Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A oba govore istinu?
Ako je Hose najbolji u gradu i govori istinu, on je No1. Onda znači da Orlando malkice lagi.
Ako je Orlando najbolji u ulici, znači da je bolji od Hosea, koji lagi da je naj u gradu.
Ako su obe istine... Hmmm.
Oba jednako dobri? Uh...

jomini:
A oba govore istinu?
Ako je Hose najbolji u gradu i govori istinu, on je No1. Onda znači da Orlando malkice lagi.
Ako je Orlando najbolji u ulici, znači da je bolji od Hosea, koji lagi da je naj u gradu.
Ako su obe istine... Hmmm.
Oba jednako dobri? Uh...
Obojica govore "svoju" istinu :lol: Oni hoce da privuku musterije. Kod koga ces se ti brijati?

Ali znaj, obojica misle da su najbolji. Kod nas (ljudi) to je normalna stvar. I ti za sebe mislis da si najbolji moderator :P(ja glasao za tebe, jer tamo nema ni jedan akademik sem tebe :wink: )

proximo:
Moguce je mozda ako je u pitanju jedna osoba, Hose Orladno???
Ja sam imao (u svoje vreme, dok sam studirao) druga Hose Orlando Morales Rohas. Studirao je medicinu u Novom Sadu, ali taj je iz San Hosea, iz Kostarike! Znaci, nije berberin :P Drugog nekog Hose Orlanda ne znam :wink: ali u Tampiku, u ulici u kojoj se nalazite, ispred berbernica radi se o d v o j i c i brica. Umalo se nisu potukli, to ste videli!

Ideja kao resenje nije losa, ali ne znam kako bi mogao da brije dvojicu u isto vreme :lol: Da trci iz jedne do druge brijacnice? Bilo bi nezgodno, mogao bi nekoga (ako ne i obojicu) u toj brzini da posece, nedaj Boze da zakolje. :shock: Onda ne bi bio najbolji! :oops:

[Ali sta znas, kod nas na SANKR-u ima svakakvih patenata, sto priznatih, sto ne priznatih :wink: ]

PS: Dobio si specijalnu nagradu za medicinu! Klonirao si bricu! :shock: :roll:

Vidim da ste u velikom broju pred berbernicama. Ne mozete da se odlucite gde ce koji da se brije. Idite iza coska. Tamo je brica Pedro!!! Uistinu, on se ne hvali da je najbolji u gradu ili u celom Mexiku, ali ima jedan drugi problem.

Pedro na svojoj radnji ima napisano: "Ja brijem samo one koji se ne briju sami" :roll:

A ko pobogu brije onda Pedra? :(

Hajde akademici, problem je srodan, pa kada resite jedan resicete i drugi. Priznajem samo jedno resenje!!! :lol: Drugo ne morate da date i idemo dalje.

Ja odoh po medu, otisao je u planine Siera Madre. Tamo ima snega a on misli da je zima i otisao da spava! :P

jeele:
ali mislila sam na pedera
ko njega brije? pa zena...ili uzme ogledalo
zasto bi trosio pare kod najboljeg ulicnog berberina ili najboljeg gradskog - kad moze i ovako?

Nisi valjda mislila na pedera? Takav se nije ovde spominjao! Spominjao se Pedro, dakle, mogla si da mislis na Pedra! :lol: :lol: :lol:

Ne moze zena da ga brije, jer ON brije sve koji se ne briju sami. (Ne njegova zena! :lol: )

Ne moze ni da uzme ogledalo jer bi svejedno brijao sam sebe a on brije iskljucivo one koji se ne briju sami! :P (Pise mu to na tabli! :P )

Ne lazu, ne lazu. Lagao je samo jedan od brace blizanaca kod ljudozdera Kuku-Lele. Ako se secas, od onda niko ne laze. (Mis je samo navlacio gusare da ih slon istaba. To je varka a ne laz! :lol: ) Mexikanci su mnogo posteni ljudi. Narocito: Hose, Orlando i Pedro!
:wink:
A kod koga ces ti da se brijes? Ja ti preporucujem: obrij se kod najboljeg! :roll:

v.v.ilic:
Vidim da ste u velikom broju pred berbernicama. Ne mozete da se odlucite gde ce koji da se brije. Idite iza coska. Tamo je brica Pedro!!! Uistinu, on se ne hvali da je najbolji u gradu ili u celom Mexiku, ali ima jedan drugi problem.

Pedro na svojoj radnji ima napisano: "Ja brijem samo one koji se ne briju sami" :roll:

A ko pobogu brije onda Pedra? :(

Hajde akademici, problem je srodan, pa kada resite jedan resicete i drugi. Priznajem samo jedno resenje!!! :lol: Drugo ne morate da date i idemo dalje.

Ja odoh po medu, otisao je u planine Siera Madre. Tamo ima snega a on misli da je zima i otisao da spava! :P
Pedro je poreklom Indijanac i ne mora da se brije!

Proksimo, dobices nagradu za medicinu u istom rangu kao Jeele! :P Ona od njega napravi pedera, ti pravis zensku :P Jadan Pedro! A tako je lepi mexikanac! (kao nasi .....) Necu da vam kazem koji! Resicete zadatak :wink:

Ti mi ne rece kod koga ces da se brijes. Cela posada zarasla u brade, samo se jos Jeele drzi. :lol:

Pedro nije najbolji ( nije to napisao ) niti ga kandidatura interesuje. Pedro brije svakoga, to si u pravu! :lol: Ona dvojica se svadjaju ko je bolji ali musterija nemaju! :lol:

Ali nemam odgovor: Ko brije Pedra?

Koji je bolji od Hosea i Orlanda! (Nema veze sto nemaju musterije, njima je vazna titula! :lol: :lol: )

jeele:
pedro prati najnoviji trend - brade su u modi!

Eto, a ja znam zasto sam tebi dao kormilo u ruke! Vidis sta znace one dve ruze u kosi! Pedro se ne brije !!! Nije to nikakva nova moda! Pedro je bio kod nas u Cetnicima pa se naucio kako se zivi bez berberina! :lol:

Evo, ja uhvatio medu na spavanju i idemo ka ladji. Usput zaradjujemo neki pezos. Medu sam vezao oko vrata a on pokazuje razna umeca! "Igraj medo igraj", Hajde medo pokazi kako se penje uz banderu! Lezi medo na ledja..." Samo da vidite kako pljuste pezosi. Imamo pun sombrero! Mali prilog za popravku ladje. Ona rupa od Veljka jos stoji. Zbilja! sta je sa Veljkom? Niste ga jos izvadili iz utrobe ladje? Pa on ce nam umreti gladan i zedan! :shock:

intra:
Bolji je Orlando jer je biti najbolji u ulici bitan i potreban uslov da bi bio najbolji brico u gradu, tako da jedino Orlando može biti najbolji i u kvartu, a i u gradu. (a i znam čovjeka)

Intro, nije. U svim katalozima, pogotovu onim iz Tampika, uvode najbolje brice u gradu! Turisti tamo dodju pa su onda u dilemi. I naravno svi zavrse kod Pedra! :lol:

Kada krenemo, reci cu vam istinu. Cekajte da jos malo skupimo medo i ja neki pezos! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back