Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sad... krug ili jaje... krug je geometrijska slika, a jaje je ioak geometrijsko telo... Nema smisla porediti ih... Jedino da je ono neki poprecni presek jajeta... ili lopta presecena trima ravnima pod nekim sasavim uglovima... :)
POzzzz od mene a slika malo kasnije...

Vitor89:
pa sad... krug ili jaje... krug je geometrijska slika, a jaje je ioak geometrijsko telo... Nema smisla porediti ih... Jedino da je ono neki poprecni presek jajeta... ili lopta presecena trima ravnima pod nekim sasavim uglovima... :)
POzzzz od mene a slika malo kasnije...
Sta ti ocekujes od gusara? Da znaju sta je geometrijska slika a sta telo? :p Oni su fotografisali i poslali sliku. Dakle, sve je samo nacrt. A na njemu ne pravis reljef!!:lol: :lol: :lol:

Dobro jutro posado i slepi putnici. Koliko sam mogla da zakljucim iz problema koje dobijamo u poslednje vreme,mislim da se i ovde radi o optickoj varci. Dakle, slazem se sa odgovorom koji je dala marah:"recicemo gusarima da je sve u redu i da je lopta sasvim okrugla" :lol: :lol: :lol: Sto se tice Vitora i tu se slazem da gusari ne znaju sta je lopta! :lol: :lol: :lol:

Javio sam gusarima da se radi o optickoj varki i da je lopta sasvim okrugla. Videli su tek kada su je uzvadili iz mreze u kojoj im je Joca doneo. Inace, Jocu sam primetio na drugim gusarskim brodovima. Moram da zavirim na njihovu palubu da vidim da li nema jos neke probleme.

Cestitam mornarima na resenju!

Kao sto sam i pretpostavio. Joca je na gusarskom brodu i zabavlja se u jednom velikom balonu. Ja sam ga primetio kroz durbin. Ha,ha,ha......Joco, Joco....

49.jpg

Ili sam se prevario? Mozda je neko drugi zarobljen?:(

Jos samo kad bi mi mornari objasnili!;)

Mi znamo da cuveni japanski gusari koji su nam poklonili ladju Parapicu i Secekitu trguju i sa slonovima. Od onog doba kada smo se rastali sa njima mnogo su unapredili svoje trgovacke aktivnosti imaju cak i svoju zastavu na kojoj je nacrtan nas slon Malisa. Evo je:

4.gif

Samo ne znam koliko nogu ima Malisa na ovoj slici!:( Ume li neko od mornara da izbroji ove noge?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back