- Poruka
- 23.504
Ah, da! Proximo, da li znas sta je sa onim vasim otmicarom sto je sam sebe uhapsio?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jos kad ne bi tamo bio znak pitanja ja bih im poslao odgovor.apocalypse_iki:Ima 60 kg? Znaci, oporavila se?![]()
Idalje? To ti je kada se skace u dalj? Ili je nova rec?proximo:Hehehe, pitanje je da li je idalje u poteri za sobom?
Za jedno sam siguran a to je da se nemoze sakriti. heheheh

v.v.ilic:Jos kad ne bi tamo bio znak pitanja ja bih im poslao odgovor.![]()

Tacno!!! Hvala ti Iki na pomoci. Nas junak je na slobodi. Pogledajte ga sta radi!apocalypse_iki:hehe...ima 60kg, dakle, oporavila se..![]()
Ja sam im to preporucio. On priznaje da je to dobar nacin i tako je uradio drzeci Superbirda u istom zahvatu.intra:Nek siđe do najniže prečke i hop![]()

Ja sam mi to preporucio. On priznaje da je to dobar nacin i tako je uradio drzeci Superbirda u istom zahvatu.
Sada hoce da se pred svetom pokaze i hoce da skoci sa one poslednje koja je visoka 40 metara od zemlje.

Ne znam o cemu pricas!proximo:Jel ti to sam sebi preporucio ???hehehe;-)
.......................................................
E, nece tako. To je nevidjeni smotanko. Boji se da promasi platno!intra:A pošto su merdevine vatrogasne tu negdje imamo i ono platno što ga zategnu vatrogasci pa možeš skočiti na njega nema slike

Ideja je sasvim dobra. Ali ti njemu ne mozes da sapnes nista! On je na telefonskoj vezi samnom.Superbird:Ja sam mu sapnuo da skoci na krov na koji su merdevine naslonjene, ne znam da li ce hteti...![]()
A tamo ga ceka nase Fiskulturno odelenje!
joooooj. blago njemu. :wink:Jeste. To je bilo resenje koje je dao Intra. Onom otmicaru je bio to zadatak. Posle su mu apetiti porasli pa je hteo da se pokaze pred svetom kako moze da skoci i sa poslednje precke i visine od 40 metara. Superbird i Mica su problem resili.DkJm:Pa dobro, kada nije poenta da sidje do nizih lestvica i skoci, onda se slazem sa Micom, ali Baltazar bi nam mogao pomoci tako sto ce nam reci da li je tacno!