- Poruka
- 23.504
Casa ili flasa potpuno je svejedno, Tamo ima i plasticnih tanjira kako ja vidim. Medjutim, racuna se svaki komad i njih je, brojali su, tacno 10987.apocalypse_iki:10987 casa
Cestitam Iki, ti si to tacno izracunala iako nisi brojala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Casa ili flasa potpuno je svejedno, Tamo ima i plasticnih tanjira kako ja vidim. Medjutim, racuna se svaki komad i njih je, brojali su, tacno 10987.apocalypse_iki:10987 casa
...a ti i Dru?
Ne znaju gde da idu ili sta traze?v.v.ilic:Ova kolona ide u istrazivacku misiju. Culi su da se pojavilo nesto sto stalno menja svoj lik ali uprkos svemu to je uvek okruglo. Idu da traze a ni sami ne znaju kuda.
Ko zna neka pomogne
apocalypse_iki:Jesam, u NS..medicina..falio mi bod za budzet...a ti i Dru?
!DkJm:Pa sta mislis!
Dru i ja smo upisali hemiju u Bg-u!
Iskreno, nadam se da cemo moci barem da se upoznamo nekada, posto si sada "bliza"!
tj, bicemo u oktobru.. 
!
!!!!Oni traze ono sto stalno menja svoj lik a ipak uvek je okruglo. Sta je to?Vitor89:Ne znaju gde da idu ili sta traze?
Jaooooo, nije glupo. Upravo to traze. Idu da vide mesec. Pojavio se iza brda.Vitor89:Možda Mesec -menja lik ali je uvek okrugao. Znam da glupo zvuči, ali ništa drugo mi ne pada na pamet.
Sto da ne, da razvijam vijuge mlaov. v. ilic:Imas li nameru da ostanes sa nama?

!Vidjacete uuuuuuu koliko takvih laspusaDkJm:Hehehehehehe, napokon neka kreativno nova rec "MLAO"
A jesi li citao malo ovaj nas Dnevnik? Njegov sastavni deo je i SANKR, tema na kojoj treba da te promovisemo za stalnog clana posade. Tamo ima i patenata. Polozi zakletvu i idemo na sledece putovanje.Vitor89:Vidjacete uuuuuuu koliko takvih laspusa![]()
Ja sam mlad, zelen i neupućen, tako da nemam pooooojma o čemu pričaš.v. v. ilic:A jesi li citao malo ovaj nas Dnevnik? Njegov sastavni deo je i SANKR, tema na kojoj treba da te promovisemo za stalnog clana posade. Tamo ima i patenata. Polozi zakletvu i idemo na sledece putovanje.
Dnevnik, to je ova tema na kojoj trenutno postujes. SANKR je Srpska Akademija Nauka Krstarica-zavod za patente, tema koju cu ti sada podici da je vidis. Dnevnik treba da pocnes da citas od Petog posta, pa da vezbas mozak, kako kazes. Posle procitanih desetak stranica bice ti sve jasno. Inace imamo mnogo mornara koji su se ukljucili kasnije a temu - Dnevnik- poceli da citaju od pocetka. Upoznaces sve clanove nase posade a videces i nasu zastavu. Ako te interesuje kako izgleda, samo kazi, postavicemo ti je da je vidis ipre nego sto citanjem do nje dodjes.Vitor89:Ja sam mlad, zelen i neupućen, tako da nemam pooooojma o čemu pričaš.
Nisam čitao ništa, skorije sam se uključio, tako da... A šta je SANKR?

Inace, ja cu malo biti zauzet na Pod Palublju pa necu ici na teleprinter da vidim da li nas neko trazi. Javicu se popodne ili uvece da svecano primimo u redove novog clana i da pozovemo ostale da poloze zakletvu. Naravno, ukoliko neko pre mene ne izvrsi svecani prijem.
!
) ce biti otsutna na nekoliko dana usled odmora nasih sivih celija
!