrit
1- D(u)I(sk)ogen
Nesto kao akrostih. Jesam li rekao da volim da lupam... Mozda je pun mesec, pa sam se uziveo![]()
Kod nas jos niko nikada nije lupao!Vitor89:Da, recite mi kada preteram sa lupanjem, ja sam ne znam za granicu![]()
Ni ti ne lupas! Radis sasvim normalno, trazeci pravi put ka resenju. To je inace nasa ispravna naucno-istrazivacka metoda!