rotvajlerka
Zainteresovan član
- Poruka
- 325
ups avante nije ruski
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapetan jeele jos nije stigla. Rekla je da ce doci za nedelju dana. Ima neka Privatna Posla. Mislim da ce te ona svecano docekati i uruciti prijemnicu na ladju licno! :wink:rotvajlerka:generali ha ti neznaju ocigledno ni da kazu avante ili bilo sta drugo ni bilo koju naredbu ako case ne umeju da okrenu
svejedne
JASNO KAPETANE!

Potpuno bih se slozio sa ovim odgovorom! Lepo Intra!intra:V A V
A V V
V V A
A A A
Vidi se moje iskustvo stečeno brojnim gostovanjima u kafani![]()
)da pitam ko je korotvajlerka:posto sam novija mogu li se usuditi()da pitam ko je ko
kapetan(sad sam saznala ali ipak listu ako moze)
kuvar
...
i sta sam ja
I taj odgovor je tacan samo ja sam pristalica principa generalne ociglednosti. Mozda polaznici u Osnovnu Skolu nece prepoznati resenje. :wink:joca111:Potpuno bih se slozio sa ovim odgovorom! Lepo Intra!![]()
Kapetan je jeele. Trenutno je otsutna iz zdravstvenih razloga. Ali kapetan ce ti traziti da polozis zakletvu!Lexa:Ne tako... Bila sam na nekoj drugoj lađi... nije mi se dopalo... od sada ću da budem verna svom kapetanu... Ko je kapetan?! :shock:
Mozes li to? 

Da, stalno joj se vrti u glavi. Ima problema sa ravnotezom. Na jednoj od predhodnih stranica je objasnila.Lexa:Uh... zavisi šta podrazumeva. Ali ako je ono "... marljivo učiti i raditi i biti dobar drug..." mislim da bih to preživela, ionako su skoro svi iza mene
A šta je kapetanu? Morska bolest?

Pa naravno! Zar nisi citala? Neka ti to kazu Iki i Mica. One su se poslednje ukrcale na ladju i procitale ceo Dnevnik. Ti imas zadatak da otkrijes sta se dobija.Lexa:Dobija li se kakva diploma?!![]()
Ne radim ništa za džabe... :wink:
Moja funkcija je:v.v.ilic:I taj odgovor je tacan samo ja sam pristalica principa generalne ociglednosti. Mozda polaznici u Osnovnu Skolu nece prepoznati resenje. :wink:
Hajde Joco, objasni Rotvajlerki kakva je tvoja uloga na ladji. Objasni joj i koji si na zastavi.;-)

)Neeeee, to je Intra. On je kuvar. Joca je onaj u desnom donjem cosku, pored Milice. :-Drotvajlerka:joco jel mi se cini ili imas lonac u ruci
Jutros ne mogu Pet. Mogu samo Dva. Na oko i sa cajem. Cackalice isto samo dve.intra:Ajmo, doručak je spreman...