guitarrr_babe
Domaćin
- Poruka
- 4.381
Pečurka pa još na žaru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I što sam ja sada čistio svu onu ribu kada će se spremati sušeni losos???v. v. ilic:Kao nagradu Intra sprema susenog lososa sa limunom i morsku salatu u maslinovom ulju i vinskom sircetu.
Ma početnička sreća...DkJm:Vidim da si bas poceo dobro resavati zadatke !
Kako sto?Vitor89:I što sam ja sada čistio svu onu ribu kada će se spremati sušeni losos???
Pa pripremao si je za susenje. 
Ta sa crvenom glavom je otrovna! I ne priprema se na zaru!guitarrr_babe:Pečurka pa još na žaru
E, to je veliki problem.guitarrr_babe:Hoću, samo ne mogu da obećam da ću biti vredan mornar :-D
Kod nas se mukotrpno radi. Jede se i pije Pod Palubom,Pa ne može tako brzo da se osuši, a koliko sam video ima dosta u zalihama. Jedino ako smislim neki expresni sušač mesa, kada nastupi nestašica da se imav. v. ilic:Kako sto? Pa pripremao si je za susenje.
Mozte, naravno. Ako ti treba poboc za ubijanje azdaja tu je nase Fiskulturno odelenje. Slon Malisa, Mis Velisa, Meda Dragisa, Kuca Milica (eno je na zastavi) Papagaj Rajko i Zegar (ukrstena divlja zver od Zeca i Tigra)guitarrr_babe:Ovaj deo sa mozgom :-) Čekajte samo da poubijam neke aždahe na fakultetu, pa ću da se preselim kod vas. Može?
sto bi znacilo sta???v. v. ilic:Mozte, naravno.
Sto bi znacilo: Moze, naravno. Kao sto je Rotvajlerka videla, to je nova rec u nasem recniku!Vitor89:sto bi znacilo sta???

Cistacice nemamo! Te poslove obavljaju Intrini Japanci. Brod takodje nemamo! Imamo ladju.guitarrr_babe:Važi se, apsolutno.
Javljam o uspehu, ako mi sledeći post bude umazan krvlju, ništa se ne sekirajte, to sam malo pustila krv aždahi. Nadam se da imate čistačice na brodu :-)

Crvena glavica, bela nogica.
Kad gava postane crna i nogica ce postati crna.
Crvena glavica, bela nogica.
Kad gava postane crna i nogica ce postati crna.
...Kod nas se niko nikada ni na koga ne ljuti. Mi samo koristimo sopstveni recnik. A vidim da se u poslednje vreme on obilato obogacuje.guitarrr_babe:Izivnite, za nepoznavanje nautičke terminologije :-D Tražim izmenu zapisnika, neka bude da sam rekla "lađa"
Tvoj propust je samo tehnickog karaktera.Jesteeeeeeeeee.............to je drvce od sibice. Bravo marah!marah:Hej! Da nije sibica?
I to si pogodila. Nova rec.marah:jel to nova rec...

Marah, nemoj ti da kuvas!!! Pogledaj sta se desi kada se jede tvoja hrana:http://freevideo.cz/mskr/11023/
Ako imate problem oko ulaska slobodno pritisnite OK.