RADIC MITA
Početnik
- Poruka
- 44
Pa levav.v.ilic:Koja?:-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa levav.v.ilic:Koja?:-(
Koliko je leva a koliko desna? :-(RADIC MITA:Pa leva

Nisam! Dobijao sam neke poruke na email na engleskom jeziku a one su mi otisle u spam. To sam sve izbrisao.hemicari:Mito, 8 * 2 = 2 * 8
V. Ilicu, dobar zadatak... Nego, jesi uspeo da instaliras chat?

Zato i postoji zadatak. Da se uradi i dokaze, ne da se pretpostavlja.RADIC MITA:Znas,sta nisam sabirao a kad se sabere pretpostavljam da je neka mala razilika.Tako da ipak nisam siguran.
Mito, ti si negde pobrkao zakone matematike. :wink:RADIC MITA:Ko kaze u matematici je pola stvari pretpostavka.....mislim u zadacima,matematicari se sluze samo teorijom,kada je u pitanju algebra.Bas sam pre neki dan resavao neki zadatak sa proizvodom prvih ne znam koliko brojeva,pa je bilo pitanje,sa koliko nula se zavrsava ovaj proizvod.Resenje je 24 nule.Ali kada se uzme digitron to ispadne daleko vise nula.![]()

Treba sabrati oba broja. Ne treba u njih samo gledati.rotvajlerka:ma jedna je ovako veca ako tako gledamo mada to su isti brojevi samo gledani sa druge strane

Bravo!!! Cestitam.rotvajlerka:evo zbira
1.083,676,269 | 1.083,676,269
isti su
Matematika kao pretpostavku koristi samo ono sto zeli dokazati, inace to je i jedan od metoda dokazaivanja!RADIC MITA:Ko kaze u matematici je pola stvari pretpostavka.....mislim u zadacima,matematicari se sluze samo teorijom,kada je u pitanju algebra.Bas sam pre neki dan resavao neki zadatak sa proizvodom prvih ne znam koliko brojeva,pa je bilo pitanje,sa koliko nula se zavrsava ovaj proizvod.Resenje je 24 nule.Ali kada se uzme digitron to ispadne daleko vise nula.![]()
Da bi sve case dodirivale astal, morali bismo da napravimo i cetvrti potez. Ali, ideja je dobra. 

Kako ne ides? Pa mi rucamo kod Intre u kafani Pod Palubom!rotvajlerka:ja ne idem u kafanu![]()

E, sad razumem! Idi u tu kafanu i pokazi ruskim generalima kako se to radi!rotvajlerka:Moram da odem sad u tu kafanu
case vec stoje V A V
1. pokret pomerimo drugu i trecu V V A
2. pokret pomerimo drugu i trecu V A V
3. pokret pomerimo prvu i trecu A A A