Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo jeele, vidis kako si ti pametna devojcica! Pardon, Akademik SANKR! :lol:
Evo kako je to bilo:

Naseg uvazenog akademika Veljka Milkovica su izbrisali sa Wikipedije. Onog trenutka njegov patent "Antigravitaciona masina"vise nija vazio. Posto je leteo iznad nase ladje, dakle u prostoru gde po tvom patentu NEMA GRAVITACIJE, zbog uticaja meseceve gravitacije morao je da BUM TRAS. Sada se dere i kuka pod palubom a nasi mornari (pardon akademici) ga ne cuju posto su jos pod uticajem veselja. Spavaju!

Ti kao pravi kapetan ladje budno pratis zbivanja na njoj i sigurnom rukom kormilaris ka Tampiku, da ukrcamo medu.

Vidis, odkako si stavila crvenu ruzu u kosu, bolje rezonujes. Ruza ubrzava razvoj mozga i pojacava intelektualne sposobnosti! :lol:
Ljiljan ne! :(

jeele:
ovaj...kao trenutni kapetan ladje pocinjem da se brinem za svoju posadu :-?
gde ste?? gde ste?? mrak je...jesam ikad pomenula da ne volim mrak kad sam sama?

Nisi sama, posada je uz tebe iako spava. A ja sam imao strahovit susret sa kapetanom Kukom (ne znam sta trazi u meksickom zalivu kada je poslednji put vidjen u 19-om veku negde oko Australije). Bila je strasna bura, cikloni i tajfuni pa su mi sve telekomunikacione veze sa Krstaricom 777 bile u prekidu. Malopre su kvarovi otklonjeni i mozemo se cuti. Javicu se za par sati, moram da obavim jos neke poslove posto sam bio vrlo dugo mimo domasaja.

Eto, Intra sedi na vrh jarbola i ne vidi niti pitanje niti vidi da smo stigli u Tampiko. Idemo ulicama i pitamo za hacijendu gde meda odmara i odakle nam je poslao sliku. Naidjosmo na jednu ulicu u kojoj:

Svadjaju se dvojica berbera. Ko je bolji, ko bolje brije? Naljuti se brica Hose i napisa na svojoj berbernici: "Najbolji berberin u gradu"! Razjareni brica Orlando napisa na svojoj berbernici: "Najbolji berberin u ulici!!"

Nasa posada je u cudu.:shock: Gde se obrijati? Akademici su ponosni, para imaju koliko hoces a svaki od njih bi da se obrije kod onog boljeg. A ono, dve berbernice, jedna pored druge, vrata do vrata a natpisi ovako istaknuti!! :P

Ostade dilema nasoj posadi: KOJI JE BRICA BOLJI? Hose ili Orlando!

Hajde, resavajte a ja idem da trazim medu! :lol:

PS: I Jeele moze da resava iako nece da se brije! :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back