rotvajlerka
Zainteresovan član
- Poruka
- 325
Ma ti mene zeza daj tu sliku bre!!!!!
Zegar ! Zegar ! ! Zegar ! ! !
Zegar ! Zegar ! ! Zegar ! ! !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eto odgovorila ti je kapetan Jeele. Ima slike ali je treba naci. Onaj ko cita Dnevnik uvek nadje ono sto mu treba!rotvajlerka:NJega velikog?
!
(a to cete i videti)
!
!!!!Koju? Alhemicarsku ili atleticku? Na Starogrckoj ste bili najbolji. Dru prva a Joca i ti delite drugo mesto. Herkules je bio treci!DkJm:Vidim da su se novi clanovi jako lepo raspisali, pa je bio problem i procitati sve te brojne strane, svaka cast!
Hemicari, jel ste se vrnuli normalnom zivotu u Americi!
P.S. Dru i ja smo pozvani na onu olimpijadu, ali na nasu veliku zalost moci ce da ide samo jedan!!!!

!

Tu je premesten a ne pomeren ceo broj a i atematicki nije ispravno. Trebalo bi: 101=1+ 102 A to nije tacnoapocalypse_iki:101 = 102 - 1
doduse, ovde nije pomerena cifra, ali.. mozda moze da prodje![]()
Ne pise da treba premestiti jednu cifru. Samo pomeriti.Vitor89:Mozda fora sa rimskim brojevima
CI - CII = I ---------> CII - CI = I
ili
CI - CII = I ---------> CII - CII = *** (kao neka nula -rimska)
Drugo reshenije ne vidim za premestanje jedne cifre.
Mada, ovo sto sam ja ucinio je sabiranje na rimski nacin.
Ako je premestanje u smislu "moz' da sabiras sa onim gde ga premestis" onda u arapskim upada samo
101-102=1---------> 102-102=0
Sta znam...
Ti se nisi razbudila kapetane. Treba pomeriti samo jednu cifru! A ti vrsis matematicke radnje!jeele:hm...
101-102=1 /+2
103-100=3
pomeraj cifara mogu biti dve susedne nule, koje ne bi menjale rezultat
Nema nikakvih mahinacija sa brojevima i ciframa. Ovo sto si napisala je vise nego pomeranje! To bi bilo pretumbavanje.jeele:od 101 napravimo 01 sto bi ustvari bilo 1
i da onda to izgleda 01 - 102 = 1 medjutim da od one jedinice napravimo minus (-) i onda bude tacno
01 - 102 = -1
ili je to premestanje cifre...
!