Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ah, pozovi me!!!

51-takuzmizavol.jpg

v. v. ilic:
A jesi li citao malo ovaj nas Dnevnik? Njegov sastavni deo je i SANKR, tema na kojoj treba da te promovisemo za stalnog clana posade. Tamo ima i patenata. Polozi zakletvu i idemo na sledece putovanje.
Ja sam mlad, zelen i neupućen, tako da nemam pooooojma o čemu pričaš.
Nisam čitao ništa, skorije sam se uključio, tako da... A šta je SANKR?

Vitor89:
Ja sam mlad, zelen i neupućen, tako da nemam pooooojma o čemu pričaš.
Nisam čitao ništa, skorije sam se uključio, tako da... A šta je SANKR?
Dnevnik, to je ova tema na kojoj trenutno postujes. SANKR je Srpska Akademija Nauka Krstarica-zavod za patente, tema koju cu ti sada podici da je vidis. Dnevnik treba da pocnes da citas od Petog posta, pa da vezbas mozak, kako kazes. Posle procitanih desetak stranica bice ti sve jasno. Inace imamo mnogo mornara koji su se ukljucili kasnije a temu - Dnevnik- poceli da citaju od pocetka. Upoznaces sve clanove nase posade a videces i nasu zastavu. Ako te interesuje kako izgleda, samo kazi, postavicemo ti je da je vidis ipre nego sto citanjem do nje dodjes.
Srecan pocetak citanja ti zelim. Bice ti veoma zanimljivo, veruj mi.

Prvo: Iščitao sam 20-ak stranica i izgleda mi vrrrrrrrrrrrrrrrrrlo zanimljivo! :razz: :razz:
Drugo, evo moje zakletve:

JA Vitor polazem zakltevu da cu cuvati ladju i biti veran mojoj druzini do kraja, da cu viriti sa palube Krstarice777 najmanje tri puta na dan, da cu prijavljivati nove patente redovno, i u dobru i u zlu uvek tu u druzini .

Samo vi navalite. Kuhinja je izvanredna.:p Inace, ja cu malo biti zauzet na Pod Palublju pa necu ici na teleprinter da vidim da li nas neko trazi. Javicu se popodne ili uvece da svecano primimo u redove novog clana i da pozovemo ostale da poloze zakletvu. Naravno, ukoliko neko pre mene ne izvrsi svecani prijem.;)

MMMMMMMMMMMMM, Intra, ne zadirkuj :) !
Vitor, zelim ti od srca dobrodoslicu, a i MARAH, samo jos i zakletvu da polozi.
Konacno opet malo akcije na ladji.
Baltazare, vidi da li ima neceg na telerinteru... Druzina koja ukljucuje Dru, Jocu111 i DkJm(tj. mene :) ) ce biti otsutna na nekoliko dana usled odmora nasih sivih celija :) !
Veliki pozdrav od mene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back