Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rotvajlerka:
generali ha ti neznaju ocigledno ni da kazu avante ili bilo sta drugo ni bilo koju naredbu ako case ne umeju da okrenu
svejedne

JASNO KAPETANE!
Kapetan jeele jos nije stigla. Rekla je da ce doci za nedelju dana. Ima neka Privatna Posla. Mislim da ce te ona svecano docekati i uruciti prijemnicu na ladju licno! :wink:
Ja sam samo teleprinterista i degustator hrane u Intrinoj kuhinji. :lol:

rotvajlerka:
posto sam novija mogu li se usuditi(:p)da pitam ko je ko

kapetan(sad sam saznala ali ipak listu ako moze)
kuvar
...
i sta sam ja

Ipak moras procitati ceo Dnevnik. Tada ces saznati sve potaman. Lista je dugacka i tesko je da ti to pisem, posto pored svake osnovne obaveze koje neko ima na ladji ima i niz drugih aktivnosti. Tesko je napraviti takav spisak. Da li si videla zastavu?
Sto se tice tvog zanimanja i obaveza isti je kao kod Mice 07. Obilazak palube i prijavljivanje kvarova, nezeljenih putnika i slicno. Kasnije cete dobiti i dodatna ovlascenja. Tebe jos ceka polaganje Male Mature. Imamo dva nesvrsena djaka. Evro i ti. Tu je i Lexa koja se povremeno pojavi na ladji pa se ponovo sakrije Pod Palubu i zajedno sa Fiskulturnim odelenjem kuje zaveru protiv svoga brata. I tako to. Ima mnogo zanimljivih stvari. Samo treba zaviriti u svaku sobu (stranica Dnevnika) i sve ce ti odjedanputa biti jasno. :wink:

v.v.ilic:
I taj odgovor je tacan samo ja sam pristalica principa generalne ociglednosti. Mozda polaznici u Osnovnu Skolu nece prepoznati resenje. :wink:
Hajde Joco, objasni Rotvajlerki kakva je tvoja uloga na ladji. Objasni joj i koji si na zastavi.;-)
Moja funkcija je:
-spasilac ( u pokusaju),
-degustator varljivih tecnosti ( Intrina specijalna strucna podrska),
-i usled ove prethodne osobine, takodje sam i Mali od podpalube :)

A na zastavi sam onaj sto se ljulja i kad vetar ne duva! :-D
(onaj na dnu , bas u podpalublju :) )

Zaustavite voz. Malisa ode za Vladivostok!

95-mazlicek.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back