- Poruka
- 23.504
Treba dati odgovor. Ako je Hose najbolji u gradu a Orlando u ulici (a obojica su iz iste ulice) ko je onda bolji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obojica govore "svoju" istinujomini:A oba govore istinu?
Ako je Hose najbolji u gradu i govori istinu, on je No1. Onda znači da Orlando malkice lagi.
Ako je Orlando najbolji u ulici, znači da je bolji od Hosea, koji lagi da je naj u gradu.
Ako su obe istine... Hmmm.
Oba jednako dobri? Uh...
Oni hoce da privuku musterije. Kod koga ces se ti brijati?
(ja glasao za tebe, jer tamo nema ni jedan akademik sem tebe :wink: )Ja sam imao (u svoje vreme, dok sam studirao) druga Hose Orlando Morales Rohas. Studirao je medicinu u Novom Sadu, ali taj je iz San Hosea, iz Kostarike! Znaci, nije berberinproximo:Moguce je mozda ako je u pitanju jedna osoba, Hose Orladno???
Drugog nekog Hose Orlanda ne znam :wink: ali u Tampiku, u ulici u kojoj se nalazite, ispred berbernica radi se o d v o j i c i brica. Umalo se nisu potukli, to ste videli!
Da trci iz jedne do druge brijacnice? Bilo bi nezgodno, mogao bi nekoga (ako ne i obojicu) u toj brzini da posece, nedaj Boze da zakolje. :shock: Onda ne bi bio najbolji!
ops:hhehheheDobio si specijalnu nagradu za medicinu! Klonirao si bricu!

Drugo ne morate da date i idemo dalje. 
jeele:zena![]()
ili uzme ogledalo...

jeele:ali mislila sam na pedera
ko njega brije? pa zena...ili uzme ogledalo
zasto bi trosio pare kod najboljeg ulicnog berberina ili najboljeg gradskog - kad moze i ovako?
)
(Pise mu to na tabli!
)
) Mexikanci su mnogo posteni ljudi. Narocito: Hose, Orlando i Pedro!Pedro je poreklom Indijanac i ne mora da se brije!v.v.ilic:Vidim da ste u velikom broju pred berbernicama. Ne mozete da se odlucite gde ce koji da se brije. Idite iza coska. Tamo je brica Pedro!!! Uistinu, on se ne hvali da je najbolji u gradu ili u celom Mexiku, ali ima jedan drugi problem.
Pedro na svojoj radnji ima napisano: "Ja brijem samo one koji se ne briju sami"
A ko pobogu brije onda Pedra?
Hajde akademici, problem je srodan, pa kada resite jedan resicete i drugi. Priznajem samo jedno resenje!!!Drugo ne morate da date i idemo dalje.
Ja odoh po medu, otisao je u planine Siera Madre. Tamo ima snega a on misli da je zima i otisao da spava!![]()
jomini:Pedro je poreklom Indijanac i ne mora da se brije!

Ona od njega napravi pedera, ti pravis zensku
Jadan Pedro! A tako je lepi mexikanac! (kao nasi .....) Necu da vam kazem koji! Resicete zadatak :wink:

Onda, ni Hose ni Orladno ne mogu brijati nikoga, tako da je Pedro najbolji brico.
Ona dvojica se svadjaju ko je bolji ali musterija nemaju!
)jeele:pedro prati najnoviji trend - brade su u modi!

intra:Bolji je Orlando jer je biti najbolji u ulici bitan i potreban uslov da bi bio najbolji brico u gradu, tako da jedino Orlando može biti najbolji i u kvartu, a i u gradu. (a i znam čovjeka)