Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam dobio izvestaj da je odmah posle hapsenja pobegao. Bio je brzi i od svoje senke. Cuo je za nase Fiskulturno odelenje.:lol:

85-stin.jpg

Evo opet za nas posla!!! Otmicar nam drzi slepog putnika Superbirda!
06-pan8.jpg

Kaze da ce da ga pusti ako mu resimo problem. Treba da skoci sa merdevina, onih vatrogasnih, koje su visoke cak 40 metara. On bi ipak da ostane ziv. Pita sta da radi.
Hajde da ga posavetujemo i spasemo Superbirda. :p

Superbird je dao resenje za skok. Medjutim, on nije jos "izvezban" u resavanju! ;)
Ja mislim da on moze bezbedno da skoci sa merdevina i sa poslednje precke negde na balkon visespratnice ili kroz prozor u neku sobu. :p A tamo ga ceka nase Fiskulturno odelenje! :lol: :lol: :lol: joooooj. blago njemu. :wink:

DkJm:
Pa dobro, kada nije poenta da sidje do nizih lestvica i skoci, onda se slazem sa Micom, ali Baltazar bi nam mogao pomoci tako sto ce nam reci da li je tacno ;) !
Jeste. To je bilo resenje koje je dao Intra. Onom otmicaru je bio to zadatak. Posle su mu apetiti porasli pa je hteo da se pokaze pred svetom kako moze da skoci i sa poslednje precke i visine od 40 metara. Superbird i Mica su problem resili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back